85

Анонимен

преди 3 години

Жорж Ганчев го наричаше "Момченцето с костюмчета от Дет-маг."

84

Краси

преди 3 години

Крадец-като милен Велчев!

83

Анонимен

преди 3 години

Новото Путинчинце 2.

82

Анонимен

преди 3 години

И аз не знам що избра този дето вече е доказан неуспешен политик Не Нам защо не се допитаха до политици с доказан авторитет такава е Ренета Инджова Трябва ни политик който ще заложи себе си за България и няма какво да губи такъв политик ни трябва за България

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84 Ами видяхме го и помним,че продаде БТК за жълти стотинки.8 години живуркаше във властта,като сменяше постове само и само да се задържи там.Дялан камък-за всяко министерсто ставаше,специалист по всичко,което значи по-нищо конкретно.Въздух под налягане отвсякъде.Не че сме очаквали нещо смислено като кабинет от "стратега" от Учиндол.

80

анонимен

преди 3 години

Ех,Първанова,Първанова,поне веднъж да беше опитала да бъдеш честна.Вече не знаеш с какви думи да го хвалиш Никито,този педя човек-лакът брада,явно с надеждата да ти уреди някакво постче в правителството си.Ако то мине в парламента де.

79

Анонимен

преди 3 години

По-нисък, с очила и ниско кръвно.

78

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно е все тая какво правителство ще предложи Трифонов - и ангели да вкара, пак няма да го одобрят.

77

Анонимен

преди 3 години

пОЛИТИЧЕСКИЯ ОПИТ Е СЛЕДНИЯ - СРЪБСКОТО бтк ПЕЧЕЛИ КАТО ДЪРЖАВНО ПО 2 МИЛИАРДА НА ГОДИНА, И ИМА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТАМ ПО 2 МИЛИАРДА, А БЪЛГАРСКОТО Е харизано и няма за пенсионерите, ама па има сметки евала.

76

:-)ТРОЕН МУТРОСТАНДА

преди 3 години

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ОПИТ НА АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА И НИКИТО Е ТАКЪВ ЧЕ СИ ЗАТРИХА ПАРТИЯТА, КОЯТО ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ЯВЯВА НА ИЗБОРИ. РАЗБИРА СЕ, ЦЕЛТА ПРЕД МАРИОНЕТКАТА СЛАВИ Е СЪЩАТА!

75

У

преди 3 години

В такива моменти се казва-Бог да пази България!

74

Солидно образование!

преди 3 години

Те всички политици около Радев са със солидно руско образование, само че всички до един са против ЕС, НАТО и Пентагона и забравят, че този който командва Света се казва Байдън.

73

Анонимен

преди 3 години

Кой ли не ни беше премиер. Този има образование - нека да го видим първо после да плюем.

72

Асан

преди 3 години

Абе тоя Мук не сме го виждали от 20 години къв премиер ше става наготово ? :)))

71

Житие и Страдание

преди 3 години

Славчу затова си кри кандидатите щот и *** за зеле нестават и нямаше да хване и 3 процента. Защо Волен примерно не е таку удобен на медиите и не го сложиха на второ място в "изборите" мислете хора мислете..

70

Майора

преди 3 години

Слави направи кабинет под диктовката на Доган! А колкото до Василев знаем лак продаде БТК на занижени цени , ТЕЦ Варна , банки и с Милен Велчев хотелчев оправиха живота си!А колкото до останалите видяхте протеста срещу Саня , предполагам и срещу други , едно е да работиш в частния сектор, друго за държавата!

69

Анонимен

преди 3 години

Боя и кърпа за баня, малко да се полира и е като чисто нов, ама пусто има неща дето се помнят/явно не от всички/ че са и доста големички.Може би трябва и паметта да се освежава - максимум 20 години са, не повече.

68

Анонимен

преди 3 години

Продаде БТК /пощите/ и сградите им, накупи влакове втора употреба от Германия, затри Корабостроителния завод във Варна и всички проекти/интел. собственост/ ги даде без пари, напълни гушата на Бил Гейтс като накупи Windows, Управлява финансите на едни мъже от подземния свят и т.н. Неговият събрат Милен Велчев си гушна пари от превалотирането на дълга, кипи си хотели и казино на Златните, подари пари на Леман Брадърс /на сина на Симеон/ и т.н ДОКОГА ще грешим?

67

Ам чи то

преди 3 години

До Н1Тласъка на Бойко се нарича Бриго Аспарухов. Иначе и до сега щеше да козирува на Румен Николов *пашата*

66

НРБ

преди 3 години

Закон за защита на нацията - Военно положение и служебен кабинет!