247

До 275

преди 2 години

Помниш ли от историята как Берия изсели кримските татари?В края на 1980-те, когато на 260 000 татари им е позволено да се завърнат в Крим. Тяхното изгнаничество трае 45 години.

246

Ясна работа

преди 2 години

Донбас, Запорожието и Крим се дават на Путин. Иначе край на Столицата. Кадиpoв и Лykaшенко са пред Киев. Сърбат кафенцие и обменят мурафети.

245

НАТО ви го НАТОвари

преди 2 години

НАТО даде началото за разпадането на световния ред с признаването на Косово, а там дори нямаше референдум за независимост.

244

Анонимен

преди 2 години

До Андриан ЗахариевЕй да не те намерят кадировците, те тогаз не знам......

243

Веско

преди 2 години

В началото бях шокиран. Звучеше като лош филм. Но колкот повече ни облъчват вскакви медии, все по-съмнителни изплават. То бива пропаганда ама не всички са деби.и. Две седмици страшна война, танкове и бомбардировки и 1300 убити!? Няма да се учудя ако повечето са пострадали в масовките при заснимането на клиповете.

242

Андриан Захариев

преди 2 години

Частна разузнавателна агенция публикува следния текст: "Уведомявам ви, че T.T.1 е издирила всички руски агенти, пребиваващи на територията на Република България към настоящия момент! При продължителна неактивност от страна на правителството и посолствата, ние ще ги разобличим публично и ще ги накажем за дейността им! Отсега-нататък нито един руснак на територията на България не е в безопасност!".

241

Мали

преди 2 години

А ся ко стана, бре! Време за насирунг!

240

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден Кличко-кметът на Киев пред камери каза че е убил 6 руснака. Колко уби Зеленски та се звери като поднаркотизиран наркоман от артистичния катун и да почне да си къса дрехата зелена. а къде са му ските като е Зелен Ски. Донбасец засякъл в монокъла някой да носи ски веднЪгЪ да напуни кремъклийката си с бертолетова сол и го одмаа погъзъ. На границата по непрестанноти чешане като на забълхясъл хората ще си го познаят как си требе погрижат да не се чеша.

239

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

238

СветлаПамет НаДецата

преди 2 години

Горловската Мадона е във всяка донбаска майка. Майките на Донбас ще отмъстят за избитите деца от 2014 на сам. Бащите ще докарат вързани касапите пред могилата на Ангелите в Донбас. Ще загрядят убийците с високи каменни стени. Донбаските и логански кучета ще разгонят опълченците и влезнат в каменния ринг да изиграят борбата без правила, без публика и без рефери. За всяка детска и мамина сълза те ще ръфат.На стената ще е написано."Пази тишина. Нашите кучета ММА-мосват и UFC-ират с извергите"

237

МалкиятПринцОтДонбас

преди 2 години

Светлото му минало ич няма даму гарантира поне светъл ден.Чакат го слепота,глухота и солидно влачене позямята докато след приятелски бомбомет със спукани тъпанчета опечени зеркели и набоскан гръбначен мозък през тухлите на подземното си противоатомно укритие ще се опита да се измъкне,укритие което е противоатомно ако бомбата падне въвВаршава а не вКраков.Едно момченце от Донбас с раничка кутийки и горящо канапче влезло при Зеленски и го взривило отмъщавайки му за мама,тате и бате баба и дядо

236

факт

преди 2 години

Путин на руски значи пътник...

235

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката още ли е жив?

234

261

преди 2 години

Що почна да пишеш като анонимен? От какво се притесни??

233

Бай Дън

преди 2 години

Някой да ми даде нов пампърс, може и използван, че май напрайх беля..... благодаря предварително :)))

232

Путин до#258

преди 2 години

Ало, бай Дън!! Специалната военна операция в Украйна е насочена за защита интересите на Русия!! Схващаш ли бе тик...веник??

231

Бай Дън

преди 2 години

Всички войни на Америка са водени единствено за защита на интересите на САЩ!! Какво ни интересуват интересите на Русия???!

230

Бай Дън до #250

преди 2 години

АГРЕСОР е всеки,който напада друга държава ПРЕДИ НАС!; Схващаш ли бе тикво???

229

Martin Bormann

преди 2 години

Отпиши всичко на изток от реката плюс Одеса и не се прави на ощипана мома. Искаш НАТО и ЕС, ще трябва да платиш цената :))

228

Политанализатор

преди 2 години

Украйна?? Такава държава не съществува!! Има: Донецка народна република, Луганска народна република, сега се оформя Херсонска народна република,а в близко бъдеще и Одеска народна република!! Ало,Зеленски и господарите му!! Схващате ли бе тикви??