43

Какво разследва?

преди 3 години

Все още не сме чули отговори на съществените въпроси за снимките, за записите, за тяхната автентичност, която беше потвърдена вече от някакви независими агенции, но българските власти все още не дават отговор на този въпрос. Второ - няма отговор на въпроса как едно правителство и един финансов министър са проспали 700 милиона да не влязат в бюджета. Във всяка една нормална европейска държава щеше да има грандиозен скандал и следствени процеси. Е, удобен ли е Гешев за Бойко? Удобен е и още как.

42

Леле

преди 3 години

Тоя живее в един измислен свят ! Добре , че поне си вярва ...

41

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин ГЕШЕВ ! Най-ефективният , прозарачен и деен главен прокурор , който сме имали в цялата история ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

40

БСП

преди 3 години

Това е топ наглеца типичен пример за морала на хунтата завзела власта в България!!Сатрапа, чиито оставка Българите искат от 3 месеца в дъжд и буря, необезпокояван се явява в парламента!! Това е подигравка с целия Български народ!!Безграничната наглост на ГЕРБ е видима!!ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ!! Това крещи България!!!!

39

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимене па те туриха Каскетя ТОЧНО за да НЕ проверява,а ти го подканваш да проверява....как ше стане тая работа,и баба Ванга не би могла да каже,ако беше жива...

38

Ddd

преди 3 години

И защо Гешев мълчи за "осемте джуджета", типична класика за връзките на прокуратурата с мафията.

37

Анонимен

преди 3 години

Много е луд Гешев, не съм виждал досега главен прокурор, който направо си казва че е корумпиран :) Лови бабичките по селата, в Силистра нещо сгафи с детска градина или заведение така и не се разбра, лови криптомайнерите, голям е :)) Чудя се, следователите от полицията дали ще имат работа, щом самия главен прокурор се занимава с кокошкарски работи :)

36

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата да провери харчовете. с които Борисов купува избиратели, харчове извън закона за бюджета и извън всякакви закони. Че са били незаконни говори фактът, че вчера са гласували на пожар внесен текст, узаконяващ ги със задна дата 14. 07. 2020.

35

Скептик

преди 3 години

Аз нямам забележки към Гешев, а към Европейския главен прокурор.Фалита на КТБ показа примери за корупция по високите етажи. Като почнеш с бивш премиер с астрономически хонорари срещу съмнителни услуги, които после стожерът на пазарната икономика осребрвява с непазарно предимство. Като се вглъбиш в темата Продажба на БТК по незнайни причини и незнайно по какво ценообразуване. Продължиш с комисионните от тази продажба, които се претакате през един безизвестен анонимник с благословията на премиера.

34

Анонимен

преди 3 години

Той поне св опитва да върши някаква работа..

33

---------------

преди 3 години

Гледайте в Юъюб :" Скелетът на демокрацията " в 4- части.ИСТИНАТА ЗА ОЛИГАРСИТЕ И МУТРИТЕ.

32

ПроСоТо

преди 3 години

До анонименкъде е написано,че главния прокурор се отчита пред НС?..Да си чул за "Разделението на властите"?..Па и кажи:-АКО тоя му "отчет" не хареса на "народните избраници",те могат ли да му наложат некакви санкции за несвършена работа?-Отг.:-НЕ,НЕ МОГАТ!!!!НС НЕ контролира Главния прокурор и за това тоя ЦИРК С неговия "отчет" е абсолютен ФАРС!..но като за пред овце,може и да мине..

31

Милюциянер прокурор

преди 3 години

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

30

ПроСоТо

преди 3 години

"Подкрепете местния шериф!"..-Дайте му кърпичка да си позабърше брадата!..и да не сте посмели да намекнете дори за отношението на Ойропата към него!..Защото онова:-"Госин ГешЕв,присъствието ви сред нас е обиждащо ЕК" е .."по европейски казано":-"Госине,Вие сте ПО-ПО-НАЙ!..Като Вас други нема ..Вие сте "Алфата и Омегата,Пътят и Истината,и Живота,Началото и края"....аз съм щастлив и живота ми е осмислен заради факта,че си имам такъв Гладен Прокуратор...За вас не знам..

29

анонимен

преди 3 години

Колко главни прокурори са се отчитали досега в парламента? На колко мафиоти и олигарси досега им бяха повдигнати обвинения?!

28

до 37

преди 3 години

Нека се хвалят-те са си извоювали успехите с много работа. За разлика от Румен Ветото пауър Пойнтов - където се похвалил на Мицотакис с успехите на Борисов.Това да говориш в България едно и обратно на казаното да говориш на Мицотакис е раздвоение на личността.Граничи със шиз.офрения.Самопоканил се в края на срещата на пролет да гостува на Мицотакис.Никой не го кани никъде. Тръгнал да се самопоканва.

27

Анонимен

преди 3 години

Гешев - бухалката на мафията! ОСТАВКА мутри! Дано короната ви налази всичките тъпии мутропитеци чалгари д0лни ***

26

Анонимен

преди 3 години

БСП пак му поискали оставката.Нинова съвсем се смахна.Девизът и е - реванье до дупка. И понеже вемче не може да измисли какво - оставки по ред на номерата.Нинова Оставката и Радев Ветото. Събрали са се двамцата и си плюят в устите.

25

Тим

преди 3 години

Оставка, мутри! Колкото по-дълго се гаврите с народа, толкова по-дълго ще висите в затвора!

24

Анонимен

преди 3 години

Повечето от вас отровни разбрахте за Гешев, кога шефа ви Радев ви каза да му искате оставката, защото го хванаха по бели ***. И понеже сте платени, даже и собствено мнение нямате. За какво говорим!!!! Поредните пиг-меи дето правят всичко за шефа си. Довечера целунете портрета на Радев, преди лягане.