22

Ковидон

преди 2 години

Хубаво да пишат ПЪЛНАТА БРОЙКА на УМРЕЛИ за ДЕНЯ в цяла България.

21

Анонимен

преди 2 години

Как не ви е срам да пишете такива неща ?! Все едно мотористите не сме хора . Великите шофьори на коли , дето чатите по телефони и карате и не знаете кой път да хванете. Избивате ни по пътищата , защото не ни смятате за равноправни участници в движението. Подигравате се с паметта на загиналия човек. Бог да го прости ! Аз съм жена и карам мотор и ще продължавам да ви пс...ам по пътищата !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Приятел качи момичето си на мотора. Даде и голям шлем, който при падането е отлетял. Сега момичето, вече зряла жена ходи с перука. Дето се вика, само с това се размина.

19

Анонимен

преди 2 години

На 19 се пребих с мотор и от тогава се зарекох да не се качвам повече никога. За всеки моторист е въпрос на време, кога ще падне по-лошо от стандартното падане. Не става само с "внимавай". От групата ни двама се осакатиха за цял живот. Не разколебавам никой, но винаги слагайте и произшествието в сметката.

18

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега да форсира мУтора в Ада !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Поредния празноглавец заминал при създателя. БРАВО !!!

16

мда

преди 2 години

Направо са си старини за моторист тези 58 години...

15

Botor

преди 2 години

До Boto Шшшшш, Ботичко............ти си следващият!

14

Анонимен

преди 2 години

Допълнение към 13 (Boto) - защо поставяте всички мотористи под общ знаменател без да се замислите, че има не малко хора, които използват мотоциклета да се придвижат от т.А до т.Б максимално икономично и са достатъчно внимателни и адекватнио на пътя.Не си слагайте грях на душата!

13

Анонимен

преди 2 години

Могористът не ме интересува грам. Роднините му ще платят. Как е шофьорът на колата, искам да знам? Горкият човек е отрепал моторист, а ще му тежи, че е убил човек...

12

Boto

преди 2 години

Няма такива мизерни злобни душички, като коментиращите статията.Този човек най-вероятно е бил баща бе . Бог да го прости човека. Едва ли на тези години се е правил на състезател. То като си на 20-25 няма значение дали си с кола или с мотор все си си ла&но.Човека така е решил да се разбообразява или пък да се придвижва за работа, което е много хубаво от това да пиете пред блока с другите професори.

11

Анонимен

преди 2 години

Бил е късметлия! Скоро един на 46-47г с Кавазаки се опитваше да ме убеди колко съм задръстен да карам кола, "маторът бил адреналин", а животът много къс, за да не се накефиш..и ако му било писано, поне щял да умре бързо! Така мислят мотористите. Обаче не винаги се става. Те самите имат по-100 познати окуцели, в колички, но пак мислят така.

10

жалко за хората

преди 2 години

навикнали на шум - ще им липсва бръмченето му през нощите. Да си беше мирно седял чудо не би видял с мотор

9

Анонимен

преди 2 години

И на 68 не е късно да караш Agusta Brutale. Не е никак шумен. Важното е да ползваш супершлем, костюм с протектори, обувки, ръкавици, раница за дъждобрана.

8

Ама той

преди 2 години

Той си е бил осъден от акъла си!Само въпрос на време!

7

Анонимен

преди 2 години

58 или 38 ?

6

Анонимен

преди 2 години

Моториста е виновен. Който не се е наживял на младини, прави циркове на старини.

5

Йосарян

преди 2 години

Абе, не е като бмв с 5 малограмотни осемнадесетгодишни джигита да самокатастрофират в дърво с 200 км. в час, но все е нещо.

4

х

преди 2 години

Но иначе плямпат "Как обичам вятъра да вее косите ми, да съм свободен, мотористът е кръвна група и още други врели некипели"...истината е че си незащитено парче месо на две колела, което е на един удар живот.

3

ПроСоТо

преди 2 години

нкога стари ора,веке покойници,цитираа адин майтап:-"Цар Николай издал манифест:-Всички комунисти-под арест!"..Време е некой друг цар да издаде манифест :-"Всички МОТОРИСТИ-под арест!"..Прекаляват тия откачени братчеди на Емил с тротинетката,прекаляват!..Отделно дето не спазват никакви ограничения,но и яхат мотори,НАРОЧНО направени да издават зверски шум,наподобяващ излитането на изтребител..Гледам тук какво става:-Има две-три заведения,пред които селянията със СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ мотори БЕСНЕЕ 24/7