56

Анонимен

преди 4 години

Роди ме мамо кмет пък аз ще се намжа с мед за мой късмет.

55

Joko

преди 4 години

"Не видяхме никъде конкретни планове...... "Не ги видяхте защото, такива от страна на Фъндъкова и Манолова нямаше.Защо ?1. И двете нямат образование, капцитет и експертиза да управляват град като София.2. И двете са передстаителки на новосформиралите се крила на бившата БКП. Т.е. няма алтернатива.3. Новопоявилите се кандидати ми харесаха, но бяха наивни, че с едномесечна агитация могат да имат шанс в борбата за кметския стол. Този модел е приложим за малките градове, но не и за София.

54

я...

преди 4 години

я сложете ограничения тези на социал , тези дето не плащат данъци , тез без 8-ми клас да не гласуват и ще видите резултат. Бюлетината да е не стандартна , а да речем 10 варианта и всеки да намери името в списъка и го огради. Няма цифри , няма клечки ... не знае избирателяткой вариант ще му се случи а политици - направете го така де ???ама не ви стиска , нали??Прочети още на: https://dnes.bg/mestni-izbori-19/2019/11/04/kupen-romski-vot-falshiva-sociologiia-i-fandykova-pecheli-vota.428523#comment-newest

53

Анонимен

преди 4 години

Визията за отвън, а отвътре банкянски пън! Този път, ако не касират изборите в София (и Шумен), кметицата няма да изкара мандата.

52

Анонимен

преди 4 години

Как да има визия град с провинциално шопско мислене тип закона е о поле.Не визия ,а нова столица ни трябва далеч от Драгалевски Банкянската политическа "школа".

51

Анонимен

преди 4 години

Бибитко вероятно е на инструктаж в хотел берлин или сараите.

50

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ = МафияГЕРБ=Геноцид Емиграция Робство Бандитизъм

49

долу задръстванията

преди 4 години

Освен нови булеварди правете и паркинзи и отпушете улиците, има много налични общински парцели .

48

Анонимен

преди 4 години

Абе къде е БибиткоНема телевизии нема новиниДа не е в Симитли

47

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Визията на ГЕРБ е ясна - грабеж, кражби, грабеж, кражби, ....

46

Анонимен

преди 4 години

До strezov"Не всички гласоподаватели от първия тур са отишли да гласуват на втория, съответно за втория тур те не са гласоподаватели." ?!Вярваш ли си?Дали си гласувал или не на първи тур, няма значение, защото гласоподавател е човек имащ право на глас. Едва ли за една седмица 100хил са умрели и отписани от листите, капиш?Анализирай това:Първи тур гласоподаватели-1 165 955, гласували-455 936.Втори тур гласоподаватели-1 064 772, гласували-354 906.

45

бахур яшар

преди 4 години

ей трудно са пичелят изборите без сфък сфък.

44

порко подрисоф

преди 4 години

давай фъндък графчето че го отворим, едни перки съм намерил от бронтозавър, по три метра. после ндк-а, цариградско, и една магистралка до банкя да не треа житкам с еликоптеру. и чича доля следващия път като доде да инспектира територията да му направим глори хол, ти, бенатова, още некоя дръжка на мигрофонец, че ва наредим там като тепсия. кирю параходеца че докара един кашон виагра и че ва прасне гостенина.

43

порко подрисоф

преди 4 години

ало фъндък аз съм, аре аз та напраих чиляк. давай сега като за последно да напълним дисагите че аз скоро се омитам а в барцилона чака младо гаже, копленце, яхтички, тераси, пари струат сичките тея раути а арапските ми партньори им викам дайте некой леф от моите да купя на жината чанта като на нинова и ламборжини онея ми се смеят викат чекай чекай че нещо ликвидноста лихвите международното положение ала бала сега не можи след няколко години. е аз да фотосинтерирам ли бе? цял живот рекет и кражби и измами и на края да неам 5 лева да се усмихна. давай фъндък графчето че го отворим, едни перки съм

42

Анонимен

преди 4 години

Ще е последен само ако не се кандидатира повече. Българите са най-простоватото племе на света.

41

Бсп лъже

преди 4 години

Бсп искали промяна! Лъжа! Искали смяна на статуквото! (Попитали една възрастна жена:- искате ли смяна на статуквото? Тя ги изгледала втрещено:-Ъ-ъ?!)Каква промяна бе! Та тази партия Бсп е самото статукво. Все едно и също! 45 години, плюс още 30, цели 75 години, 3/4 век тормозят България! Когато тази партия се маргинализира накъдето е тръгнала с *** начело, тогава ще дойдат добри времена за България, защото политическото пространство ще се нормализира и България ще просперира още по-бързо.

40

Модерното

преди 4 години

София отново ще има районен кмет.Под надслов чист въздух и лесен достъп до Витоша, ще се налеят милиарди в следните проекти.Парк на Младост и метро до новоизграден бизнес и жилищен район (първа спирка) и втора до Ринг МОЛ и прилежащи жилищни комплекси.За сметка на това ще вдигнат данъците на всички, билетите за лифтове и градски транспорт, вода и ток. (Ще трябват пари)Честито.

39

Анонимен

преди 4 години

Софиянци и братя *** ще заживеят още по-благо през този четвърти, последен и за това най-разсипнически мандат на комуноидната бабичка Йорданка.

38

Пипи

преди 4 години

Ало, Фандъкова, имаше решение на съда да се мият улиците! Какво стана? Или каквото стана с билетчето за градския транспорт - незаконно, но го оставихте 2 лв.

37

Анонимен

преди 4 години

????