22

П.К.

преди 1 година

-Няма опастност за България?.../// Изтъркани клишета. А, грешните и недописани надписи на нашите телевизии? А и като даваме проверени и верни задачи на компютрите...а те си правят тяхното?...А сега всичко, включително и съвременните оръжия, се управляват от компютърни системи и установки.Тъй че, дали от човешки грешки, или грешки на компютрите - все едно. Заблудени ракети, защо не и цели балистични установки с атомни оръжия /Недай Боже/ спокойно може да се озоват и над България. Това е война...

21

Истината

преди 1 година

Няма опасност само падат ракети и убиват. Напълно Ви разбирам ако сте в БУНКЕР.

20

Анонимен

преди 1 година

Козлодуй не я пазят С-300, пази я американската ПРО база в Девеселу, Румъния. Освен това С-300 не може да прехваща Хаймарс , а освен това Хаймарс не може да стигне от Украйна дотука. А освен това нали твърдите, че САЩ командвал украинците - за какво им е на САЩ да унищожат два от съюзниците си - България и Румъния. Е за тая наглост трябва да ви поизтребят малко, промосковските га дове.

19

Анонимен

преди 1 година

Всичко беше подготвена провокация на укрите и полските алкохолици за ескалация на конфликта. Майкрософт Едж (това е баузърът на Майкрософт) още дава автоматично поне 5 (ПЕТ) статии от англо-източници от вчера с твърдение, че ракетите са РУСКИ, обаче поне са се сетили да затворят коментарите. А ПРИЧИНАТА е, че една невоенна организация, която следи трафика на самолети по света пусна данни, че укрите са стреляли по самолет на НАТО в Полша, който засича изстрела и бяга навътре в Полша.

18

До ръба

преди 1 година

Как да няма беее...Кат си дадем ракетите С-300 Зелената жаба ще ги използва и за провокация спрямо България. Само наивници вярват,че това е укропвска техтическа грешка. Укрите целяха интернационализиране на конфликта,защото руснаците яко са ги нагъзили. Нагъзването през зимата щестава още по-яко,а това означава ,че укрите пак ще пробват да докарат света до ръба на Трета световна война.

17

Сата НАТО

преди 1 година

До Сата НАТО. Ъхъ. Много си умян. Я кАжи ся кво ше стане га го сменят с "правилен" ? Нищо нали ? ---///---- Ще стане това, че с бългаски оръжия ще бъдат изтребени поне 3-4 000 руски от падъка, а ще бъдат спасени животите на поне толкова украинци. Ще стане това, че когато убият промосковските ни с вине, малко по-бързо ще дойде и краят на московската варварска империя и малко по-малко разрушения ще има да възстановява Светът.

16

Анонимен

преди 1 година

Ние щото им вярваме, муахахахаха ....

15

Сата НАТО

преди 1 година

Тебе цпициялну кво та "души" временния министър на отбраната ? ----///----- Това е е тьп, продажен комунистически поми ар, работеше против политиката на НАТО, обслужи интереса на Просията, представлява държавата с кривата си, неуспешно коригирана захапка, станал е командващ офицер, без да има компетенции, защото е бил обикновен инженер по самолетите. Изначално е влязъл доброволно да защитава тоталитарната НРБ и е несъвместим с НАТО. Затова трябва да бъде убит с камъни на площада.

14

Сата НАТО

преди 1 година

Тебе цпициялну кво та "души" временния министър на отбраната ? ----///----- Ъова е е тьп, продажен комунистически поми ар, работеше против политиката на НАТО, обслужи интереса на Просията, представлява държавата с кривата си, неуспешно коригирана захапка, станал е командващ офицер, без да има компетенции, защото е бил обикновен инженер по самолетите. Изначално е влязъл доброволно да защитава тоталитарната НРБ и е несъвместим с НАТО. Затова трябва да бъде убит с камъни на площада.

13

Анонимен

преди 1 година

В момента при Ризова е най-големия военнен експерт по военно дело Митов )

12

Сата НАТО

преди 1 година

Никога никъде не е имало такова жувотно като "прозападна" революция. ----///---- Аричах го както искаш. Може и Майдан за изтребване на всички, които някога са защитавали политиката на руския империализъм. Такива животни като Радев, Янев, Шивиков, и тази грешка на продата Стоянов, заедно с Борисов, Гешев и Корнела, трябва да бъдат публично линчувани и тогава ще има някаква надежда да помръднем.

11

Сата НАТО

преди 1 година

Ако в България не се случи прозападна революция с разстрел на всички компрометирани "руски" генерали, така и ще св влачим на опашката на цивилизацията.

10

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са заплаха за националната сигурност.

9

Анонимен

преди 1 година

И руска да беше, заради двама полски селяни и трактор няма да започваме Трета световна война. Ще набием поляците да си мълчат. Байдън и Столтенберг заповядаха на Полша да мълчи и нищо да не иска от НАТО.

8

АК-47

преди 1 година

Е, сега мисирките по американските телевизии, какво ще нищят. Щеше да им дойде дюшеш, ако беше руска, и задъхвайки се да рисуват апокалиптични картини.

7

Анонимен

преди 1 година

Бих приютил една , две полекини ако почнат да бягат от Путин

6

Анонимен

преди 1 година

Има заплаха, от варварските натовски държави - те ни избиват бавно и сигурно !

5

Анонимен

преди 1 година

Те и поляците не очакваха ама гледай какво стана.

4

Анонимен

преди 1 година

Некъпаните пак се активираха , най полезни ще сте на фронта заминавайте

3

Анонимен

преди 1 година

Ако и у нас падне случайно украинска ракета и загинат хора, пак ли ще казвате, че нищо не е станало?