51

НЯМА ПАРИ за ДЕЦА

преди 4 години

Вместо да поискат подарък от САЩ И НАТО за нужните им самолети и друга техника/вижте милиарди годишно как отиват в Турция и Гърция подарени з а военна техника.Подставени на власт в София купуват осем опасни истребителя за милиарди ограбени от народа.Справка показва че за един f16 плащат по скъпо отколкото е цената на НАЙ ГОЛЕМИЯ БОИНГ><Воиниците нямат пари з а нови дрехи.Ограбен е мобилизационния резерв..

50

Ликвидират Българите

преди 4 години

Бюджета на БЪлгария за 2020 предвижда ограбването на над 43 000 000 000 кървави лева от най бедния европейски народ.В България над 70 % от населението нямаме доходи за оцеляване в страна членка на Европейския съюз.НАд 2 900 000 нямат никакви доходи/ООНРЕкламата че май бил нарастнал брутния вътрешен продукт/ не печалбите и това давало право да се ограбят толкова милиарди е срам и позор з а управляващите

49

Анонимен

преди 4 години

да ... от 100 лв. на 225 лв. ТОП УВЕЛИЧЕНИЕ.. Пичове процентите не работят така както си мислите :)

48

Гост +

преди 4 години

125% - каква гордост ! Така е с марионетните държави. Ще се опазим, няма страшно! Най-вече защото никой не ни заплашва.

47

преди 4 години

Който не храни собствената си армия храни чужда !

46

Щерю

преди 4 години

Е-е, нали трябва да храним Каракачанов и лобито му от висши военни пенсионери...

45

Анонимен

преди 4 години

Руснаците с 48 милиарда на 8 място, краварите с 728 мииарда на първо място -и въпреки това , краварите се о-къкват от страх пред руснаците !

44

БОСТАН за тикви

преди 4 години

Еха какви тикви е раждала, ражда и сега нашата земя ...подготвена за продан.

43

Здравейте Лъвове!

преди 4 години

Пословицата :На гол тумбак - чифте пищови.Е казана за нас...

42

До Пешо

преди 4 години

Прав си, но не си разбрал, че нашите са управлявани управляващи и ги командват от друго място. Докога на избори ще си ходим за гъби, вместо да гласуваме за ПП ВЪЗРАЖДАНЕ, които наистина могат да оправят нещата!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Ще ви бъде ли много неудобно драги журнaлисти да повдигнете въпроса какво и колко са си купили другите държави за тези суми и какво ни натресоха на нас за същите пари?

40

Анонимен

преди 4 години

България с най-бързо увеличени разходи за отбрана в света - цели 125%-------------То и с толкова сме обедняли общо взето...

39

Гаманов

преди 4 години

На гол тумбак,чифте пищови....Въоръжават се ама за война с народа...

38

Пешо

преди 4 години

Не мога да разбера защо ни трябваха тия консерви с криле? Нарязахме си сс-23 ракетите, които и врабче можеха да нацелят и сега имаме това? Ами тия пари да ги бяхте дали за бедните, социално слабите, бездомните, пенсионерите. Някой трябваше да вземе едни пари, нали? И сега си имаме абсолютно непотребни летящи ковчези. А най-големият майтап е, че това харчи като звяр гориво и пари няма за него.

37

ПроСоТо

преди 4 години

една от боковите пиарки,напъваща се да лъска чизмите му тук, непрекъснато влиза от ника на "ПроСоТо"..Интересното е,че има някакси "властта" да затрива неудобни на нея коментари..Как го прави?..-Не знам,а и сега думата е за друго:..-Ако сте забелязали,вече дори не се и напъват да ВЪЗХВАЛЯВАТ "вожда",защото той се е оакал до уши....Сега тактиката е:..-ОТ ИМЕТО НА ДРУГИ,да напишат:"Не харесвам бориссоф,ама НЕМА АЛТЕРНАТИВА"..демек:-"Въпросния е Тъ..П,но упорит"..СВИКВИКВАЙТЕ!

36

пазар...

преди 4 години

И като се вдигнат заплатите ще скочат пък цените на стоките. Няма угодия.

35

Анонимен

преди 4 години

Това е добре. Рецептите на лютеницата и суджука се охраняват на 125% по-добре!!!

34

Анонимен

преди 4 години

пенсиите с колко?

33

Анонимен

преди 4 години

Ужас! Срамота! Мизерна държава с болно и бедно население ще харчи за това?! Ама разбира се, от похарченото си заделят комисионни управляващите.

32

Аман от БГ

преди 4 години

ноу плийзчета?! Който е беден да върви да бачка,заводи бол!!!Не може да се протягаш по цял ден в къщи на диваня или да се подпираш на по едно кафе със замечтан празен от съдържание поглед и да се оплакваш,че си беден и че правителството не ти туря в устата да дъвчеш джолани,като Румен Ветов!!Какъвто п,резидента,такива и останалите жаби!!