270

К.Р.А.

преди 2 години

⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣤⣴⣶⡶⠖⠂⠉⠓⠶⣦⣄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣼⣿⣿⡿⠋⠈⠄⠄⠄⠄⠄⠈⠛⠷⣦⡀⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣴⣿⣿⠟⠉⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠈⢻⣆⠄⠄⠄⠄&#

269

Анонимен

преди 2 години

Аха. Значи на Чуков му слагате етикет за човек на Москва, а не слагате втикети на половината ГЕРБ, ПП, ДСБ и прочие ***, завършили агентурни школи на Запад, под формата на някакви магистърски степени?

268

Е, па нема!28966

преди 2 години

Не знам какъв анализатор е. Повече ми прилича на пропагандатор. Във всеки случай е голям чук!

267

До 310

преди 2 години

До Анонимен Ааааа, недей така. Едни от ной-добрите агенти на ЦРУ са от КГБ... школата си е школа

266

НЯКОЙ

преди 2 години

*** на Руската орда агент на КГБ и ДС манипулатор и лъжец .Комунистическа *** стремяща се към разпространение на лажливи новини.Видяхме какво представлява оръжието на *** .Украинците получиха най -ниско ниво оръжие от САЩ и Европа и какво стана.А ако им получат по модерно и далекобойно ще ги видиш на Финландската граница.Млък подлого.

265

Stief

преди 2 години

Този негодяй СЪРП и ЧУКов да се скрие и да престне да говори глупсти, да си получава дажбата от диктатора ***-кин, но да знае, че все по- малко хора ще му вярват на фалшивите новини!

264

Щерев

преди 2 години

Клоун на рашистка хранилка

263

Чуквместо Глава

преди 2 години

Разбира се,че в главата на човек на хонорар към руските н.а.ц.и.с.т.икъдето вместо мозък има чукове,ще повтаря папагалски опоркитв на кремълската пропаганда.Моля,службите,събудете се и проверете източниците на ч.у.к.о.вите доходи след вероломното путиново нападение от 24 февруари

262

Анонимен

преди 2 години

Този геной на мисълта само не е казал, че Русия направо е спечелила войната със оттегляне. Някои хора нямат граници на глупостта и наглостта. А руснаците като са се оттегляли, защо са оставили около 200 руски войници да бъдат обкръжени и пленени, за няма и 4 дена?

261

Отврат

преди 2 години

Руската пета колона в България!!! Добре Чуков, като е така, отивай доброволец в Руската Армия

260

Анонимен

преди 2 години

През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва...... ясно е какъв е ! Няма смисъл да се изказва !

259

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво разбира Чуков, но даже руски военни анализатори говореха, че линията край Балаклея е пробита. На кой да вярвам, а кажи ми?

258

Анонимен

преди 2 години

На Волгин и Чуков болката от отрицателното руско настъпление край Харков много им личи :)

257

Анонимен

преди 2 години

Чуков може да е всякъв, ама разбира, за разлика от всезнайковците тук!

256

Чук off

преди 2 години

Голям разбирач21.03.2022 Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици, украинските военни масово се предаватhttps://youtube/watch?v=Gsu-j0lkNRA

255

Анонимен

преди 2 години

От червени чукове какво друго очаквате освен д.ебилни брътвежи?

254

Не е съвсем ясно

преди 2 години

Колкото повече чета за тази акция (не става дума за последните дни), все по-ясно ми става че Путин или най-малко политическият му екип играят комбина с Зеленски и Брюксел за да накажат европейци, руснаци и украинци. Това си е пост ковид наказателна акция, вероятно затова защото с омикрон ковида вече не е ефективен. Най-адекватна информация идва от генералният щаб на руската армия, която явно казва че решенията за тъпите акции са изцяло политически. Изтеглянето е подготвено от един месец.

253

Гражданин

преди 2 години

Руската Дума привиква Шойгу, чрез него и п.у.т.л.е.р, за "обяснения за поражението". Да ходи боянчу чуков да им обясни, може и с медал за храброст да се върне.

252

Гражданин

преди 2 години

Руската Дума привиква Шойгу, чрез него и ***, за "обяснения за поражението". Да ходи боянчу чуков да им обясни, може и медал за храброст да се върне.

251

void

преди 2 години

Прав е Чуков - Руската армия героично отстъпва а Украинската армия панически я преследва.