148

Бат Кольо

преди 2 години

Начи, инфлацията в Украина вследствие ужасяващата война е 20 процента. В България без война наближава 30 процента. Кво значи тва, значи отиваме от зле към по-зле и то без война... Президента дет размаха юмрук, направи яйчената революция и гордо заяви че, знае как да се справи с корупцията да яхва коня и да поведе народа, нъл тъй, щот вече малко остана..

147

бай путьоБАЦЕ и аз и

преди 2 години

До Анонимен ПРАКТИЧЕСКИ значи основната ,боеспособна част ,останалата не оказва съществено влияние.

146

бай путьо и МАМА

преди 2 години

До До 192 шок и УЖАС ГЛЕДАХ ВИДЕО с ДВОЙКА УКРАИНЦИ ,които твърдят ,че на територията на РУСИЯ не е имало втора СВ. Отвратих се пълна тор и мухъл промити мозъци. НЕ ЧОВЕЦИ А ЗОМБИТА!!!! -

145

САТАНАТА

преди 2 години

Украйна да не види бял ден !

144

Абе хора

преди 2 години

Спрете му кокаина на тоя...

143

Анонимен

преди 2 години

Защо просто не направиха компромис? Примерно да работят хем със запада, хем с русия? Явно са им промити мозъците.

142

Батката

преди 2 години

Украйна е във война и нормално да е в икономически колапс.Но искам да питам аз за другите държави които не са във война,и пак са във икономически колапс?За тях нещо напишете.За цените в България,и за пенсиите на хората.За пенсиите на бъдещите пенсионери които няма да получават държавна пенси както сегашните пенсионери.Те как ще живеят?

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 "Нe 100%, а казаха практически ВВС на Украйна не съществува." Това е същото, другарю. Ако кажеш, че нещо е унищожено на 100%, и че "не съществува", това е едно и също нещо. :)))) Освен ако не можеш да ми покажеш какви са разликите. МЕжду другото, опитите ти за разсъждения са пълен провал. Ако Украйна получи 11 МиГа, това е практически ВВС :)))) ОСвен ако не си мислиш, че цялото украинско Министерство на отбраната е изчезнало магически :)))))

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187 И как успяха за един ден да ги набавят? Вчера руския генерален щаб обяви пълното унищожение на ВВС н Украйна :))))))

139

Анонимен

преди 2 години

185, от Полша най-вероятно.

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 "два изтребителя Су-25 на украинската армия." ТЕ съобщиха вчера, че вече украинските ВВС са унищожени на 100%. Откъде са се взели тези Су-25?

137

Леонид Брежнев

преди 2 години

Глад, недоимък а още сме лято.... Ко прайм през Декември друзя Азовчета? М? :)))

136

99

преди 2 години

В югоизточната част на Украйна се провежда СВО. Инфлацията в момента в Украйна е около 20%, но може да стигне 30% още до края на годината. България е в ЕС и тук не се водят войни, но казват, че инфлацията в момента е почти 50%. А каква ще е инфлацията до края на годината? Кой ще ми каже? Про100Киро ли? Буда Тиквоний ли?

135

Анонимен

преди 2 години

Глад, инфлация: Икономиката на Украйна е в колапс,ама чакай бе, тея неща не трябваше ли да се случат на Русия всеки момент? Пак ли санкциите на третополовите дегеннератти работят с пълна сила?

134

fact

преди 2 години

С ОРЪЖИЕ ГЛАДЕН НЕМА ДА ОСТАНЕШ!Гладни и жалки ше са тез, без въоръжение.

133

Анонимен

преди 2 години

По-добре е Украйна да спечели тази война, щом без да са го предизвикали са се оказали в позицията на гладуващия. Войната е връх на простотията, но щом като продължаваме да го правим и в момента, дори без сериозни аргументи, явно една от страните се ръководи от шарлатани и простаци. Би било добре да се кротнат малко всичките, но вместо това имаме АЕЦ под обстрел. Просташка история.

132

Име

преди 2 години

Продажни политически джуджета дотова могат да доведат една държава.

131

До173

преди 2 години

Какъв час на истина бълнуваш? Разпиляха ги за няколко часа. Сумата техника плюс 2 СУ-та и загуби в жива сила над 500. Най-тъпия ход на Украйна до момента.

130

Боби

преди 2 години

До Bond Практически сега САЩ правителство плаща за цялата Държавна адмнистрация в Украйна и най-вече на всички Военни. Като включиш и тези разходи сметките почти излизат а останалото къде е отишло е ясно на всеки.

129

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Раша нападнала Украйна за да не я нападне Украйна! Тоест, изпреварващ удар! Добро оправдание, няма що!" До 28.02.2022 има дневни отчети на ОБСЕ. Вземаш отчетите от поседните две седмици и като ги прочетеш или дадеш някой военен да ги прочете ще разбереш че тенденцията съвпада мо та мо с Артилерийска подготовка за настъпление на ВСУ срещу ЛДНР. Освен това мисля че на 28.02.2022 от ЛНР взеха украински щаб където намериха запечатани заповеди за 03.03.2022 настъпление на ВСУ на Донбас.