32

а детските градини

преди 3 години

а другия развъдник на вируси детските градини кво ги правим? Това е мястото, в което разни нахакани, но инак нехайни майки си водят сополивковците - кашлящи, кихащи и твърдят, че нищо им няма. И когато учител поиска да върне детето, следва вой до небесата. Еми съжалявам, но не искам детето ми да вирее в такава среда. И какво да направя като на 5 г го третират като ученик и е задължително присъствието.

31

най-после

преди 3 години

доживях да прочета мнение от някой, който разсъждава трезво. Евала на Георги Стоилчев.

30

Анонимен

преди 3 години

Затваряите че страшно стана

29

Анонимен

преди 3 години

До ганьоНе им пука.

28

ганьо

преди 3 години

Затваряйте училищата мамка ви

27

Таня

преди 3 години

Ами затворете наистина дискотеките и баровете. Те всички си смениха работното време и не са спрели да работят. А там каква дистанция може да има - никаква

26

Анонимен

преди 3 години

Те докато си чешат езиците и обсъждат вече минахме 4000 дневно. От тях 1600 са в София.Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройките. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.

25

Анонимен

преди 3 години

Сега погледнах -4041 нови случаи. Много!

24

Анонимен

преди 3 години

Просто нашите са решили да ни заразят и да има много жертви, за да си вземат едни пари от Европата... Не им пука колко хора ще умрат, нито после, когато се наложи пълно затваряне колко хора ще фалират! А това ще се наложи. Скоро. Но те ще са си взели парите. Кво ги бърка какво става с хората. И без това не планират да управляват пак. Сега е момента да гепят като за последно.

23

Анонимен

преди 3 години

Много сме виновни лекарите, защото сега е моментът БЛС и авторитетните колеги да се намесят, а не го правят.Министър Ангелов не е добър сценарий за България.Бившият министър проф.Петров, проф.Балтов, проф.Темелков са мъже с качества на лидери, със сигурност има още достойни лидери.

22

Анонимен

преди 3 години

Ще влезем в грипна епидемия върху пик от ковид-епидемия и няма да има защита за никого в тоя число децата.Карантина в буквален превод е 40 дневна изолация.По време на чумата е станало същото, защото европейците са надменни хора, които вярват, че Господ ги закриля.Е, чумата почти е ликвидирала населението на Европа.

21

До калъф

преди 3 години

Ти си на най долното стъпало в това общество и сам си го признаваш! Не мислиш и не умееш да печелиш! Защо смяташ, че хората биха се вслушали в глупостта ти??

20

Калъф

преди 3 години

До 23: Как къде сме - НА РАБОТА СМЕ РАЗБИРА СЕ! Работим за да издържаме някак си децата си ,които искат да затворят в кибритените кутийки наречени апартамент ( в повечето случай) ! Не разбирам какъв е стремежа към социално дистанциране ,отчуждаване на децата едно от друго , нанасяне на трайни щети на психиката им , разваляне на зрението им , обездвижване от залежаване и тотално затъпяване ! ( То пък с премиер пожарникар едва ли целите са по - високи)?!

19

Ккк

преди 3 години

До ИстуканНищожна, защото никой не ги тества

18

Анонимен

преди 3 години

"За мен съпротивата" от кого бре, ако има такъв, арест и принудителна карантина на палатка 14 дни. Уникално, не можете да накарате 100 на *** да носят маска. Това вече не е държава , а сборище от мозъчно болни.

17

До 22

преди 3 години

Как така няма кой да ги контролира? Вие къде сте? Нали сте дали възпитание на детето си! Май бягате от отговорност, а после друг Ви е виновен!

16

Калъф

преди 3 години

Не се правете на ощипани - всички родители знаем как стоят нещата! И да не се виждат в училище ( да речем затваряне ) СЪЩИТЕ тези деца дето уж ще затворим да учат вкъщи ( на практика невъзможно) ще контактуват със СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЪУЧЕНИЦИ от който уж ги отделя някой! Цирк! Само че ще се срещат на места различни от училище,а когато родителите са на работа ( с изключение на "работещите "като наркодилъри или сутеньори ) няма кой да ги контролира тоест учебната година е пълен провал. Но може би това е

15

Един боледувал

преди 3 години

Да ви разкажа: детето го донесе от училище, температура 38 за три дни и всичко приключи. На жената и отне 10 на дни, но 4-5 от тях бяха тежки с познатите симптоми! При мен нито ден температура, но умора и тежък задух! 2 седмици антибиотици и после кортизон и още ходя на вливания сутрин и вечер заради тежък обрив и подутини. Вече прехвърлям един месец и вируса не ме напуска! Пазете се хора, това не е дори грип, който също е опасен и фатален!

14

Анонимен

преди 3 години

Тия още не са разбрали - Коцко Здравето вече съобщи че сме овладяли епидемията.Безпредметно се тревожат.

13

Анонимен

преди 3 години

До 3 А бе вие прочетохте ли какви глупости сте написали???