35

ЕВИЛО

преди 2 години

Искам да плащам, ама сърце ми не дава, щото сметката ми я правят крадци!!! Всички управляващи досега и част от съседите!!! За това съм на конвектори и бойлер, и ми е добре, нищо, че е скъпо, но не се чувствам пре.. ***!

34

Анонимен

преди 2 години

Пълна пародия е всичко. Как може в нормалните страни да се плаща само потребената топлинна енергия, а тук си плащам, че тръбите на Топлофикация минавали през етажната собственост. Никой не ви иска да топлите, измислете безжично парно като сте толкоз тарикати. В една нормална система цената за транспорт на енергия се залага в общата цена на енергията, така тези, които се отказват не плащат. Щото иначе аз като се откажа ВИЕ трябва да ми плащате, че вашите миризливи тръби ми загрозяват апартамента!

33

КОТИЛОТО

преди 2 години

Да си плаща топлото.

32

Анонимен

преди 2 години

да дрънкат сега новософиянците а на пролет отказ от толофикация

31

Анонимен

преди 2 години

От комунистите няма отърване. От теца всеки може да се изключи.

30

Анонимен

преди 2 години

Хайде хайде другари и другарки... Че ние от БКП с какво да си напълним партийните касички? И легалните и "черните" ни партийни касички? Ами че и верните ни другари от ДС? И те трябва да живеят...

29

Анонимен

преди 2 години

До 29 Анонимен Измислете нещо да се ползва слънцето през лятото, това е безумие да се гори газ за затопляне на вода при тия жеги и при тия пари. . . . . .ИМА, АМА С ТОЯ НАРОД НЕ СТАВА!

28

Анонимен

преди 2 години

Мислех че Путин ще ви отърве от ТЕЦ София ама явно и той няма да може. Подлото е че цяла България плаща сметките за топлото на София.

27

6-700 лв даДоплащаме

преди 2 години

като изравнителни сметки, макар че коректно и в срок сме си плащали месечните сметки! Отиваш на касата на "Изи пей" и казваш, че ще си платиш само месечната сметка, защото и омбудсманът оспорва изравнителните сметки, и ти ще протестираш своята. Касиерката ти казва "Да, ама каквито пари дадете, те ще отидат най-напред за погасяване на изравнителната сметка!" Значи,сложили са ни чатала на шията - ако не плащаш, дългът се трупа плюс лихви; ако плащаш, значи си приел скандалната изравнителна сметка!

26

Анонимен

преди 2 години

Измислете нещо да се ползва слънцето през лятото, това е безумие да се гори газ за затопляне на вода при тия жеги и при тия пари.

25

Анонимен

преди 2 години

Докато хората от др градове плащат дълговете на топлофикацията в София по хубаво от прното няма да има

24

Този Който

преди 2 години

Нищо по-добро от Толофикация не било измислено, викате. Ммммм да, всъщност сте прави. Еле пък ако и бюджета(цялата държава) субсидира софийските гзове да са на топло, верно няма по-добро.

23

Joko

преди 2 години

Паргов, като не ти аресва Топлофикация София, Одиси у ФилибЕто. Чий гуй дириш у Софето ?

22

NEO

преди 2 години

The Matrix.......

21

anonimen

преди 2 години

Нищо по-добро не е измислено от Топлофикация за отопление и топла вода, нищо! Система за крадливи съседи и контрол на счетоводителите. Ако е скъп тока, да се откажем, ако са скъпи лекарствата, да се откажем...а отоплението на климатици даже не е за коментар - как си представяте 40-50 годишни панелки, чиято инсталация не е предвидена за отопление на ток и се амортизира половин век, да издържи всички на ток - готвене, отопление, вода? Нали ще е ремонт на ремонта и на него следващ

20

Анонимен

преди 2 години

Номер 5 ,ти знаеш ли какжо е "КОмунист " или само да покажеш колко си неграмотен споменаваш! Знаеш ли какъв е бил замисъла на "Парното отопление",което в последствие преминава във водно. Ами прочети и ще видиш,че не Комунистие са го измислили.И целта е била да се използва остатъчната топлина.На теория тя не е струвала почти нищо.Ех защо има толкова неграмотен народ като номер 5.

19

бг смешки 2

преди 2 години

До slackwareтя Топлофикация краде....

18

Анонимен

преди 2 години

Има и друг вариант - по-голямата част от обитателите на блока да се откажат - тогава няма какво да направят и няма да се плаща сградна инсталация. Според мен натам отиват нещата, ако сметките се покачат както се очаква с 300 %. Просто хората няма да могат да плащат.

17

slackware

преди 2 години

А като отида на гости на хора отопляващи се с климатици, и духалкки направо се чудя как издържат. Коридорите студени, баните също. Топло е само в стаята с климатика, но е толкова неприятно от духащия климатик, че не се издържа. За удобството с постоянна топла вода няма какво да кажа. Топлофикация е супер. Стига в блока да живеят нормални хора, да не се краде и цялата система да работи оптимално. Нищо не може да се сравнява с това. Целият блок се топли по съвсем различен начин. И общите части.

16

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен... Когато ти плащаш за 24кв 240 лв по старите ,тогава ще твърдиш, че ми плащаш. А това, че се краде, се краде от тези които и вие сте избирали. А токът също е спонсориран. Може и аз да не искам да ви го плащам?