147

отвратен

преди 2 години

шефовете на МВР и Гранична полиция са за разстрел след като не могат даже един автобус не могат да спрат!!!

146

Анонимен

преди 2 години

До Александраи защо на Меркел, а не на бат Бойко дето се хвалеше, че това е най-добре охраняваната граница в ЕС? Меркел ли е виновна, ча България е проядена от корупция и че шефовете на гранична полиция и МВР получават рушвети от трафикантите? Меркел ли е виновна, че сме най-продажното и долнопробно племе в ЕС

145

бугаристанец

преди 2 години

как така държавата България не може да спре един автобус?! добре че не беше турски танк щеше да срине Бургас! долна, ***, отвратителна, корумлирана, ***, просташка и гнусна държава това е България!

144

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНаистина, можеше през това време да се проснат шиповете на колелото накрая на града.Не сме на мястото на полицаите, не мога да ги съдя, жалко за загубата, много голяма драма е.И не само за тях.Бежанците са пълни нещастници.За нас няма какво да говоря.Ние сме отлично! И ще става още по-отлично, видимо...

143

Анонимен

преди 2 години

бургаското панелно лаяняно гето типично за държавата на българите е много добър фон

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 - то никой не е и искал да влиза в страната ,граничарите са пазили да не излизаш от страната . Както и сега няма бежански наплив към Беларус и Русия .

141

Анонимен

преди 2 години

Още едно предимство на соца - не се допускаше свободно влизане в държавата на такива на в ле ци. Незаконното преминаване на граница е престъпление и следва извършителите да бъдат съдени и експулсирани.

140

Не си разбрал

преди 2 години

До Анонимен Лентата, може да обърне автобуса и жертвите щяха да са много повече...

139

Анонимен

преди 2 години

Има си начин Ще се разчуе и ще я заобикалят България.начин-разстрел при опит за бягство.С благи думи не става работата

138

Анонимен

преди 2 години

Е колко ли пари струва една лента с шипове?Обзалагам се че е под 500 лева!

137

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е полицаите в България да спрат да гледат Холивудски филми и да не вживяват в ролята на американски полицаи. Жалко за момчетата. Такива автомобили се спират със специални вериги и шипове. Ама от къде пари за тези неща, след като за 12 годишното управление на ФЕРБ държавата ни беше съсипана.

136

Анонимен

преди 2 години

Автобус!! Представяте ли си?! Е, това ако не е разграден двор, вече не знам какво е. Няма дори как да се опитат да ни излъжат, че имаме граница с Турция - просто няма как автобус с нелегални магически да се телепортира в Бургас.

135

Яница

преди 2 години

Теэи аборигени превэеха европа!!!! Идват с миэерията си надъхани животни а и се множат като эайци няма отърване от теэи нашественици!!! По тошово време се стреляше на МЕСО по границата ако някои дръжне да премине!!! Ще ги търсим теэи времена но не би!!! Дано трафикантите си намерят эаслуженото а и държавата да се погрижи эа опечалените семейства!!!

134

ПроСоТо

преди 2 години

какви "следствени действия" ще провеждат?..Наглия шофьор да го отстрелят "при опит за бягство" и толкова!.."Зъб за зъб,око за око,ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ" !..Другия вариант е безкрайно протакане на делото,адвокатски протести,различни "експертизи","първа,втора,трета инстанция" и накрая тоя я лежи година-две,я не.

133

аз

преди 2 години

Сирийци и подобни нямат място в Европа! И не, не защото не са хора, а защото просто са супер различни и не се социализират! Да ходят в Турция, Арабските емирства и разни тяхни си.

132

do 173

преди 2 години

До парламента,дори ще го обстрелят без някой да реагира.Това не е дуржава,а разграден двор и за това са виновни Борисов и Симеонов.

131

Александра

преди 2 години

Смъртта на теэи двама наши полицай трябва да тежи на съвестта на проклетата Меркел!!! Също така и на цялата европейска комисия - която напълни Европа с аборигени от Аэия и Африка!!! Жалко эа младите момчета!!!

130

Lan

преди 2 години

Ето в този случай съм за смъртно наказание - това е равносилно на военен акт!

129

Анонимен

преди 2 години

бежанците мразят американците, те им съсипаха държавите и ги превърнаха в бежанци , а нашите полицейски коли пише police , нашите военни ходеха да свялят режими по света, така че тепърва ще сърбаме каквото сме си надробили като държава.

128

Сата НАТО

преди 2 години

Упс! Шкода, извинавам са!