45

Анонимен

преди 4 години

Ха интегрирайте, де !? Що не интегрирате ? Нали бяхте много ербап ? Все санкции и глоби ни налагате от 100 години, че не сме можели да ги интегрираме ! Ха сега, вие като толкоз можете, интегрирайте си ги ! Халал да са ви всичките... ...ако трябва и някой лев ще съберем да ви доплатим...

44

Анонимен

преди 4 години

Това са български граждани от ромски произход. Това са ромите и съседите ви в Бъглария, за които защитавате и се застъпвате за тях. Но в България, ако ви ги посочат с пръст от други страни, не ги защитавате.Да си дойда на думата, вие ги учите че могат да разполагат, бият и лъжат повечето хора, а после не спадат към тази народност. Мен лично, ми изядоха живота, но те са в услуга, а аз не и страдам. Резултата е налице.Българи са. И ми казано че ще страдам, заради едни пари на едни роми.

43

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Колкото и да не съм предубеден виждам само любимци на БХК,"Америка ЗАД България"и други антибългарски организации и фондации,пара-зитиращи както върху гърбът на своите питомци,но така и върху целият народ.От балконите изхвърлят мебели не българи ,а различни видове лАУмпени и ГеДенерати

42

:(

преди 4 години

ТОВА НА СНИМКАТА БЪЛГАРИН ЛИ Е ?!

41

буба

преди 4 години

Аз не виждам българи, а италианци с италиански нрав...

40

Анонимен

преди 4 години

Нито са българи, нито са роми от български произход. По документи са български граждани. В кой български документ - лична карта, паспорт, шофорска книжка, пише произход? Преди много години имаше такава графа - виждал съм я зелените паспорти на баба ми и дядо ми, родени съответно 1906 и 1904 г., но после им ги подмениха. Тези паспорти се попълваха на ръка.

39

Анонимен

преди 4 години

Сигурно са им дали пари и напрежението веднага се превърнало в маанета и веселие.

38

Ангелчооо

преди 4 години

Нали уж за това си там бе, мама?За да питаш вместо нас в Парламента на Европата и да лобираш за доброто лице на България пред света.А вместо да питаш там, ти питаш тук като се прибереш за уикенда.Тука в BG Online мога и аз да питам, ама в ЕП е твоя работа.

37

Анонимен

преди 4 години

Престанете да ги наричате "българи".

36

Анонимен

преди 4 години

Тези не са ни никакви на нас българите.Отрова за всяка държава в която са се наместили.

35

Anonimen

преди 4 години

Е, ясно е как са въдворили ред - со кротце, со благо и со малко кютек. То така трябва и да работи демокрацията, нашето е свободия

34

Сандо

преди 4 години

Black Live Matters

33

Анонимен

преди 4 години

Турците и помаtsiте зорлем им сменяха имената и ги караха са се наричат българи - срамен за държавата процес наречен възродителен. Но ако за гореспоменатите е срамно да се наричат с български имена, тия карантинираните с гордост ги носят. Ирония та съдбата.

32

House M.D.

преди 4 години

След като новината е от Мондрагоне, защо снимката е от Бангалоре?

31

Мама Росо

преди 4 години

Имат ли български паспорти хората?Имат!!!-значи са българи.Благодарение на такива "съграждани" сме популярни и обичани по цял свят.С разликата ,че отвън се оправят с тях ,а тук не.Държавата години наред търпи този тип поведение и не го наказва.Деца раждат деца ,кражби,убийства,побой над лекари или социални работници....интеграция няма.В определени райони даже не се говори български!!!Живеят си в техните групи , с техните разбирания.Новини на турски по БНТ?В паспорта им обаче пише - БЪЛГАРИН

30

Леле

преди 4 години

Ужас...истинска история от миналото лято.Живея в центъра на голям френски град,една събота се будя в 7:30 от крясъци безумни.След половин час разбрах, че няма да се спи- отварям капаците на прозорците и какво да видя: ДВАЙСЕТ тъмносини излизат от ЕДНА бяла,очукана Лада с монтанска регистрация.Седях като гръмната на прозореца.Същият следобед съм в супермаркета- чувам крясъци от касата, идва полиция,че опитали да крадат и ги арестуваха . Искаха да превеждам от български- тия български НЕ говореха!

29

Анонимен

преди 4 години

Не са ли българи, а какво пише в личната карта? В България е отрасъл и още 5 поколения преди него са си се отглеждали и възпитавали в бг. В бг болница е раждан, в бг училище е учил(учил силно казано), в бг град е живял. Разберете - за света това са българи, колкото и да не ни харесва. Ако не принадлежат на българската държава, на коя принадлежат? На Индия? И какво общо има с Индия? Нищо общо посл20едните 500-1000 години. А те са там на по 20-40 години като гледам. На по 500 години хора - няма.

28

До долния

преди 4 години

Кьорав българин няма там ей, стига сте лъгали.

27

даааа

преди 4 години

Във един друг новинарски сайт ги наричат със правилното име.

26

11

преди 4 години

Хамериканци , не българи!