24

Гейза Мейза

преди 4 години

Ей точно двамата ще ви кажат всичко за живота вселената и всичко останало.Личи си че са анали затори от класа!

23

Анонимен

преди 4 години

Според мен има много неща, за които може само да гадаем...............много е възможно вътрешно разчистване на сметки, Ким е само на 36 години и тръгна много амбициозно, това не се харесва нито на Запада, нито на Китай , пък и никой в света няма да позволи една малка държава да има самостоятелна политика!Все пак, дано е жив и здрав човека и да се появи скоро!!

22

Анонимен

преди 4 години

Да се повери на жена бутон за ядрено оръжие е леко притеснително.

21

избирател

преди 4 години

Търсете го при доктор Емилова!

20

SS

преди 4 години

споко, ще се появи тези дни, като успешно изстрелят някоя и друга ракетка... Така де, до 4 юли има още бая време

19

Ким беше убит

преди 4 години

Северна Корея не е комунистическа държава , режима се казва чукче , ами китайците го наказаха със смърт понеже не им допадна да се вижда с Тръмп , Китай никога няма да позволи Северна и Южна Корея да се обединят , ким чен УН модернизира страната си адски бързо и с това темпо до края на годината щеше да е независима от Китай тоест щяха да си отворят пазарите със Запада , знам , че повечето мислят , че е пресилено , но реакциите на медиите издават поръчковото му убийство

18

Анонимен

преди 4 години

Всяка бивша сила е изчезнала от картата след управление на жена. Британската Империя, Германия. Корейците не вярвам да са толкова глупави освен ако не искат да я използват като причината за провала на комунизма...

17

бай ганю

преди 4 години

ким ще изкочи от някъде скоро като кукурякно дори и да не се появи няма да ни липсвасъс сигурност системата ще се запази но не и управлявана от женаинтересно как и защо и двамата са възпитаници на западнен университет след като се придържат към други идеологии? какво са искали да получат чрез образование на запад?

16

Анонимен

преди 4 години

Казах ви вече в Северна Корея лидера и сестра му са убити .Новият лидер е генерал и ще направи ядренна война .Жена не може да управлява там нищо .Жените там са само за разплод и готвене .

15

Анонимен

преди 4 години

До 15Винаги е било, не "ще стане"Южна Корея е силна икономически, защото изцоцва Северна Корея.Това е един експеримент и братоубийство.

14

Анонимен

преди 4 години

България може да се управлява от тиква , значи С.Корея може да се управлява от жена !

13

Анонимен

преди 4 години

Северна Корея ще стане фабриката на Южна Корея.

12

Анонимен

преди 4 години

Ще предложим за поста Кристалина Георгиева. Тя може всичко.

11

Анонимен

преди 4 години

СК не е куче с каишка, като БГ хората си правят ракети за да запазят суверенитета си. Една жена не разбира нищо от ракети, Ким ще обедини двете Кореи и това не се харесва на Запада.

10

Анонимен

преди 4 години

Браво на водещата, интересуваме са от Ким нека има повече предавания за Северна Корея.

9

Ако Китай каже

преди 4 години

Тогава може. Защото Северна Корея не е "социалистическа" държава, както ни внушават открай време - в т.нар. идеология "чучхе" соцът е за парлама, по-важен е псевдорелигиозният култ към рода Ким. Още по-важно е, че страната е протекторат на Китай. Ако желаеха доброто на корейците, можеха да съборят дебелака с един пръст и да оставят Южна Корея да вложи там 300 до 500 милиарда долара, за да върне нещастниците към човешки живот. Да, да, ама не. Геополитика, рийш ли. Дебелият деспот е по-изгоден.

8

Анонимен

преди 4 години

Не може, Маршал Ким е най-великият лидер. Може ли САЩ да се управлява от Хилъри Клин Тън -ун. Въпрос за 1 долар. Колко президенти на САЩ са жени ?

7

Анонимен

преди 4 години

Бих желал водещата от снимката да ме управлява..

6

Петах Тиква

преди 4 години

МОже, ако Партията каже!Каквото каже великата наша Партия - това става!Ако каже - и една Tиква може да управлява!

5

Анонимен

преди 4 години

Може дори и от коза, те нали са тревопасни ...