63

Анонимен

преди 1 година

Едуард VIII също залюби една американка и заряза кралството и короната заради нея.

62

Златотърсач

преди 1 година

Нетфликс му дадоха 100 милиона долара, но явно не му стигат

61

Анонимен

преди 1 година

Мегито на път да разпали война в RF. Успяла да хвани глупавия принц със слаби ангели и промит мозък за онази работа. Сега го манипулира. Иска да стане известна и богата. Много жалка история. Определено, и двамата имат нужда от сериозно лечение.

60

ПроСоТо

преди 1 година

"пепел ми на езика",но се съмнявам Хари да знае кой е баща му...Във всеки случай "царските интриги" са се появили дори и преди да се появят царете...Хари да внимава!..Африканката го "подкуктря",но ..да са не окаже и той в некой злополучен тунел..

59

виктория

преди 1 година

Кралското семейство е преди всичко институция!Не е само семейство Затова повечето неща от кухнята остават тайна Не точно държавна но публичното излагане може да доведе в някой случаи до Революция или до петиция за отмяна на Монархията. Лични вражди ,съперничества и проблеми е разбираемо ,че има в живота на всички включително и Кралските семейства.Където има пари и власт, конкуренцията е неизбежна. Новият крал е недолюбвам от Британците заради скандалите с Даяна.Ще го довършат Хари и Меган.

58

виктория

преди 1 година

До Е то еТой като не е умен жена му няма в това заслуга!Хари е глупав като Даяна! Тя сама го е признавала.Глупав мъж намира подобна на него жена. Принц Хари реализира и двата кошмара на кралското семейство! Този на принц Едуард който абдикира от престола за да се ожени за разведена американка, и кошмара от публичните обвинения на Даяна към кралското семейство. Хари е 2 в 1 кошмар! Той нарочно е избрал Меган на подсъзнателно ниво за да вбеси семейството си!Черни овце има и в Кралските семейства

57

Анонимен

преди 1 година

Хари е срам за всеки самоуважаващ се мъж. Затова и му правят такъв пиар и го използват да промотират сбъркани ценности. Жена му е цганка, той е под чехъл. Парите скоро ще свършат. В това отношение е същия като майка си, тя също не умееше да пази достойнство, а лошите си сексуални избори искаше да минат за "право на личен избор".

56

Анонимен

преди 1 година

Даяна им връзка с рижав мъж 2 години след раждането на Хари. Хари прилича на рода на Даяна - една от сестрите ѝ е много рижава, и самата Даяна го е наричала "моят Спенсър". Освен това Хари има и поразителна прилика с дядо си - принц Филип като млад. Колкото до катастрофата, кралското семейство има най-малко полза от нея. Даяна е била параноична и затова уволнила телохранителите си, назначени от Короната. Ако не беше го направила, нямаше да се вози при пиян шофьор. Фатално е липсата на колани.

55

Е то е

преди 1 година

Съвсем разбираемо - оная му е изпила мозъка !

54

Анонимен

преди 1 година

И какви кирливи ризи изкарват - напълно човешка реакция на простотиите им. Тази неговата женица е унижавала хората, които Дворецът им е предоставил, за да им помагат, и естествено, че Уилям е искал да разреши проблема и да защити жертвите на просташкото поведение на Меган. Меган, която се бие в гърдите като велика феминистка, отправя към току-що родилата Катрин изключително женомразки коментар за хормоните й. Прав е Уилям, че жената на Хари е груба и насилствена и не са виновни таблоидите.

53

Анонимен

преди 1 година

Преди да домъкне оная, Хари беше много близък със семейството си, особено с Уилям и Кейт. Така че проблемът е в нея.Тя никога не е имала намерение да остане в Англия и да свири 7-*** цигулка, доказва го и фактът, че е оставила в Канада на склад дрехите си, защото е знаела, че пак ще може да ги носи,без да се съобразява с кралския етикет. Жената е смятала да си направи свой кралски двор в САЩ, в който тя да е кралицата, използвайки един от внуците на британската кралица. И лапнишаранът й козирува.

52

до 57

преди 1 година

Хари щял да умре от глад - е това прекалено невежи могат да го фантазират.

51

Рапунцел

преди 1 година

Полу-индианката му съсипа живота

50

Анонимен

преди 1 година

Печели милиони, за да развява кирливите ризи на семейството си, защото с жена му са двама абсолютно безполезни хора, без талант и някакви професионални качества и ще умрат от глад ако трябва да си изкарват хляба сами.

49

Хари! Докато е време

преди 1 година

си оправи отношенията с най-близките ти роднини, на тях винаги ще можеш да разчиташ. Не ти ли е ясно, че целта на Меган е да те скара с тях и да те откъсне от тях, за да те манипулира така, както на нея й е изгодно. Тя вече е уточнила какво може да издои от кралското семейство. Наясно е, че няма да се задържи при теб завинаги и затова сега се стреми да напечели колкото е възможно повече чрез скандали в медиите. Не я е грижа за по-нататъшната ти съдба на отритнат и низвергнат принц. Осъзнай се!

48

Анонимен

преди 1 година

изкара им кирливите ризи пред света, чакаме втори, трети и пети том на книгата, че всичката *** и мизерия не може да се събере само в една книга за тия рептили

47

Анонимен

преди 1 година

Нормално те са вече част от Ордена на Старейшината. Този орден ни контролира от векове и създава войни. Там са само психопати

46

Анонимен

преди 1 година

Намерете снимки на Джеймс Хюит любовникът на Даяна по онова време и после вижте снимки на Хари. Изводите ги оставям на вас.

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя не осъзнава ли, че той е тоя, който се е променил, а не баща му и брат му? И се промени заради една жена, която направи него и цялото му семейство за смях пред целия свят. Води го за носа в някакви нейни игрички, които той така и не разбра.

44

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами така става когато вкараш в кралското си семейство комплексарка и интригантка със смесена кръв ... кралската институция е един от символите на Добрата Стара Англия и би трябволо да се опази в някакъв неподправен вид, за да я има изобщо ... както е казал народа всяка жаба да си знае гьола, че и мястото в него ... !!!