99

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на всеки политик, който пропагандира война, да му сипват добавка в питието ! Какъв хубав живот ще настане на Земята ! Путин и мафията му в лудницата и в затвора ! Свобода за Русия ! Независимост за Украйна !

98

Шльободумп

преди 1 година

Къф е тоя невзрачен човечец ?Некъф известен ли е ?Щото гледам, че често го показват напоследък.А и защо ме триете ?Ако са ви възпалени хемороидите от седене, триенето на коментари няма да помогне :-) Ще ви помогне да се почувствате "велики" за около минута и половина и толкоз :-)После жалкото ви ежедневие отново ще се сгромоляса върху вас.За копейки - толкова !

97

Кире

преди 1 година

Странни хора се опитват да пишат за някакви етнически руснаци, но такива няма. Има етнически келти които са създали киевска рус, а след това и москва. Което означава, че единствените бели хора в РФ са тези от киевска рус. А всичко друго са монголоиди и тюркски племена. На практика без украйна, русия е златната орда от монголия. Но вместо да седне и да помоли украйна за обединение на равни начала, той реши да ги подчини със сила и загуби и унищюожи бъдешето на русия. Жалко.

96

marquise

преди 1 година

Защо статията е анонимна? Защо авторът е неизвестен?

95

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

94

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

93

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

92

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, кърваво джyдже се оказа абсолютен глyпак, който съсипа РФ и бъдещето на поколения руснаци.

91

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.......... Алоууу, абе къде са Армата, Сармата, боб чорбата? :))))))))))))) Руските анимации не плашат никой, освен изкуфяли комунисти.

90

Кире

преди 1 година

Историята наистина не лъже. Достатъчно е да погледне последния диктатор-психопат предявил претенции към чужда територия, защото видиш ли там живеели судети. А последствиата ги знаем.

89

Костов

преди 1 година

Историята е безмилостна. Този ще влезе в учебниците още от следващата година. И сагата с априлското въстание изкаха да заличат,но изкуствено създадената революционна ситуация в страната ни,се оказа 100 годишен коварен план за завладяване и присвояване а не за освобождаване както ни го натрапват.

88

Анонимен

преди 1 година

И атомна, и термоядрена и неутронна бомба да използват руснаците в крайните си европейски южни територи, т.нар. Украйна, пентагонът нищо няма да направи, защото те пет пари не дават нито за Украйна, нито за руснаците населяващи тези земи. Те ще обичат Украйна и украинците само докато тези Tъпaци воюват срещу Русия и ще подкрепят Украйна и народа по тези земи докато има и един Tъп укрофашист, който да воюва с Русия.

87

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

86

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Путин ще свърше като Хитлер. С куршум в главата в бункера.

85

Никола Стефанов

преди 1 година

Не му се и налага да бяга. Путин ще остане в историята като човека успял да вдигне Русия на крака след краха причинен от "перестройката" на предателите Горбачов и Елцин; също като единствения успял открито да се опълчи на англо-американците, заблудили се, че са спчелили студената война през 20-и век. Нека кликането на "палец долу" да започне сега!

84

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 130 Възможно е , но тогава ситуацията беше съвсем друга. Путин не беше показал животинската си същност да унищожава всичко, което не е по вкуса му. Никой не вярваше че ще запали света.

83

Анонимен

преди 1 година

Когато Гнилия Запад се индустриализираше.Машинните навлизаха в живота на западния човек Русия беше откъсната от индустриализацията.Като ученици изучавахме една картина на Шишкин а именно Бурлаци на Волга.Руското Ноу Хау.Не машини а хора впрегнати заместващи животните да движат корабите по Волга.Защо Русия винаги изостава от Запад.Защо от там всичко най ново идва от Гнилия всеки момент разпадащ се Запад.Та Великия Петър Първи работи като гастарбайтер в Холандия за да разгадае западната иновативно

82

пуйката

преди 1 година

Напротив,точно търпението на народа е безгранично и след време всеки го обявяват за велик.Всяка война са я почвали с низ от провали и после Александър бил велик,че Наполеон в Москва е влязъл,но пък казаците са си поили конете н Сена в Париж,Сталин е допуснал немците в крайните квартали на Москва и той велик,а Путин търпи поражения в друга държава и има още много хляб да яде докато ги достигне,но това няма как да стане при война с Украйна,а с НАТО няма как да има,Раша има най-много ядрени тупалки

81

Касимов

преди 1 година

Естествено,че Путин ще бъде запомнен от историятра като най-големия кръволок и най-върлия агресор ! Позор за него !!!

80

Анонимен

преди 1 година

До Фен Аз го прочетох цялото и определено си струваше. Изводите ще се харесат на всеки путинофил. Гарантирано!