39

оф

преди 6 години

Джамбазки - Вие сте шовинист и ксенофоб !!

38

Искрено

преди 6 години

Да попитам този индивид, дето се чуди по коя телевизия да се плези, като любимата си Тиква, с какво неговото евродепутатство е направило българите по - богати и по - сигурни в разлагащата се българска държавност.

37

Loyko

преди 6 години

Krajno vreme e da razberete che ima Slavianska pismenost i ewzik,a samo Bulgarska kultura.Slavianite ni dali ezik i pismenost,a nie sega tia e nasha ,bulgarska. eee..ne stava taka.Utre shte kazem ,che bulgarite sme otishli v Germany da gi uchim kak se praviat Mercedesi...

36

Ставрю

преди 6 години

Чета всичко написано и надеждите в мен някога да бъдем отново една държава сякаш умират. Защо е това дърляне и чопкане та нима имаме полза от това. Ако македонцкте не се осетят по у време както се появиха така и ще изчезнат в близките 40 години ще говорят шиптърси и ще са мюслюмани.. Язък за борбите и всички дали си живота за македонския край. Продажни политици седнете и се разберете и заедно да продължим. Братя македонци обичам ви не ви мразя..........

35

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки в това видео защо е облечен в сако турско производство?

34

Анонимен

преди 6 години

Maй в България по-голям патриот от мен няма.

33

Активист на БКП

преди 6 години

А вие продължавайте да подкрепяте националния предател от с Банкя !!! Келепир имате от това ...

32

Расате

преди 6 години

Има си лингвистика,според която:Има български език с три официални форми:Книжовен български с гражданица(Петърската кирилица)Банатски български с латински алфабетМакедонски български с караджица.Сърбо-Хърватски-две книжовни форми:Сръбски с караджица;Хърватски с латиница.Южнонемски език с две форми:Германонемски;Австрийсконемски.Севернонемски познат като скандинавски с три форми:ДатскиШветскиНорвежки.Македонският диалект е основан на западното българско наречие.

31

Бобчо

преди 6 години

Абе кво става тука, бе? Макета ли започнаха да пишат тук? За пореден път ще кажа, че набедените за македонци, живеещи в географската област Македония с поведението си доказват, че са Българи. Ням друго племе на земята с такова опако поведение.

30

Анонимен

преди 6 години

Не ставате бре,за ч,ЕП за зеле не ставаш комшу. Язикот не е само за близане заради пари.

29

Симитли

преди 6 години

Дедо ми го пребивая во мазето на милицията да се пишува дека бил бу га рин.

28

Анонимен

преди 6 години

Там нормални няма.Всичките са бесните вулкани страшните тарикати.И диви селяни.Все им е нещо криво ,все им е нещо дето не им е като нормалните.

27

националист

преди 6 години

Къде е Президента?Той какво прави сега?

26

Българин

преди 6 години

До македонец С голяма тояга с две кръгли неща закрепени за нея Сърбите ви накараха да повярвате в новата си история ,че забравихте какви сте всъщност . Явно и българите с същата тояга трябва да обработят македонките ,че да започнете да вярвате в действителността.

25

цецо-мецо

преди 6 години

що е маке се е ***

24

Анонимен

преди 6 години

Нали,според Путин, руският език е дошъл при руснаците,"от македонските земи".Да си поставят едно "еръй" и "е оборотнъйе" в азбуката и в скопската република ще заговорят на руски,след това ще кажат,че това е "македонски език",веднъж са правили този експеримент със сръбския,при Сърбизацията на българката област Македония.Накрая,когато БЮРМ влезе в ЕС,руският ще стане официален език в ЕС,но като "македонски".

23

Анонимен

преди 6 години

Нали,според Путин, руският език е дошъл при руснаците,"от македонските земи".Да си поставят едно "еръй" 4 "е оборотнъйе" в азбуката и в скопската република ще заговорят на руски,след това ще кажат,че това е "македонски език",веднъж са правили този експеримент със сръбския,при Сърбизацията на българката област Македония.Накрая,когато БЮРМ влезе в ЕС,руският ще стане официален език в ЕС,но като "македонски".

22

Лбс

преди 6 години

Всички на руската хранилка рязко се активираха. 50 години си траеха, но сега щом има нещо касаещо интересите на россия изведнъж станаха много активни ..

21

Анонимен

преди 6 години

Джамбаз е на прабългарски. Джамбазов носи много дребна българска фамилия още от времената на хановете когато българите преди да заемат сегашният си език от македонците са говорели тюркски диалект.

20

Анонимен

преди 6 години

палячУ