64

Анонимен

преди 2 години

Е тя Нинова ли е "държавата" ?? Тези комунисти още искат да командват и си мислят че е бай тошово... 32 години след промените.

63

Анонимен

преди 2 години

др.Импексова или др.Лъжа както ида е е вярно,ти не разбра ли,че мястото ти истина това е ,,КРАЙ,,незнам и на нови избори дали БСП ще мине бариерата за което те поздравявам,къш айде на СЕЛО.....

62

Анонимен

преди 2 години

да излезе нинова с бойкикев да протестира за себеси и запазване на стола.......пред НС погнуса

61

Анонимен

преди 2 години

По добре др. Нинова да каже пред елестората кое от обещаното и е изпълнено. Нещо на търговските дружества в болниците, за цените, за средно преизчислените пенсии от януари, за максималната нова пенсия от 3400 лв - за кого ще е за нейният електорат ли?

60

Лойко

преди 2 години

Корнелия,стига си манипулирала хората. Едно е управляващо мнозинство,друго е мнозинство в опозозиция и свалило правитеството с вот на недоверие,като всяка партия си има свои мотиви да не подкрепи правителството.Това не ги прави автоматично управляващо мнозинство.Това става с избори и нова коалиция с коалиционно споразумение.Вашата коалиция се саморазпадна.

59

Анонимен

преди 2 години

В тази мизерия, в която сме откакто ГЕРБ започна да управлява, единственото, което остана важно са доходите, които щяха да са два пъти по-високи, ако ГЕРБ не беше завзел властта през 2009 година. За по-високи доходи ни трябва работещ парламент и работещо правителство, разбира се без ГЕРБ и ДПС.

58

Анонимен

преди 2 години

Ех,Корни,що ти трябваше сама да се насадиш на тия пачи яйца.Да се прегърнеш с психодесните сорошки грантаджии,да ги браниш като Матросов на митингите им от последните дни,а те за благодарност да те освиркат.Сега ако хванеш 6% банкет трябва да дадеш.Електоратът ти трудно ще прости участието на БСП в тая козяшка седянка.

57

Ха ха ха ха

преди 2 години

А Нинова що не се сети преди няколко месеца и парламента, че с нейните камъни, по нейната глава. Не беше ли нейна идеята да изтегли депутатите от БСП, от НС за да прави куу'рвачка на ГЕРБ и да бламира дневния ред, сега защо се възмущава на собствените си мурафети?!? Жалка, алчна женица, без никакъв капацитет, но корифей в далаверите, разтурването на партии и мастер в кражбите на раздържавени богати дружества и държавни благинки. Мазен образ на какво не трябва да е политик и държавник.

56

Мустафа Карадайь

преди 2 години

Наръчник за избори на почетния председател Ахмед Доган: 1-во създаваш хомофобска националистическа партия, насъскваш твоя и техния електорат да се вдигне избирателната активност на двата типа избиратели, които по същество мразят България. Играете заедно след това.Така още 100 години ще управлява почетния председател, Алах здраве да му дава.

55

Анонимен

преди 2 години

Нинова е много права в изказването си Харесвам това което казва браво на нея.

54

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ си напазаруваха ИТН и свалиха правителството, а хората гласували за ИТН искаха изчегъртване на модела Бойко Борисов.

53

Анонимен

преди 2 години

Блокирайки промените в закона за бюджета, ГЕРБ се надяват да откраднат няколко милиарда в повече, които се предвижда да получат семействата с малки деца, всички граждани и най-вече пенсионерите.

52

Анонимен

преди 2 години

Държавата отдавна е блокирана,но явно това го виждаме само ние обикновените хора

51

Естествено

преди 2 години

Ако не бъде приет бюджета, крадливите ръчички на Герб и Дпс ще докопат парите за заплати и пенсии.

50

Анонимен

преди 2 години

Ех Нинова, Нинова. Да те ожали човек, че повече пост няма да видиш:))))))))))

49

П.К.

преди 2 години

Това Импексово "вице" беще до тук. От тук нататък ще гледа опу-лена другите какво сътворяват и изграждат в България.

48

Реалист

преди 2 години

Много милиарди усвоиха Герб и ДПС , вчерашният ден бяхме окупирани от ДПС ,нищо против обикновените турци нямам , но Карадай и ментата *** начело с Пеевски се гавриха с нас Българите! ББ мафията ,Тошко недоразумението и Коце лъжеца ,ще ни ликвидират ,при тези престъпници няма да се отлепим от дъното , а ще потъваме повече!

47

123

преди 2 години

Нинова учи Киро как се съсипва партия. Смятам, че Киро се справя по добре от нея. Това което Нинова постигна за 6 години, Киро го постигна за 6 месеца.

46

Анонимен

преди 2 години

Нинова повече от 25 години си в това НС, като депутат и сега като министър и все на високи тлъсти заплати. Няма ли вече да изчезнеш завинаги оттам, че ни омръзна да ти гледаме смешната физиономия бе алчна и нагла селянко.

45

Ние

преди 2 години

Вие от неграмотност я докарахте до тук, а сега хленчите. Проумейте го, не ви искат. И с право, за нищо не ставате. Омитайте се, напуснете народното събрание и ще видите, че може и без вас.