239

Анонимен

преди 5 години

Къде е филмчето дето са били наплюти рецепционистите...много обичате да говорите наизуст...Такова филмче няма, хотелиера щеше да го покаже с удоволствие в репортажа му дето се обяснява, че той е прав...Камерата му гледа към рецепция, вижда се...но такова филмче няма просто...Приказките че има са само негови, добър ден анонимен господин Иван Димитров

238

Анонимен

преди 5 години

До 12345 И аз съм БГ майка и няма такова отврат отношение в БГ както като към майките с деца...Преди 3 седмици на Златни пясъци трябваше да изчакаме камериерката да ни провери стаята, за да ни пусне да си ходим...Поне да ни бяха излъгали на рецепция по български с нещо...вместо пред нас да говорят с камериерката...Все едно сме *** и са ни дали обор...А ТВ не работеше, бяхме 2 възрастни по работа за 1 нощ...70лв- мерси ви за отношението

237

ами

преди 5 години

Чувствахме омраза към нас, защото сме израелки. Ей с тези реплики успяха гадините мръ.ни да влязат под кожата на голяма част от населението на света и си изпросиха съжалението,към което са се стремели,това е народ който обожава да бъде съжаляван и по този начин си постига целите си-иззеха територията на палестина,за да се настанят там,бомбардират арабските страни когато и като си поискат,без нито една "бяла" държава да им иззкара жълт картон. А това с т.нар.холокост е началото на сапунката...

236

Анонимен

преди 5 години

До Анонименмного гнусна държава станахме.Винаги сте си били гнусна държава.

235

Анонимен

преди 5 години

Няма по-долни туристи от израелците, но и селтака си го заслужава

234

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 260Пусни линк! Ако има наистина клип тогава ситуацията се променя до някаква степен в полза на собственика! Дай го веднага!

233

Анонимен

преди 5 години

До 274Мерси и приятна почивка! И аз съм на почивка в Осло на по хладно но с прекрасна природа, изключително приятни и интелигентни хора както и прекрасен бюфет с морски дарове. Другата седмица съм в командировка до Сан Пауло!

232

12345

преди 5 години

До АнонименАми днес е събота, и аз, като улегнала личност, навършила 69 преди 3 денa, приключих с обяда. Тука е събота, рано след обед. Ще изляза да видя хора и слънце. А ти, като си такава дълбока личност си седиш в къщи и сипеш обиди по нета. Ами изез с някоя приятелка. Гарантурам ти, това ще ти помогне.

231

Анонимен

преди 5 години

До 268Не обиждам а правя уместна констатация върху твоето не-анонимно изказване! Виждам че съм ти направил впечатление както и ти с изумителната логика и аргументи на място от сорта на онуй с голямите букви! Не ми прави удоволствие да чета плитки реплики и не ми остава нищо друго освен да се "гордея" с особа като теб и твоята душевна "битка"!

230

Анонимен

преди 5 години

България е мястото където имам регистрирана фирма, защото 10% данъци ... За нищо друго не става.

229

Анонимен

преди 5 години

До 12345"Имайте респект към страната, където ви е огряло слънцето за първи път."Защо? Тя и съгражданите и нямат респект към себе си, аз ли ще ги уважавам?

228

12345

преди 5 години

До Анонимен #267Продължавай, дълбокоумнико! Какво удоволствие изпитваш да обиждаш в ролята на анонимен наляво и надясно по нета?

227

Анонимен

преди 5 години

До 12345 265"Много от нападките към България се дължат на факта, че България има хубава природа. Като прибавим привлекателното стратегическо положение, много апетити има за тази малка страна."Видяхме "природата" на българския бизнесмен! ВСИЧКО ЖИВО ПИЕ НАРКОМАН! Плиткоумието в теб е пуснало много дълбоки корени с две сиви гънки!

226

12345

преди 5 години

Драги сънародници, не хулете България. Имайте респект към страната, където ви е огряло слънцето за първи път. Много от нападките към България се дължат на факта, че България има хубава природа. Като прибавим привлекателното стратегическо положение, много апетити има за тази малка страна. Не съм срещала на други сайтове хора да хулят така родната си страна.

225

12345

преди 5 години

До Анонимен #248И аз имам опит с резервации в български хотели. Ами то си е по регламент, че настаняването в резервираната стая или апартамент започва от 2 часа - нали трябва да се почисти банята, да се сменят чаршафите т.е. да се оправи леглото и тъй нататък. Аз си сядах кротко във фоайето и чаках да ме повикат. А пък за хотелите по морето през летния сезон е ясно, няма начин да не чакаш както си му е редът. Ама аз никога не съм смятала, че имам някакви привилегии.

224

Анонимен

преди 5 години

много гнусна държава станахме.вече сами не се понасяме и бягаме в цивилизования свят.което остане се мутросва и чалгосва докато му мине живота.

223

Анонимен

преди 5 години

Време е да им натрият носа насамозабравилите се български гларуси ... хотелиери

222

Анонимен

преди 5 години

Рецепционистите са били наплюти от тези двете същества .... Има го на клипче потърсете в нета

221

Анонимен

преди 5 години

При тошово време имаше туристи най вече от ГДР,ГФР,ЧЕХОСЛОВАКИЯ,ПОЛША,.и групи от СССР.Туризма бе на високо ниво.Имаше ред,и културно обслужване.Сервитьори и бармани от бакшиши правеха по 2-3 къщи.Сега всичко е пълна простотия.Затова идват само социално слабитуристи

220

Анонимен

преди 5 години

До Кари 255"Защо медиите масово крият, че така наречените израелски туристки са се изплюли в лицето на хотелиера и рецепционистката?!"Защото лъжат неадекватно и нагло!