100

1

преди 2 години

До Българин,слу4айно твоя бойко да е бил фашистки мародер,затова ли на 18 години става 4лен на бкп.

99

КралКралКарал

преди 2 години

за съжаление хората които от20 години вярват на, гласуват за и се надяват на Боратисов импредстои да преживеят и био-заминаването му. Единден,нека дае далечен или утрешен ден любимият ниБорайтко щезатвори очи.близките му щего изкъпчт,преоблекът и кръстосат ръцетему.Гримиран и напарфюмиран тойще бъде положен в дървена кутия.Сцветя ще запушат порите на кафеза.деца с огромни ветрила ще гонят мухите.верни рибари щеслагат белите червеи в консервени кутии.крайли на Зеленчуковия Крал дето крал и карал?

98

Анонимен

преди 2 години

Глистерасът ако беше по-умен щеше да лъже и да крадне и след като почине от смърт чрез умиране баш в края на живота му когато оная с косат му прай два кръцапръца и айде ауфидерсвидание със губайдане досвиджосанале башсерсемталасъмсополуникум

97

Анонимен

преди 2 години

До 116 ти ако си много умен щеше да имаш пари бе съсел умните не седът тука в този саит ми работат и учат ти какво образование имаш ако не е таина какво можеш да работиш крадец и лъжец всеки може така че не се обесняваи виждаме колко си остроумен ще станеш богат със сигорност.

96

Ха-ха

преди 2 години

Още преди Борисов да изнесе фактите , какво пише за годност на ампулата, група антиваксърчета атакуваха център за ваксинация и на всички флакони на Пфайзер пишеше...септември месец! После се оказа ,че от самата фирма удължили срока с още три месеца! Така че ,тролчета мили, не словоблудствате с името на Борисов! Служебните се ос*раха!

95

Дедо

преди 2 години

Изтекъл срок на годност на ваксината Комирнати произведена от БионТех и разпространявана от Пфайзер? Нека г-н Борисов каже колко е срока на годност?? Това да не му е суджук ?Агента във ваксината няма срок на годност. Затова се държи в фризер при -75 градуса.При 0 градуса агента се разрушава за 8 часа. Ама Борисов от къде да знае, той не вирусолог. Той знае как се разгъва 50 метра пожарникарски маркуч в пресечена местност,но в промишлена сграда има радиус ,съпротивление и т.н.Това е не го учил!

94

Анонимен

преди 2 години

Мафията няма да се оттегли с молби и пожелания. ГЕРБ ще дестабилизира държавата с цел да избегнат затвора. Няма да има мир в държавата докато Тиквата и поне още 5000 мафиота не бъдат осъдени и затворени.

93

Браво, отново

преди 2 години

Тук не става въпрос за лъжа, а за манипулация. Годността на ваксините беше удължен от производителя, одобрен от съответната институция в ЕС. На практика това изказване, може би се отрази на процеса на имунизация.

92

Бонго Бонго

преди 2 години

На Бойко можете да му дишате газовият хъб лицемери.Като се появи, все едно ударна вълна от пръйня ви залива. 9 месеца не е в управлението, а говорят, сякаш все още е. То даже е добре, че го приказвате. Радев сънува кошмари..Бойко...Бойко...бойкооо...аааааа ААА....бягааай....иде с боздугана на коня...

91

Бонго Бонго

преди 2 години

Нищо не се е променило и за майките, мая се качва на влака и мълчат.Радев е за съд!

90

Българин

преди 2 години

12 години Борисов държа комунистическите мародери далече от държавната ясла! Това не се издържа! ГЕРБ ни преведоха през най-голямата финансова криза, през мигрантската криза, през пандемията, а сега повелителят на Машинките на Мадуро, говорителят на Черепа Радев, няма криза в която да не заби държавата! Ще видим , тролчета мили, докога ще върви номерът ...Борисов е "виновен"?

89

Анонимен

преди 2 години

Спомням си 1995 година, когато наши роднини от Германия дойдоха на гости за първи път след падането на комунизма. Те са доста преуспели и дойдоха с чисто новия си Мерцедес S класа AMG. Естествено колата беше открадната още първата вечер. Тогава се обадиха за откупа от 30 000 марки и посредника беше Бойко Методиев Борисов. На него дадохме плика с парите. Но пък върна колата. От тогава познавам г-н Борисов.

88

Анонимен

преди 2 години

Това нещо даже не ми се коментира.Срам ме е,че 12 години търпяхме един *** да ни скача по главите и мълчахме.

87

Отговор

преди 2 години

Само слушаме , как Борисов бил "крал", само че Рашков щял да покаже някаква "доказателства", но на ...следващите избори! Колкото до "чекмеджетата", кой е поръчителят той си личи...само Той говори за тях...Фелдфебелът Радев! И Радев, и Рашков, и Бобоков, и Божков ,и Узунов... знаят коя е Мата Хари! Защо не я призоват като свидетел! Има я на снимка даже на яхтата на Божков! Май не им стиска, затова мълчат като *утки!

86

Анонимен

преди 2 години

Мазното петно от Банкя още ли се изявява по медиите?? Не се ли наяде тоя??

85

До 98

преди 2 години

Истината троляк е,че Борисов е най-крадливия премиер в цялата ни история.

84

Анонимен

преди 2 години

Този не може да каже добър ден, точно време и азбуката без да излъже.

83

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов, а кръвните банки използване за кръвопреливане с какъв срок на годност са? Като на кървавицата ли? А на стволовите клетки какъв е срока на годност? А семенната течност?? А да за нея зависи от презерватива на на нощтното шкавче.. Вие най-добре го знаете това

82

Анонимен

преди 2 години

Недей да сочиш с пръст,че другите три пръста сочат към тебе.А иначе за какво ли пък не си излъгал,че да ти повярваме и за това.Разликата е,че ако беше на власт и ваксините бяха с изтекъл срок,щеше да бодеш народа и да си мълчиш.

81

Кое не е

преди 2 години

...Истина бе, тролчета мили, че на флакончетата с ваксината пише септември месец ли? Че трябваше Борисов да излезе и да ви каже ,че срокът е удължен, а Радев и Кацаров както винаги се покриха, и цяло лято си драпаха ***! Всъщност , къде е Фелдфебелът Радев, да размаха юмрук и цените на тока сами ще паднат? Пак ли се е скрил зад полата на Деса/или на Вицето/?