72

До многознайко 69

преди 3 години

Има дртугия път!(10) (Изм. - ДВ, бр. 19 от 2011 г., в сила от 9.04.2011 г.) Длъжностните лица при изпълнение на служебните си задължения по контрол и опазване на дивеча не могат да упражняват правото на ловуване.Забраната не се прилага, когато ловуването се извършва в изпълнение на трудови задължения, които са част от длъжностната им характеристика.

71

той

преди 3 години

гл, прокурор нямал диплома та камо ли тия които управлява-ЕЙ 10ГОДИНИ ТИЯ НЕГОДНИЦИ СА НИ ПРАВИЛИ НА АМБАСАМАЦИ-сега да му мислят-техният ред е-смачкаите всички от герб

70

Илюминат

преди 3 години

В Белене има непокътнат канал на мафията, като един от небезизвестните е Бисер Георгиев(ГЪСКАТА). Известен бракониер, военнослужещ със солидни връзки в ИАРА, Гранична Полиция и Поделение 28880.

69

Анонимен

преди 3 години

Местния горски служител, не се нуждае от разрешение за отстрел на диво прасе, стига да е вид и размер според закона.Отделно има поне един с доказано членство в ловна дружина, при което ако той е отстрелял, без нужното разрешениеот горския, то това не е бракониерство, а само административно нарушение. Дори и при хипер активна прокуратура , при горните данни, няма прокурор, който да се излага пред съда с надутото от Рашкофите лакеи, предварително разследване. И всичко е за пред медии.

68

Анонимен

преди 3 години

Пълен репотбор в ДАНС и В МВР.Излагация, простащина и какво ли още не. Ниско качество на мат ряла във службите и МВР.

67

До Жоро

преди 3 години

Когато Бошков работеше за вожда ти, не се оплакваше, що така?

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62...Като е от ДАНС не е недосегаем :)...Само БКП-то е недосегаемо и с разрешително да хамелеонства:))))))))))))))))))))

65

Жоро

преди 3 години

Тренирали са и прасето им са е видяло най близко до образа на Осрашков, а такива свински новини, показват що за свинщини е държавата, след като комунистическа *** с 19 имота от недоказани доходи и работещ за Черепа, е представен и от Бтв и от Нова за борец с мафията, това медиите и магаре могат изкарат за самия Исус Христос.

64

Шефа на ДАНС

преди 3 години

Тези новите ме закопчаха мноу кофти край благоевград. Тъкмо да гърмя едно животно в гората със снайпера, излизат ми едни кадети с маски и ми викат горе ръцете. Викам абе еей, вие знаете ли кой съм аз? Само едно обаждане и ще търкате пода на районното. Ония викат умре тая бате, тиквата и антуража му не пеят в хора, нема кой да ти помогне, дигай ръцете че ти отнасяме топките.

63

Бай Сандо

преди 3 години

Тиквения електорат пак се е проявил. Евала на служителите дето са ги арестували. Да ги повшшат и нарадят

62

Анонимен

преди 3 години

Като е от ДАНС не е недосегаем :)

61

Б.Б.

преди 3 години

Аз не ходя на лов, да не ме объркат от задколисиетто за глиганн.

60

Щерю

преди 3 години

Уморили прасето от ДАНС, ДАНС, ДАНС...

59

Моля

преди 3 години

Шефът на ДАНС е имал сигнал за наличие на руски шпиони в горското стопанство, маскирани като прасета.

58

медии БГ

преди 3 години

Когато бащата ня президента виновно удари при ПТП инвалид с ел.количка меди и МВР цял месец МЪЛЧАХА , сега петима бракониери отстреляли прасе най ВАЖНОТО е че един от тях играел футбол в " Бистришките тигри" и вероятно е виждал Бойко Борисов с екип на терена.

57

Ханонимен

преди 3 години

Дааа,рашкоф казва, че един бракониер приятел бил на ББ, но не казва,че е подчинен на неговия и още на сарайския началник и стратег. Останалото България го знае: неЗАВИСИМИЯ Бг съд ще протака и после поради липса на дУхазателства ще ги оправдае. И разбира се виновен еееее,,,,Бойко Борисов и Гешев.

56

пена

преди 3 години

Да те държат затворен в ареста за бракониерство? Или май на Рашков са му нужни много пропагандни новини в момента. Застрашен е от много дълго време в затвора, или по-лошо....

55

Симитлиския майстор

преди 3 години

А Буци не смее да стъпи тука , оти зне къв дебел го чака

54

Анонимен

преди 3 години

Направо е чудно как главния Толуп не е бил и той в тая групичка на комплексари, които се стискат да си платят ловен билет, а иначе говорят за морал и имат самочувствието че трябва да управляват.. А присъствието на действащ служител на ДАНС и действащ служител на горското, показва че тия структури трябва да се изритат до крак, там не е останало нищо читаво

53

ДАНС

преди 3 години

Издирили са едно от болните от свинска чу-***, което е избягало преди да бъде евтанизирано. Случаят е приключен, да излизаме на протест.