215

Bai Asen

преди 2 години

Англо-саксонската пропаганда върви с пълна сила, естествено заедно и с евреите, то без тях не може - имат да си връщат на Германия. Кой мислите, че вкара толкова много африканци и араби в Германия. Най-лесно се унищожава един народ като му подмениш генома. Дано белите немци да се усетят преди да са изчезнали

214

Анонимен

преди 2 години

Не е слаба брънка Германия, за разлика от други, с Русия са патиои в не една война.

213

Анонимен

преди 2 години

По-наивен материал не нях чел от времето на соца. Ще се разплача.

212

Анонимен

преди 2 години

DW медията на вината продължава с наратива си. И в Германия и в Русия още има живи хора които помнят ВСВ. Споменът е твърде пресен и ужасен. Ако се появи немски войник на руската граница Путин, а и всеки руснак, ще подивее.

211

ГЕРМАНИЯ

преди 2 години

СЕ МЪЧИ ДА СИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСА, НАПУК НА НЯКОИ МЕКИ ГЛАВИ ВЪВ ВАШИНГТОН

210

Истанбул

преди 2 години

Троянският кон на краварите в Гeйpoпa да внимава, щото вкупом пак ще изядат шамарите на медведа, както е било и винаги ще бъде. Русия войни не започва, Русия ги завършва.

209

Анонимен

преди 2 години

След като с десетилетия насаждаш розова либерастия, няма как някой да се респектира от теб. Каква война? Европа война не може да води, защото няма кой да воюва. Да ние сме слаби, защото избрахма този път, възпитаме децата си, че да си слаб и свръхчувствителен е супер. За жалост твърдението, че сме слаби и наивни е доста точно, ако не е закрилата на САЩ, Путин и/или Китай ще не разкъсат.

208

До Алекс

преди 2 години

Колко лошо да гази, Германия даде на източният фронт по малко от 5 милиона жертви, а победилата рассия 27 милиона, при положение че Германия освен с рассия воюваше още и с половината останал свят ... след войната на Германия и трябваха 10 години за да стане пак водеща сила в икономиката и стандарта на живот на населението си, а рассия се крепи единствено на природните си ресурси и касичката на бензиноколонката си, а стандарта на населението и е като на страна от Третия свят ... !!!

207

Алекс

преди 2 години

Брънката е хлабава защото Германия знае,че руската мечка гази лошо.Мъдро решение.

206

Анонимен

преди 2 години

германия е посмешище- нека вземат нашите роми че да се махнат от тук и да намалee ромизацията на бг, друга полза от германия няма

205

Анонимен

преди 2 години

"Германия и Русия са били съдружници още от края на 19 век!"--------------------------------- Даже не от края, а от началото на 19 век. През 1815 г., след приемането на капитулацията на Наполеон в Париж, император Алексадр I на път за Русия, спира за няколко месеца във Виена. В столицата на Австро-Унгарската империя руският император председателства конгреса, разработил и приел Виенската конвенция. Също във Виена Руската, Пруската и Австро-Унгарската империи учредяват Свещения Имперски Съюз.

204

Анонимен

преди 2 години

До 214 Анонимен . . . . . Бива да си неук, но чак до неграмотен трябва талант, който имаш в изобилие! Не съм чул германците да имат космическа станция, дори и да не се казва Мир! Вместо да си налягаш парцалите, с извинение, даваш съвети! Каквото квалифицира за това - липсата на логическо мислене или фалшиви учебници или учители! Взаимовръзката между ПСВ и ВСВ е търсене на пазари за засилващата се германска икономика/индустрия и не само има и много други причини, но е безмислено да ти се обяснява

203

Анонимен

преди 2 години

Днешна Германия е посмешище което се е обвързало като свински черва с руската управляваща мафия. Във всички големи руски компании дялове имат и немски фирми. Все едно немците, да даряват оръжие на хора тръгнали да воюват с немските бизнес-партньори!

202

Анонимен

преди 2 години

Германия има работеща индустрия, която се захранва с енергия. Едните - у_шанките, ползват наготово прир. богатства (газ), а другите - немската инженерна нация - създава блага, които подобравяъ качеството на живот на хората. Германците помнят, че ВСВ е вследствие на ПСВ, а ПСВ е война за ресурси - желязо и въглища, от които е имала нужда немската съзидателна икономика. Историята е учителка на народите и Германия си е научила урока - затова е по-обрана към перченето на другаря московски диктатор.

201

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

До ЧичоТой вече я поиска! Сега се кандърдисват на руска или украйнска територия да се случи!

200

кикимора

преди 2 години

Най-добре за европейските държави е САЩ да напуснат Европа. Всеки сам да решава с кого иска да търгува, а не с американско дуло на слепоочието. Германия знае това, но както казва още първият шеф на НАТО: Америка да е вътре, т.е. шеф на Европа, Русия да е вън, а Германия подчинена (долу). Трябва да си мазохист европеец, за да ти харесва.

199

Чичо

преди 2 години

Как ще реагира Бай Джо ако Зеленски клекне и поиска среща с Путин.?

198

Реве им се

преди 2 години

Американците ги бият със техите правила. Е как е, харесва ли ви 'меката' сила? 'изтънчените войни' нали не били характерни за руснаците - коментари?

197

факт

преди 2 години

Германският икономически възход се дължи и на сътрудничеството с Русия(СССР преди това).Немските концерни нямаше да издържат конкуренцията на американските,ако не бяха евтините руски суровини.Дългосрочните договори за газа донесоха на Германия(а и Европа) стабилност.Под американски натиск от ЕС поискаха Русия да продава на свободния пазар.И стана тя каквато стана!Впрочем,руснаците си изпълняват всички договори и цените заложени в тях.Не са длъжни нищо повече,освен това намериха и други пазари.

196

11

преди 2 години

Стигнах до дойче с Кисело зеле и бях дотам.