До АнонименЗащото пак са превели и преписали някоя статия, дори ги мързи да променят от мили в километри.
Има някаква магия в това казанно цопване. Вероятно супата се е нуждаела от повече месо и някой е решил да го сготви. Много странен случай. Избива малко на ишменди капела.
Кви казани в казармата в Русе дето сте ги търкали и влизали в тях бе алооооу,ние да не сме у дупе правени бе пръдльо или ти в казармата не си ходил ***, такива казани няма
30 номер е абсолютно прав, това е безсмислено, направих си труда да сметна за 20 000 порции, излиза при височина 1 метър с диаметър от около 3 метра. Тък като пише в някаква сватбена зала е готвил, въпроса е огнището от ляво или от дясно е било на дансинга. Защото това освен на огън, няма как да го направят, ако пък намалим диаметъра, казана става толкова висок, че няма как да паднеш, ако не си на стълба, защото ако е 1,5 метра ще е като парапет, а стълба не е нужна, бърка се с гребло.
По това време на годината всички супи които се варят на огън се изключват от всякакво меню само таратор -ако нещастника беше цопнал в казана с таратора сега щеше да се радва на деца и внуци, и ако има под ръка и шише с ракия е в Ирак о, баня , о кеф!
Човешкото месо най приличало на телешко като вкус. Червено месо е. Четох го някъде, не е личен опит.
Гадна работа! В казармата в град Русе имаше големи казани, в които дежурни по кухня войници влизаха със стълбичка вътре да ги търкат.-----------------------------------------------Едно е да го търкаш, друго е да плуваш вътре бай Шерьо!
- Гадна работа! В казармата в град Русе имаше големи казани, в които дежурни по кухня войници влизаха със стълбичка вътре да ги търкат...
Главен готвач падна в казан с пилешка супа и умря