59

Анонимен

преди 3 години

Някаква женица е "заплашила" могъщия апарат на КГБ. Смех в залата на измислиците на Кремълските сатрапи.И, разбира се, по КГБ маниер, са избрали точно момента на празника, за да го съсипят, ей така, защото са свиньие. В Путинова Русия е по зле отколкото при Сталин (макар че методите са същите).

58

тя

преди 3 години

Същата тая *** не е рускиня, а бандеровка, така че тя може да казва само това , което са й наредили !

57

Анонимен

преди 3 години

И на нея ли ще пробват СПутин Новичок ваксината? Явно че руснаците много са закъсали с доброволци за тестване на достиженията на руската нАука и техника.

56

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой и защо защитава бруталния и авторитарен режим на Путин! Но казвам само едно: Любов Собол е пример за независим журналист осмелил се да покаже истинското лице на режима!

55

Анонимен

преди 3 години

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Някой да иска да ми влезе в артамента - аз ще го просна като прани *** на тел. И той ще е виновен

54

берлинския пациент

преди 3 години

"Заплашила един от агентите, които бяха заподозрени в огравянето на Навални."С какво са го грели?Западния хумор е трудноразбираем на моменти!

53

До анонимен 42

преди 3 години

Досещам се кого наричаш джудже. Аз съм по-нисък с 2 см. Ела да ми кажеш на мен джудже! Моля те!А от онзи треперят много държавни глави. Нашият Премиер ходи да му се мазни в Сочи, нахвърли се да го целува, но онзи е гнуслив и с меко движение от дзюдо го пусна по тангентата. Нашичкият се призна в национално предателство, което извършил по чужда заповед, но ефект нямаше нито там, НИТО ТУК!Путин събра арменците и азерите, нещо им пошушна и спря войната, оставяйки аскера и янките дълбоко да страдат

52

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Да позвъниш на вратата на агент на ФСБ си е заплаха за нац. сигурност на великая, необятная и могучая. Направо в колония без съд. А разследване по случая Навални може и да няма.

51

Анонимен

преди 3 години

До петата колона чао!Първо си сложи памперс, върху него - още един и заповядай с приятелчета. Чакам!Колкото повече, толкова по-добре!

50

...

преди 3 години

А можеше по-културно да е, например когато отиде на почивка и да скочи от 25 етаж на хотела, защото не можеше да приживее раздялата с Навални :) но това става с американците, те го приемат по-трудно и затова там самоубийствата са повече, даже някой скачат по 2-3 пъти от висока сграда за да са сигурно че са се самоубили :)

49

До 41

преди 3 години

А разследващите журналисти над закона ли са? Била отишлав дома на *** Пульов?! Като каква е там, в качеството си на каква? Аре с вашите стереотипи си стойте на дъното по всичко!

48

Анонимен

преди 3 години

При тях всичко е подредено!И при Рубашкин ще бъде така!Хаха!

47

Коледаря Боцко

преди 3 години

,Путяня добре ша я задържи с един новичок че даже нема да иска да си тръгне.....

46

House M.D.

преди 3 години

И какво ни интересува, че са задържали Омраза ***, съюзничката на шута на цар Володя Володиевич - Гей Нахалний?

45

браво

преди 3 години

До Въпрос 11 БРАВО - точно в десетката! Великите "демократи" от фащ и ес съсипаха един човек, дръзнал да каже истината....А какво стана с журналиста "изчезнал" в посолството на саудитците - що всички "принципни борци за свобода" мълчат?

44

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

На тая само за злобната физиономия трябва да й дадат 5 години в Сибир :()

43

Еврогейтак

преди 3 години

Русия не е мислете . Дайте да си оправим нашата ко-чинка че безработицата стана вече рекордните 50% като се има напредвид че сме първи на планетата по смъртност и първи в света по Дрмографска катастрофа ди 4-5 години ще изчезнем въобще като нация . А ЕСССР с тея чер-нилки канибали и арабската кафява луга дето е вкарва тука се унищожава БЯЛА Европа .

42

11

преди 3 години

До Евроатлантик 47Бе даже и си сляп - всичко си работи и си вземам рублите, ама е много вероятно ти да получаваш нещо в отходната задна тръба по евроатлантически. Кончита с големия вурст явно та калайдисва.

41

Евроатлантик

преди 3 години

Всичко е ясно. Петата колона почива по празниците. Нова порция опорки и доказателства колко е велика Раша очаквайте във Вторник- следващия работен ден. Чудно ми е рубли или левове получават.

40

1111

преди 3 години

До петата колона чао!А за нещо друго можеш ли да се заловиш?