33

анонимен

преди 2 години

Хора , образовайте се от различни източници за коронавируса. Четете документи с доказателства и видеа, такива има много стига да имате желание да запазите собствения и на близките ви живот. Никога не се доверявайте на една линия на внушения за ползи и вреди при определени действия. Знаем всички, че по-ценно нещо от здравето няма.

32

Последствия

преди 2 години

Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините.

31

Пак казвам

преди 2 години

Най-вервам на резултати от фалшив тест, след туй на Галъп и накрая на маслеността на млякото на бор-чвор.

30

Бау

преди 2 години

Вече не искам да съм ваксиниран!

29

Цензурата изтриване

преди 2 години

Триенето на неудобни коментари е характерно за тоталитарни общества. Например Путинска Русия, Хитлеристка Германия и т.н. Например омбусманът на Република България ще глобява медии изтриващи коментари, които не са нецензурни. Това се нарича свобода на мнението. Когато мнението е пдкрепено цитета на научна статия, това вече е плоскоземско мракобесие, характерно за средновековната инквизиция.

28

Факт

преди 2 години

Факт е, че този страшен вирус още не е изолиран по постулатите на Кох. Факт е, че Кунчев си призна, че следват общностни интереси и задължения. Фалт е, че си призна, че е бустеризиран финансово от фондация Рокфелер...

27

Анонимен

преди 2 години

В България преди епидемията от грип умираха по 10-20 човека на година, а от Ковид-19 по десетки хиляди по официални данни и много повече реално, но ги регистрират като починали от нещо друго, защото не да тествани за Ковид-19. Учудващо е, че още има хора, които приравняват Ковид-19 на грип или настинка.

26

Факт

преди 2 години

За последните седем дни имаме регистрирани 9520 нови случая и 36 починали. Реалният брой на починалите е вероятно 2-3 пъти по-голям, а на новозаразените само един бог знае.

25

силно бустеризирани

преди 2 години

Настоящият грипен сезон е по-тежък от COVID Премиерът на Нов Южен Уелс Доминик Пероте призова за съкращаване на седемдневния период на изолация, като добави, че в момента зимният грипен вирус е по-сериозен проблем от COVID-19. "В много случаи сегашният грипен щам е по-тежък от сегашния щам на COVID", заяви министър-председателят пред радиостанция 2GB.

24

до 26

преди 2 години

Абе и грип няма. Всичко е илюзия и виртуална действителност. Раждаме се, правим се, че живеем и умираме. Това е. Друго няма.

23

Анонимен

преди 2 години

Вирус няма. Има грип, има респираторни инфекции от време оно. Има и един фалшив тест, пред които се кланят всички зимбита.

22

Анонимен

преди 2 години

Верваме, верваме. Сичко верваме, сич-ко......

21

Как

преди 2 години

Още ли има верващи ?

20

Георги

преди 2 години

Слугинажа, дето се прибират по чужбина, помпят статистиката. Те ни докараха Ковида това лято, като всяка година...

19

до 16

преди 2 години

Мисли, мисли...Има още накъде. Никой не е казал, че нещо те спасява на 100%, а че намалява риска. То и предпазните колани не ти гарантират живота при тежка катастрофа, ама всички ги слагаме. Е, трябва да мине известно време някои хора да проумеят иначе очевидни неща. Някак си по-добре за психиката ни е да живеем в истерично отричане на факти и в търсенето "под вола теле"

18

Xaxa

преди 2 години

Какъв е тоя вирус?

17

Фермер

преди 2 години

Сводка от фермата: ПСР-а откри 31 корена заразена папая и 18 и половина заразени танзанийски кози. Голема работа е ПСР-а.

16

УчудЕна

преди 2 години

Ам'чи ко от туй?!

15

До 17

преди 2 години

Аман от тези тъъпи опорки. Маските ако се носят от всички ограничават заразяването да става бързо и масово. Това не е точно пълна индивидуална защита. На никой не му иска да носи маски. Обаче това е най лекия начин зс справяне с вируса.

14

До 16

преди 2 години

Само дето маската не те спасява. Нито ваксината. Разбирам, че търсиш пристан за психиката си, но там няма да го откриеш. Мисли логично.