44

Разбиращ

преди 1 година

До Анонимен 18САЩ отдавна не са супер сила !!! Ако не си забелязал... Цялото НАТО си изправа складовете само и само Укрйна да одържи още няколко месеца преди да капитулира, струпаха над 50 частни спътника освен воените за да следят предвиването на Руските войски в реално време... И пак нищо !!! Истината САЩ не могат да издържат такава война... А относно супер силата в световен мащаб никой не говори :) Това са Китай годишно пускат на вода есминци колкото НАТО не може да построй за 10 години !

43

Ха ха ха

преди 1 година

Вчера Зеленски обяви поредната пълна мобилизация в Украйна. Явно има нужда от попълнения.

42

Анонимен

преди 1 година

До ГошоГошо събуди се! Спри да сънуваш! А и не всички рускоговорящи са руснаци!

41

Анонимен

преди 1 година

До АлексВсички руски части чакат вагнеровци и милициите от отцепническите републики да превземат отбранителната линия Краматорск - Славянск, правена под надзора на НАТО. Украина не е в НАТО! После защо започна войната. Скоро там ще има"котел"и спиране на снабдяването на укрите. Следва Харков и после Одеса. На другите места удържат самоубийствените атаки на укрите с рекламна цел включващи дори резервите. Просто руснаците изчакват, а на украинците им се стопява преимуществото в жива сила.

40

Гошо

преди 1 година

Русия винаги е побеждавала с "мека сила". Като свърши войната в Украйна, рускини на талази ще настъпят към България и ще ни победят срещу вечеря и легло за нощувка.

39

решка говняшка

преди 1 година

И с Драконови зъби и без драконови зъби, Русия загуби войната. Най-много да продължат агонията.

38

Мислещ

преди 1 година

До Joe.... Явно ги разбираш нещата сигурно си завършил Генералщабна академия на ДИВАНА :)))) Как 20 хаймърса според теб ще повлияят на 1000+ км фронтова линия ??? При положение че дори боекомплектите са им ограничени... Ако поне малко логика вкараш ще разбереш че това е ПР и нищо повече.. На определени направления особено по неподвижна инфраструктура може и да имат ефект !!! Но при динамична фронтова линия ефекта е миниминален там значение има количеството и боекомлекта без ограничения !!

37

Е да

преди 1 година

Ама не !

36

Знаещ

преди 1 година

Какви отбранителни линии покрай Мариуопл ви гонят ??? Тази статия е за тези който се информиарат от ЗОМБИ МЕДИЙТЕ :) Вземете отворете картата на бивша Украйна, и вижте къде се намира Мариуопол и прмерно Благодатное най близката точка за обстрел на Мариуопол. Със ХАЙМЪРСИТЕ са извън обхват? За какво бързо Украйнско настъпление става дума след като от три седмици цялото движение по фронтовете е спряло? А когато калта замръзне никой не знае точно колко са мобилизираните в Русия и докъде ще стигнат

35

Алеле!

преди 1 година

До Алекс: ква лавина ? укропитеци на стада отиват на заколение! всеки ден се съкращават с по хилядарка. Плесена вече праща на щурм и наемници - затова продължава с мобилизацията - днес изкара две предложения в радата за геноцит на укро-нацията си.

34

Алекс

преди 1 година

Украинската лавина няма да спре докато не изхвърли рускофашистката сбирщина извън украинската земя.Тези бетонни блокове няма да помогнат особено на рашистите.Само ще забявят лавината незначително.

33

Изчакайте

преди 1 година

Изчакайте следващите новини. Тоя гювеч е само димна завеса - ако укропитеците 'напредваха' зеленото нещо нямаше да кви чи за преговори!

32

ТРЯБВА

преди 1 година

Русия трябва да издържи атаката на САЩ до Изборите на Нов Президент - Тогава Войната ще Приключи .

31

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще избият и драконовите зъби на русняците.

30

Анонимен

преди 1 година

"за да забави напредването на украинските сили" ... хайде сега да кажете къде е "напредването" на украинските сили? След "великото настъпление" на територия където нямаше руска армия (говоря за Херсон), къде са напреднали украинците? Никъде. Русия вече е определила границите на новите си територии и те са на 80% под руски контрол.

29

Анонимен

преди 1 година

Превземането на Херсон от Украйна е неизбежно и е само въпрос на време.

28

Joe

преди 1 година

Натрошиха и зъбите на огруханата Баба Меца. Големи хвалби бяха, безаналогови ,хипер,ултра,мега ,гига оръжия и накрая 20 Хаймарса им пръснаха болните амбиции. Смях голям :-)

27

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия. Всички български предатели от народното събрание да се обесят по Цариградско шосе.

26

Анонимен

преди 1 година

Такива зъби има доста и отдавна в Киев, но с малко по-друга конструкция, дадена от САЩ

25

Анонимен

преди 1 година

Да руснаците превзеха 2 града ама на връщане към тяхната граница някъде :) хахаха Най-вероятно са ги "освободили" отново... тъппии комунисти и лъжите им