29

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази дума пътищар?

28

Аз промяната

преди 2 години

ТОВА Е ПОДМЯНАТА РАЗРУШИТЕЛИ ВСИЧКО САБОТИРАХА КОМИТОВА ОТ СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ СПРЯ РЕМОНТИТЕ СПРЯ ХЕМУС А 500 000 ХИЛ ЗА ХЕМУС ИЗЧЕЗНАХА ЯКО ДИМ И ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА ДАЖЕ ПОДДРЪЖКА НА ПЪТИЩАТАТА В БЪЛГАРИЯ ПЪ ПЪ НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ГРАБИТЕЛИ СРУТИХТЕ ДЪРЖАВИЦАТА НИ ОСТАВКА ПО НЕОТЛОЖНОСТ И ВЪРНЕТЕ БЮЛЕТИНИТЕ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРСКИ ФИРМИ ИКОНОМИКАТА НИ СЕ СРУТИ ПО ГОЛЕМИ МУТРИ ПО ГОЛЕМИ КОРУПЦИИ ОТ *** НЕЗНАМ

27

Лоялен

преди 2 години

Не само те трябва да излезат всички трябва да излезем и спрем кражбите

26

Анонимен

преди 2 години

Какво му беше на Бойко? Сега дъщерята дето 2020 протестира да обясни на баща си защо татко и е без работа? И няма пари вече да и дава за джобни и плаща глезотийките?

25

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям тези хора и техния протест.Не е нормално в европейска държава да си извадил парите си честно и да не ги получаваш с месеци

24

Теодор

преди 2 години

ПЛАТЕТЕ парите, които хората са си изработили с честен труд! В тези фирми работят нормални граждани, на които трябва да се плати заплата! След като са извършили това, което са обещали и са имали заложено, то трябва да им се плати! Абсолютно заслужено протестират.

23

асФалт

преди 2 години

Тази дума " пътищар " я няма в българския речник. Докога простотии ?

22

истина

преди 2 години

След година управление на държавата от Радев и хървардски *** фиоти, пътищата и правителството са разбити и са за подмяна. Избори през октомври или национална катастрофа.

21

Оставка!

преди 2 години

Днес оставки иска и културната общност в България заради Лигоча Аз съм Наско. Ако Четворната коалиция откаже да плати дължимото с добро хората ще ги изритат с шутове от НС!

20

Анонимен

преди 2 години

Това доказано ли е, че са при Тиквата, защото при Тиквата се плащаше всеки петък, а вие до момента откарднахте не само парите на строителите, но и онези 480 лв, които ви бяха оставени за довършване на Хемус!

19

Анонимен

преди 2 години

"Добре бе, Възраждане като организираха протест, защо тия не се включиха?" - Даже нарочно се заговорих с някои от хората с руски флагове и не видях нищо страшно. Едните бяха двойка 30 годишни от Бургас работещи в София, а една друга беше от Казанлък и чисто и просто се страхуваше, да не започнем война с руснаците и да не стане така, че някоя бомба да бъде метната върху Арсенал и да й разбие града. Абсолютно обикновени хора от работническата класа и българи, с които беше удоволствие да поговоря.

18

Анонимен

преди 2 години

Не дават пари на хората, които са си ги изработили,а в същия момент Лена Бориславова взима всеки месец по 13 690 лв заплата?Оставка!

17

Анонимен

преди 2 години

Парите са им при тиквата крадлива в Банкя. Да ходят да си ги вземат.

16

Геврека

преди 2 години

Каква е тази дума "пъъищари" какво означава? Български език няма ли по тези страници вече... Тотално му изтървахте края

15

Анонимен

преди 2 години

"Добре бе, Възраждане като организираха протест, защо тия не се включиха?" - Възраждане са опасни за политиката на САЩ и затова са обявени за "русофили", а това, плаши хората. А това, че на протеста имаше 800 български трибагреника и 10 руски никой не го отрази. Много от присъстващите нямахме нищо общо с партията и ръкопляскахме и за двете държави и за мир. Аз лично за пръв път бях на протест, попаднах случайно докато се разхдах, но се запознах с доста хора и останах с добри впечатления.

14

до Асан

преди 2 години

Нормално, нормално си, но сбъркано.

13

Българин

преди 2 години

Трябва да изкарат Киро тъо,Наско културата,Лорер мазния,Зоя космодемянская (Лена) Кокорчо и другите там и да им свалят гащите та да провериме имат ли топки,защото на мен ми приличат на хемафродити и гейове

12

Анонимен

преди 2 години

Не е ли по правилно да се каже "друмищари". Някак си по мерлодично...по италианско звучи...

11

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство не прави нищо за инфраструктурата. Северна България е бедна защото я няма АМ Хемус.

10

до Асан

преди 2 години

И къде е сега този кошаревски свидетел? При Киро *** ли? Те са си лика-прилика.