68

Анонимен

преди 6 години

БОГ СЪЩЕСТВУВА ! ТОВА,ЧЕ НЕ СТЕ ГО ВИДЯЛА НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ГО НЯМА. ТЕ И МОЗЪЧНИТЕ ХИРУРЗИ ВИЖДАТ МОЗЪЦИ, НО НЕ МОГАТ ДА ВИДЯТ УМА И СЪВЕСТТА КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ.

67

Стаматя

преди 6 години

Че кво и е голото :)

66

Свободата е сладка

преди 6 години

Чух че арабките не са само страшно сексапилни и красиви но и богати. Да дойдат в България точно от такива жени се нуждаем ние българските мъже. Ще ходим на почивки ще обикаляме света заедно да ги махат тези араби да вървят да си сядат по цял ден на златното биде и да задръстват каналите.

65

Анонимен

преди 6 години

Гола-та??? Защо сте толкова неграмотни?????

64

Анонимен

преди 6 години

А в нета им ама клипове с арабки.Покрили си лицето но си показали '***.Те това е "морал",да си криеш лицето но да си развяваш детеродните органи сЛободно.Да не говорим за мъжете от арабския свят които ходят в Дубай и в Ливан на развратен туризъм,*** иначе много"морални"и "религиозни".

63

Анонимен

преди 6 години

В исляма една жена като остане насаме с своя съпруг и затворят кепенците и цял ден може да се разхожда гол - това си е частен дом. Други мъже не може да й виждат тялото, нито да ги съблазянава, дори само с поглед-

62

Анонимен

преди 6 години

65 - КЪДЕ се изпълнява кючек? в исляма може да го изпълнява само съпругата пред съпругът за да го съблазнява, но ДРУГИ МЪЖЕ НЕ ПРИСЪСТВАТ. Ако присъствата - значи жената не е съпруга а Ку-ва. У нас всяка втора плеймейтка изпълнява кючек няляво и надяно но това не значи че е по нормите на исляма.

61

Краси Куков

преди 6 години

До ot euНе учи другите,научи първо себе си.......мюсюлманка......

60

лицемерие

преди 6 години

За какъв морал претендират в исляма като най-пупулярния им танц, кючека е СЪБЛАЗЪН.

59

:))))

преди 6 години

Камила да си ислямския свят.Почит,уважение.

58

факти

преди 6 години

Властите в Риад са лицемерни.Арабите са лицемерни.Крият зад "религията" и чаршафите в които се увиват развратността си.Откъде накъде някакво си кралство ще определя визията на жените. А на мъжете???? Аааа на тях всичко неморално им е позволено,макар и тайно.

57

геомеополи

преди 6 години

Сащ кво мисли по въпроса?

56

Тинев

преди 6 години

Това е исляма!АБСОЛЮТНО всички вярващи в разните му там бог, аллах и всякакви измишльотини са ****и, душевно неуравновесени хора.Разбирам първобитния човек: прос, неук, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ.Но във 21 в. ........... ?Друг е въпроса, че разните му тарикати попове, оджи се възползуват от простотията и се облагодетелствуват.

55

Мюсюл

преди 6 години

Жената е секси ама не е гола. Овила се е с бели чершафи така ли ходят в Арабия те имат ли стил. Затова ще бяга писнало и е от тези араби размахват ножовете само и техните правила. Там ако откраднеш ти режат ръцете а тука крадеш глоба , глоба , глоба плащаш тройно. Виждаш ли колко сме различни като извънземни сме човечеството. Аз се очудвам как такива красиви арабки имат и да не могат да намерят свестен мъж който да ги цени като хора а не като дар от бога Алах.

54

Анонимен

преди 6 години

Подобни изцепки с облеклото и визията имаше в прехвалваната от БСП НРБ. Печати по баджаците, цепене на тесни панталони, стригане на глави и всякакви такива средновековни дивотии несъвпадащи с "морала" на духовно аморалните комунисти.

53

ot eu

преди 6 години

До КРАЛИ МАРКО. Правописът ти е под критичното ниво. В седми клас май се учеше членуването. Иначе моята съпруга е О.К., въпреки, че не е мюсулманка.

52

Анонимен

преди 6 години

тия свърши ли им петрола никой грам внимание няма да им обърне повече,само ще си разхождат магаретата и камилите в пясъците ,малко по-нагоре са от аборигените в австралия,но не много,а да сте чули някой да коментира какво правят аборигените там,няма и да чуете,даже не им продават алкохол в магазините щото ги смятат с по-малко акъл от непълнолетните

51

Аз съм

преди 6 години

*** *** мисюлмани кланещи се на сатаната така наречения алах. Само в сатанинската книга корана може да имат такива закони да убиват. чел съм го не целия но до тама кадето стигнах вече ума неми го побираше как може да вярваш в сатаната аллах

50

Мимокмок

преди 6 години

За тия жената е само за разплод!

49

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

БОГ съществува.живота хиляди пъти ми го е доказвал. Запада е превърнала жената в к...а. Защо да съдим други общества след като нашето ,западно е доста вмирисано от извращенията от дрога до ***. Семейство е унищожено като институция. Колко от вас имат здрави семейства. А колко от вашите жени не са ги чукали други мъже ,и са правили и други неща с тях. Харесва ли ви! !? Или пияните и дрогирани ви мозъци са зациклили и ви е все тая. Да си оправим първо нашата смрад пък тогава да съдим останали