51

Анонимен

преди 5 години

Долу Тръмп и неговите слуги в България .

50

Салам, соджук

преди 5 години

Пише ли се нещо за турция и троловете веднага се активират. Иначе от партията им в парламента български не знаят, но тук е каймакът.

49

Гошо

преди 5 години

Реджеп вече яде дървото с американският проповедник който нещеше да пуска :D АМа го пусна щот иначе лирата щеше да стане 1000 парчета за долар :D

48

гошо истанбулски

преди 5 години

Явно Тръмпи и българите много се влияят от холивудските филми.

47

бай ганю

преди 5 години

а колко повече са патили и патят от вашата външна политика? допълнена с вътрешното мъчение над всеки нормален турчин

46

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ТУРЦИ ГИ Е СРАМ, ЧЕ ТОЗИ ИМ Е ПРЕЗИДЕНТ. КАКТО БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ НИ Е СРАМ ОТ БОКО!

45

Анонимен

преди 5 години

Най-великият лидер на турския народ от времето на Сюлейман Великолпния насам! А тези кемалисти, ататюркисти, секуларисти, демократисти, и всичките накуп, за 80 години не можаха да направят една десета на това, което Ердоан направи за 15 години! Да е жив и здрав, Аллах да го дари с крепко здраве и дълъг живот и да предвожда турския народ още много-много години!

44

Анонимен

преди 5 години

Ердоган си има и негативни страни и жаждата към османизъм не се харесва на никого,но не можем да не му свалим шапка,че е доста хитър политик и направи и прави много за държавата и народа си!

43

Анонимен

преди 5 години

Бг закри военните си заводи и ще купува от НАТО на 10 пъти по-скъпо.

42

Анонимен

преди 5 години

Да бе и кой го казва, турците дето избиват българи и арменци 500 години.

41

Анонимен

преди 5 години

Е-еее не му разваляите хатъра да прасне милион милион и половина кюрди ,щото те всички терористи...е това показва дали има поука от едно време сторените геноциди...

40

Анонимен

преди 5 години

Бате недей ,че Тръмп ще те научи да ядеш свинско !

39

Анонимен

преди 5 години

Между другото новото летище в Берлин още не са го отворили, а го строят от 2006 година. Докато Турция построи своето за три години (2015-2018г.) Ама не, на Запад няма корупция. Ердо е лош защото не се навежда.

38

Анонимен

преди 5 години

И от кого смята да се защитава Турция с тия нови бойни самолети, дето щяла да ги произвежда?В този район на света ако има агресивна държава тя е Турция. Може да баламосва собствения си електорат колкото си иска.

37

Анонимен

преди 5 години

"Лошия" Ердоган отвори преди месец едно от най-големите летища в света (Истанбулското), което ще има годишен трафик от 150-200 милиона души. "Добрите" *** са превърнали България в бантyстан и подхвърлят трохи на местните вождове. Турците строят мостове, летища, язовири, самолети, нови военноморски бази, подводници. Имат армия, имат независима политика, имат силна дипломация, имат население, издържаха на атаката срещу лирата. Развиват се! Ние сме в застой и чакаме началниците да се разберат.

36

Анонимен

преди 5 години

"Много сме препатили от външна зависимост", заяви Ердоган.===Ердогане, ние пък да знаеш колко сме препатили от външна зависимост... Едно време дошли едни диви opди, завладели страната ни и така 500 г. И на нас не ни е било добре.

35

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво лошо е казал, че се пените. Да си независим и страната ти да бъде силна в политическата, дипломатическата, икономическата и военната сфера. Това е нещо към което всеки трябва да се стреми. От това което казва се дразнят само джендърляците и еврейските им господари. Само РОБ може да се дразни на казаното. Жалко, че ние нямаме лидери, а нагаждачи чакащи някой да ги потупа по рамото.

34

Uper1

преди 5 години

Правя добра заплата от моята къща за $ 6925-9368 преди седмица, че съм безработен в ужасна икономика. Слава Богу. Бях благословен с тези инструкции всеки ден и сега е мой дълг да възнаграждавам и споделям с всички.Ето го.....>>>> ***.Trade46.com

33

Анонимен

преди 5 години

Голям държавник. Успех на турците! Дано издържат на юдео-краварската гнет. Те имат държава за разлика от нас.

32

Щерю

преди 5 години

И ние, и ние, аркадаш - 5 века...