28

анонимен

преди 4 години

И защо да им вярваме на тия серсеми бизнесмените. Достатъчно е личната им собственост да се види и ще стане ясно защо не могат да плащат заплати а искат някой да им работи нон стоп па и недоволни. Айде всички да фалирват и като останалите да си ръфат лактите. Па може и някой по заможен от тях да ги наеме на работа за 500 лв

27

Баровеца-СФ

преди 4 години

Трудно ли е за бизнеса :) ! Политиката примерно в охранителна фирма е намаление на заплатата с 200лв. ,а работата на служителите е по опасна от всякога! Фирма за техника пък намаля заплатите и осигурява на 4 часов работен ден при положение,че работиш 8часа , на същото темпо и по опасно от преди епидемията!

26

Чукундур

преди 4 години

Тя затова територията е толкова назад технически,щото тук труда е евтин.Работете серсеми да правите тарикатите богати.

25

Анонимен

преди 4 години

този същия който плаща заплати ,като от преди 10-15 години малки и абсолютно неадекватни този,който те осигурява на минимална заплата ми истината е,че не научен да плаща,иначе пари има сметките в Швейцария са пълни,освен това са пълни с движими и недвижими активи къщи, апартаменти

24

Джо

преди 4 години

Само един отбор в цяла България има стадион приличен и това е Лудогорец. Какво повече да говорим? 30 години разпад и унищожение. България е като една перверзна казарма в която хората само си губят времето. Всичко е на самотек и никой не носи отговорност за нищо. Само мизерията и извращенията процъфтяват.

23

Анонимен

преди 4 години

Много е комично като кажат...бизнесът това, бизнесът онова...чакайте бе, къде е този "бизнес", дайте да го видим, купува ли се, яде ли се...??? 80% от т.н. "бизнес" са хотели, ресторанти и кафенета, услуги и фирми които само купуват и препродават. Останалите са IT и outsorcing, които не допринасят за БВП. С две думи, почти нищо с добавена стойност. Та този "бизнес" и без криза, пак няма да има за заплати, нито ще има кой да им работи!

22

Митко 19см

преди 4 години

до ШенолШеноле, продължавай толкова упорито да работиш, да даваш извънредни смени, няма събота, неделя, празник, пък догодина може още по-новата S класа да си купя.Подписшефа ти

21

гражданин

преди 4 години

кАКе възможно вМВР Армията и държавната администрация може да получават пенсия и заплата а в останалите сектори които осигуряват бюджета на държават да няма пари за заплати .Недопустимо е това което се случва в България като страна в ЕС единствена да има АПЗ КЪДЕТО ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРИ ИЗТОЧВАТ БЮДЖЕТА и НОИ .

20

До Роко

преди 4 години

Вярваш ли си като пишеш такива гл.упос.ти? Няма чистачка по света, която до взима повече от ИТ специалист, но има доста български ИТ спецове, които взимат по-големи.заплати от колегите си в Германия.

19

Сашо

преди 4 години

Накратко: пари за заплати няма защото се дават за осигуровки. Иронията е че осигуровките нищо не осигуряват.

18

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Епиграма : По света и у нас - Милиони истукани бродят като истукани. В превоза пък горките-ощетени са крадците. Никак не се колебайте бързо помощи им дайте.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците ,институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2020).

17

Роко

преди 4 години

Заклевам се никога вече да не работя за български работодател. Те са неграмотни, алчни, нагли и некомпетентни. Чистачка в Германия изкарва повече от компютърните ИТ спецове у нас. Защо ли? Защото в България основната религия е социализма.

16

Анонимен

преди 4 години

Само да попитам по време на разцвет тези фирми повече данъци ли са плащали? 60/40 е кражба от данъкоплатците! Намаление на Ддс и данък печалба нетрябва да се разрешават. До март догодина ще си избият парите с увеличени цени!

15

Анонимен

преди 4 години

Когато един бизнес фалира се появява друг печеливш. Няма нужда да се подкрепят фирми по никакъв начин, защото лесно усвояват пари и фалират. Принципно трябва да се забрани строителните фирми да правят за всеки блок нова фирма, а това се постига лесно със зверски изисквания към новите строителни фирми! В ресторантите масите трябва да са поне на 2.5 м разстояние.

14

Анонимен

преди 4 години

Започнаха вече да ловят риба в мътна вода! Почнаха да предлагат работа за 550 лева на месец, представяте ли си наглярите!

13

Анонимен

преди 4 години

На тях и преди кризата им беше трудно да дават заплати, ако можеше да им работим без пари....еееех

12

Дочев

преди 4 години

Няма бизнес в България. Има дребен алъш вериш. Никой не мисли за създаване на работни места. Никой не насърчава работещите и произвеждащите. Държавата е абдикирала и всичко е в руини. Трябва голем рестарт на икономиката и много неща да се променят.

11

Анонимен

преди 4 години

КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОТКАЖЕ

10

Alastair

преди 4 години

Тъй пиша: На българският бизнесмен винаги му е било най - трудно да плаща заплати. Най - лесно му е да осигурява джипове - убийци, с които синовете им да газят по пътищата. Аз като по-преди коментиралия също пожелавам фалит на всеки измислен бизнесмен. Всеки, който се отнася непочтено към работниците си ДАНО ДА ФАЛИРА.

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Само един некадърник ще започне да уволнява хора след няма и два месеца карантина. Неговият бизнес план е до утре или по-скоро до следващата джипка или вила.