89

Една Българка

преди 3 години

Айде стига вече с тая измислена държавица. Такава сбирщина май няма никъде по света. Нагли, нахални и безумно прости! Никакъв шанс не трябва да им се дава, дано ги превземат албанците по-бързо и да се приключи тази сага!!! ВЕТО и това е!

88

354

преди 3 години

Я си свършете работата, а дотогава си налягайте парцалите, то бива наглост, ама когато искаш нещо от някой и зависиш от него, не ходиш да насъскваш трети лица и да говориш глупости пред тях!

87

Каракольо

преди 3 години

Тука се върти един коментар " вижте мойта *** ...." та мисля ,че отговаря точно на Заевите изказвания.

86

Watchdog

преди 3 години

Много скоро евро-началството ще сгъне бай *** и ще го принуди да подпише за макетата. Този целия балкански циркаджилък прилича на вражда между две *** фамилии, които се карат за булка докато властите им бутат къщите. Те законите им пишат отвън, нямат дори автономия, но иначе безправните селяци надуват в селото мускули и предявяват териториални претенции...Чисто луда работа.

85

човека с бича

преди 3 години

Наглостта на тоя хлъзгав смок е безкрайна и заслужава не един,а два волски бича.

84

Хей..

преди 3 години

Балкан ти роден наш.. !

83

Не извратен тип

преди 3 години

Кремъл натиска България да съботира Македония за ЕС,Обаче във Македония,кремъл подстрекава правителството им да водят радикална политика ,политика на омразата срещу България

82

Обединение 1

преди 3 години

Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО. А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да ПОЗНАЯТ своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години..

81

Обединение 2

преди 3 години

По същия начин, Сърбите искаха да ОТВЛЕКАТ българите в Източна Румелия през 1885 г, когато се обединиха България и Източна Румелия. Тогава сърбите НЕ успяха. Но след 30 години, през 1913 г те ОТЛЯКОХА, откраднаха и измъчваха българите в Македония

80

Обединение 3

преди 3 години

И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър ВЕЛИКИ в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или избити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните.. Същото е станало и с Траките, които са живяли на територията на днешна България.

79

Обединение 4

преди 3 години

Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци..Българинът- Паисий Хилендарски пише историята на България- "" История Славянобългарска" през Ислямското Османско РОбство, когато всички българи- и в Македония и в днешна България сме били под Робство.. Езикът в нея е близко до езика в Македония в момента.

78

Обединение 5

преди 3 години

Българите Георги Бенковски и Георги Сава Раковски участваха в Априлското Въстание за Освобождения на БЪлгария от Ислямско Османско РОбство през 1876 г, когато всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под РОбство..А през 1934 г. , българинът Владо Черноземски убива Краля на Сърбия и Югославия за да може отново да се обединим всички българи.

77

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Сърбоманчетата яко шетат в Македония,даже са и в...правителството.След...прочистване,може и да влезнат в ЕС,както иска...господина Заева.

76

Широк крачол

преди 3 години

Стига ме занимавайте с македонски глупости.Разсеяно местя.

75

Ха-ха

преди 3 години

Голяма досада е тоя Заев!Добре си бяхме с Груевски-въобще не се занимавахме с тях,един кахър по-малко.

74

си

преди 3 години

Северномакедонци ги наречи и повече не ги обиждай. Просяците на Балканския полуостров.Все някой да се грижи за тях.Все някой да им помага.Ама то им е национална особеност. Изпросиха си от гърците името... Изпросиха си от сърбите територията . Изпросиха си от нас история и азбука.И все недоволни. И все с претенции.Сега и на Европейския съюз нареждат какво трябва да изискват от тях и кога да ги преиемат. Все едно не С.Македония кандидатства за Евросъюза а Евросъюза кандидатства за приемане в РСМ

73

Нечувана наглост!

преди 3 години

Македонските управници (не народът!) са си въобразили, че ние ги молим да влязат в ЕС, а те ще ни поставят условията, които да изпълним, за да склонят да влязат! Жалки са и смешни...

72

Handel

преди 3 години

Очаквай!Но за всеки случай си купи един български паспорт от шкембе войвода.

71

Гугъл изкривяване !

преди 3 години

Зайо, зайо,ОТИ ручахте жабетата !

70

Зайо, зайо,

преди 3 години

Отиде ручахте жабетата ???