126

147 сата космата

преди 1 година

ама нали искат равенство с мъжете, сега е време да покажат че са равни ;) ама не чувам феминистите да реват по тоз повод

125

Путин

преди 1 година

е диктатор близко до Хитлер тва спор няма. Но истината не спира до тук. Работата е че никой не печели от таз война , освен военния комплекс на САЩ , така че нещата съвсем не са еднозначни. Никой няма интерес войната да продължи, дори Путин. Но ще продължи докато Байдън е президент, тва е положението

124

Анонимен

преди 1 година

Войната е най - красивото нещо. Отиват най - бедните и прости да се изтрепят. Какво по - хубаво нещо от това за свободния човек.

123

не на войната

преди 1 година

Светът не е ли разбрал, че путин е с психически увреждания....докато е жив или на власт, войната ще продължи...докато стигне и до използване на ядрено оръжие. Слава на Копейкин,Нинова, Радев и сие---дано те да бъдат последните оцелели от ядрена война за да се радват на победата на путин-------------

122

Сата НАТО

преди 1 година

Глупости на търкалета. Никога жените не са воювали. Нито при славяните, а лще по-малко при тюрките. Няма случаи в българската история жени да са участвали в бойни действия. Никакви конкретни факти.

121

Анонимен

преди 1 година

Веселине, не говори против жените в армията. Историята е доказала многократно, че жените са доста добри войни. Не забравяй че исторически изследвания доказват категорично че българката е била войн, равен на мъжете. Описано е по целия път по който са минали предците ни. Жалкота е че историците не го казват. С изключение може би на Маразов, който има цяла книга за това.

120

Анонимен

преди 1 година

Да не спазваме правилата за собствените си запаси в името на Украйна? Тоя не е наред. Със прашки и хартиени самолетчета ли ще отбраняваме границите на ЕС от всеки, който е решил да влиза? Как става тая работа? Аааа, сетихме се. Ще вземем няколко милиарда заеми и ще чакаме тати да ни купи... самолет, ама друг път! Нямаме пари за заеми. Имаме си оръжия и те са си наши. Освен това искаме войната да спре, а оръжията я продължават.

119

Анонимен

преди 1 година

Йенс Столтенберг и за счетоводител не става! Един от най слабите лидери в Европа! А останалите (почти всички) алчноста го държи за гушата! Потънали сме в корупция и алчност, бюрокрация...а комунистите не спят! Те нямат морал, съвест, достойнство! Нямат и минало! И тоя ще ми разправя приказки за комунисти и как Русия....

118

ХИЧО

преди 1 година

Където стъпи руски ботуш(или цървyл,ако няма ботуши),повече трева не пониква.

117

Жуков

преди 1 година

Лицемерието е вродено за Сащ под който ботуш гравитира НАТО .До сега Русия ползва около 400000 хиляди за сметка на това Украйна постоянни мобилизации.Няккакъв измислен институт от UK дава около 100000 убити руснаци.Не споменават за около 400000 убити фашисти!!

116

Асан

преди 1 година

2 жендари и 1 акушерка :)))

115

крумски

преди 1 година

Бог да прости украинските и руските момчета които воюват за да забогатяват,и управляват *** от ФАЩ. Бог ще ги накаже. Това зло което те докараха на Европа нека им се върне хилядократно! А за нашите продажни корумпирани ***,където затриха народа български ,вечна анатема на тях и децата им!

114

Анонимен

преди 1 година

До Четете книги Явно някакво специално издание са твоите книги...хахаха

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 Хахахаха...както рашистите стигнаха до Киев за три дни...***.

112

Анонимен

преди 1 година

И аз искам различна Европа! И европейците са за Европа без "атлантически ценности"!! М/у впрочем, Соледар падна! Войските бягат. Днес Соледар, утре и Бахмут!

111

Анонимен

преди 1 година

Срещу вас Русия няма да има нужда да се ограничава и няма да ви бие с артилерия и танкове.

110

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Хайде стига масоннско лицемерие!!! Вие давате оръжие на Зеленски,Зеленски дава оръжието на Путин. Станали сте за подигравка и на снежните човеци вече.Аз във Френската армия бял човек вече не виждам.Тия ли ще защтитават Бялата раса.Или може би лилипутите южбоамериканци в Испанската армия? Освен това като видя жена в някоя армия и се нафекалвам от смях.Армия се прави от Мъже,които имат еднотипен расов вид,а не от сбор готованковци,които са станали военни,понеже били ,видите ли,безработни.

109

Анонимен

преди 1 година

Кои сте изобщо вие за да подценявате бе смешници? Не сте в позиция да подценявате защото военно Русия е многократно по-силна от вас събрани заедно и ако трябва да бъдем честни в случай на истинска война сте заминали на оня свят за 10 минути точно.

108

Натовеца

преди 1 година

Днеска е годишнината от англо-краварските бомбардировки над София ! Българинът е колил и трепал западняшки подживотни още от средновековието и пак ще го прави може да се гордеем че сме били срещу запада само и винаги трябва да бъдем так ,ако искаме да оцелеем !!

107

тодор живков

преди 1 година

В САЩ все повече стават недоволните от създалата се ситуация в Украйна и продължаването не води до нищо добро . Повдигат се мнения на водещи фигури от Републиканската партия да се реши конфликта за 10 дена, с което ще се намалят жертвите на воюващите страни , а и финансовите загуби ще са по- малко .