27

бай ганьо

преди 6 години

До АнонименБЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ЗАРАЗИ ХОРА КАТО ТЕБ ВЯТЪРНИЧАВИ. ЕЙ КАКВО ВРЕМЕ БЕШЕ ПО МОЕ ВРЕМЕ.

26

бай ганьо

преди 6 години

До ДидкаБЛАГОДАРЯ ЧЕ НИ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ

25

бай ганьо

преди 6 години

КАТО СИ ТОЛКОВА КУРНАЗ ЗАЩО СИ АНОНИМЕН?До Анимен

24

ognyanz

преди 6 години

Валери Симеонов върши нещо, полезно за обществото. И срещу безобразията в курортните комплекси, и срещу обслужването на корпоративни интереси,като милионите, които братя Домусчиеви дължат за неизпълнени задължения по приватизационния договор за БМФ. А Волен Сидеров е едно недуразумение. Не може да се слага знак на равенство между тях.Представянето на различната мотивация на двамата само чрез "скандали" е начин да се прикрие истината за това, което се върши.

23

Тъжно и отвратително

преди 6 години

Какви патриоти са тия!? Ако истинските патриоти: Левски, Ботев, Бенковски и др. бяха живи, тези съвременни "патриоти" щяха да са на бесилката. Самодоволни, самовлюбени и самозабравили се индивиди. Как само плюеха по Винету и Цв.Цв. и излъгаха народа да гласува за тях, а сега са патерица на тиквената партия. Гнусно.

22

Анонимен

преди 6 години

Банда охльовии, без никакъв опит . Единият военен, без да знае какво да прави. Другия заместник ходи да разваля туризма. Нямат място в политиката на България. Цялото черноморие е настръхнало срещу тях ..въпрос на време е да се запали искрата.

21

ВЛАДИМИР

преди 6 години

Впечатлението,което имам отдавна се затвърждава с всеки изминат ден-ясно е,че тези хора не за там,не са заради нас,а за линчни-най-долни гнусни интересе.Време незабавно да си ходят!

20

Дидка

преди 6 години

Алчността за власт и пари крепи и ще продължава да " крепи" коалицията в ОП и правителството.Ако се разпаднат партньорите на Герб нямат шансове да са самостоятелно във властта. Малко театър, драми и комедии са за запълване на ефирно време на телевизиите и новите- стари депутати да се показват на малкия екран.

19

Анонимен

преди 6 години

Хайде хамериканците да вадят досието на мафиота Б.Б. И да се свършва с тая пародия ГЕРБ!!

18

Анонимен

преди 6 години

Вместо да бори корупцията, Далавери бори шума. Вместо да коват закони, обединените мафиоти коват интриги. Та нали гномът с бялата коса мразеше тиквата и цялата му престъпна шайка пълна с калинки? Дано скоро разпуснат цирка, защото България безвъзвратно изчезва.

17

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на съвременните български патриоти, думата патриот вече е срамна.

16

Анонимен

преди 6 години

Ако сравним сагата Волен - Валери с интимната балада ЦВЪКИ УХОТО - Бочко , тъпо.мерът ще отчете в полза на по комунистическата ГЕРБ .

15

Златка

преди 6 години

Бойко, ако е мъж, отдавна трябва да бие дузпата на Белия пудел, а не на Симеонов. Оня е пълен продажник (за рубли), употребяващ субстанции и мястото му не е в Парламента, а на друго място. Стига е излагал институцията.

14

Анонимен

преди 6 години

Всички тук сте тролчета на Зурладжиев ли беше,не Домусчиев "" Морската подводница".Сега разбрахме,че тия,са като ония депутати,интересчии,защитаващи олигархичният модел в страната.Обикновеният човек кучета го яли,а за бъдещето на БГ никой не го е грижа.Важното е да гушнат някое милионче,и да се изнесат в чужбина.

13

Анонимен

преди 6 години

Тия тримата, особено белата златка си гледат финансовия интерес. Биха продали България за стотинки - белата златка си е пристанала на Русия и защитава като руски патриот интересите им

12

Вуте

преди 6 години

Османе!Ела си къркамо Брате!!!:-) :-)

11

Граовец

преди 6 години

Тия са аут на следващите избори ...

10

Осман

преди 6 години

Зимна сутрин. Насрадин ходжа води внучето в джамията. Слънцето се показва но сухия студ щипе по тялото. Минават покрай няколко кучета сгушили се един в друг. Внучето:"Дядо, виж как се пазят като братя от студа".Ходжата:"Чоджум, те си лежат така ама ако някой им подхвърли един кокал ще се самоизядат да знаеш. Нито братство нито аркадшлък ще остане".

9

точно се бяха

преди 6 години

пооправили нещата у държавата и тия 80 % *** ги объркаха пак , кви патреоте са тия шпинги ,бе драги зрители . само Волен Сидеров що годе вече бива от скоро

8

Анонимен

преди 6 години

Опитомените отдавна не се държат един за друг. Държат се само за кокала.