79

Възмутен

преди 6 години

Г-да журналисти, вече колко версии ни поднесохте за случилото се м/у двама бандити?То не беше -за пари, за жена, за донасяне на МВР и какво ли още не! Стига вече! Важното е , че в България има един бандит по-малко! Панчев направи това, което трябваше да направят надзирателите в Софийски затвор...!

78

Смех

преди 6 години

До АнонименДвама стрелят намират три пистолета докато снайперист стреля от храстите с драгунов!

77

Анонимен

преди 6 години

Пелов е водил македонска стрелба с два пищофа, ама тя е по-неточна.

76

Анонимен

преди 6 години

Пак хубаво, че не извадили тежки картечници.

75

Алов

преди 6 години

Как общ бизнес като е с доживотна бре. Алоуу то не трябва да може си купи една дъвка по банков път !!!

74

Анонимен

преди 6 години

Двама се стрелят, пък на място намерени три пистолета. Тия съвсем за зевзеци ни взеха.

73

Щирлиц

преди 6 години

Чорапите им какъв цвят са?Важно е.Много е важно!

72

Бай Шиле

преди 6 години

Как сме я подкарали до нова година ще сме с минус 10% престъпници напоследък сами се избиват.

71

Snorky

преди 6 години

А какво стана с другият избягал затворник? Да не четем и за него след няколко дни и МВР пак да се оправдава???

70

Съвет

преди 6 години

До шматка 65 Подкрепям. Да направим като руснаците.Те само бандитски филми произвеждат в последните години.

69

Я па ти...

преди 6 години

До Iceblast88 55 Пуснали са го защото е изпял Пелов. Толкова ли не се сещаш?

68

Анонимен

преди 6 години

И какво се оказа ? Че Пелов не е бил обикновен рецидивист,избягал за да не лежи.А е бил все още действаща единица,прикрепен към солидни местни структури.И този ..многобоец'' лъже,казвайки че са го чакали с изваден и зареден пистолет.Всеки който носи оръжие,знае много добре че срещу извадено и насочено оръжие нямаш никакъв шанс,колкото и да си бърз.Изглежда че между тях е имало разговор за пари,но Пелов не е знаел че вече е бил поръчан.Бил е много неудобен в ,,ъндърграунда" и в ,,оувърграунда''.

67

Анонимен

преди 6 години

И колко незаконни пистолета е имал този ? Питам защото,след първото хващане,се предполага че му е иззет единият,но това не му е пречело да препаше друг незаконен.Местните са знаели че ходи постоянно въоръжен,но не са го спирали повече.Освен ако не са му оставили първият ,което означава че ....?????? Е наше момче,сводник който има бизнес отношения с властта,което се нарича ,,организирана престъпност'',с покровителство на местно ниво.Пелов явно е бил заплаха за някой издигнал се в местната власт.

66

бай Иван

преди 6 години

Младите да разгледат внимателно тая мутра,за да добият представа за образа на безмозъчната мутра през 90 -те години на миналият век,когато такива тъпоъгълници тормозеха,биеха и рекетираха хората,работейки за комунистите,за натрупване на първите милиони.

65

Анонимен

преди 6 години

ААХАХАХАХ...тоя на снимката е къртица на ченгетата, колкото аз съм ядрен физик.

64

123

преди 6 години

Нашето МВР за пореден път доказа, че полза от него никаква. Едната мутра утрепала другата, добре, че не е имало случайни хора пострадали.

63

Компетентен

преди 6 години

А престанете вече да търсите под вола теле. Държавните поръчки свършиха още преди 10 години. Сега всеки знае и най- тъпите бандити, че кривнат ли от правия път ще умрат. От средата на 90-те до началото на века бяха държавните чистки. За всяко едно убийство в страната вините държавата. Обичате конспирациите явно, но и използвайте главите си като цяло.

62

шматка

преди 6 години

Най ме е яд на нашите режисьори.За 30г що сценарии за хитови филми се сътвориха и няма един който да направи филмТо не бяха улични разстрели с пистолети автомати РПГ та.Взривявания в асансьори и коли.Обири на банки.Масови убийства по селата.Корумпирани политици......Е няма кой

61

Анонимен

преди 6 години

В каква държава живеем!Яки бандити се разхождат въоражени,единия бил къртица на полицията,а другия имал къртица в полицията!И в резултат на това се изпозастреляли.Държавата(полицията) така ли бори престъпността в България!Направо са смешни наши те управници,а положението в държавата е трагично!!!!!!!!!!!!

60

Iceblast88

преди 6 години

До 62Колега, аз не защитавам МВР, аз съм като теб - напълно отвратен от МВР, но за разлика от теб аз съм на мнение, че те не са необразовани и мързеливи, а безмозъчни, безгръбначни плазмодии които са просто хабене на биомаса, въздух и ресурс. КПД-то им за българския народ е по нисък и от количка пълна с г*овна. От нея поне може да направиш тор, а от МВР даже и *** не става!