47

Анонимен

преди 6 години

Хора мислете, тоя празник е само и единствено комерсиална цел, да си изхарчите и последните левчета в джоба и е направено така, че да сте гузни и виновни ако не купувате подаръци, няма нищо общо с Исус, с христянството и тн. повече бие на неква еврейщина, вчера улицата пред мола беше задръстена от смирени христяни. А днеска за вечеря телешки котлетчета, ай със здраве.

46

<(о^o)>

преди 6 години

Много плагиатство в т'ва християнство..че и в исляма, и в юдаизма... Всеки дърпа към себе си, само да държи контрола над масите, треперещи от отмъстителния но "обичащ" бог. Крайно време е хората да пораснат малко и да спрат да се плашат от всяка приказка, която им разказват.

45

dqdo mraz

преди 6 години

A vie trolove shte praznuvate li dnes ili i tazi vecher ste se prodali da pishete bezmisleni anti-bylgarski komentari

44

Тинев

преди 6 години

Хитрия мошеник прекарал ****ака глупав като му втълпил, че има някаква сила - / бог, аллах - все тая /И почнал да си живее охолно на гърба на проста*ка! А тъй, хранете ги, поете ги. А те ще се уригват, чешат по коремите и пър*дят доволно!

43

Дано Бог чуе тоз вик

преди 6 години

На този светъл празник и преди бедна та вечеря, нека всеки българин да си спомни и помене имената с едно "Анатема и до девето кокяно"на онези пладнешки разбойници,които за 27г. бастисаха, ограбиха и продадоха народ и Родина,превръщайкия от цветуща гра дина в смрадлив Катун.Дано Господ чуе този вик!

42

анонимен

преди 6 години

тои бьлг народ нали цяла година е гладувал та сега баш на коледа ще седне да ядекакво като е коледа по умни ли ще станем като гледам коментарите изобщш сме не80 а 90 процента живеем в дьржава без ред и правила и като се наядем щестанем ок ама друг пьт пак сьщите тьпаци ще си останем от отровите които ядемакьл няма да ни доиде и по лощо идва аз искам мир по света

41

чнг

преди 6 години

Изо наистина не съществува.Познавам Узо.Наздраве!

40

Анонимен

преди 6 години

TAKAV IZO HRISTOV NE SASHTESTVUVA.RELIGIATA E OPIUM ZA NARODITE.

39

43

преди 6 години

При комунистите е така-пазим си за всеки случай партийната книжка,но се кръстим на поразия,дупим се и целуваме попови ръце на ляво и дясно.Все пак -три папи са ни галили по главите...Понякога ходим на сюнети..

38

Анонимен

преди 6 години

Придобих след 2004-а.Работата е, че според това, което в описани в Библията и съпровождащите я текстове (във Ватикана имат 10 мазета с такива), като умреш, ще чакаш страшният съд. След този съд, ако оцелееш, ще станеш свелинк, която се върти около Бог.

37

Анонимен

преди 6 години

44 - придобихте ли имоти след 1944

36

Анонимен

преди 6 години

43 - И тая част не ти е ясна ...

35

Анонимен

преди 6 години

Христос е надеждата, че след смъртта ще видим отново близките ни. При комунистите как е?

34

Анонимен

преди 6 години

Ифф ... Религиозни фанатици, колкото искаш :)

33

не ви налагаме

преди 6 години

До 37Не ви налагаме какви си празнувате в скъщи, но изискваме от вас да се съобразявате с християнските ценности, защото иначе какво правите в нашите земи?

32

Анонимен

преди 6 години

Честито Рождество Христово! А на безбожните евреи, коментирали преди това, ще им кажа, че измислената им юдейската религия е едно жалко учение за болни мозъци. ;)

31

Анонимен

преди 6 години

Значи хубаво е когато говорите за вяра да имате малко идея от реалноста в същото време и да знаете какво всъщност празнувате. Ако фактите (в исторически план) не ви засягат и сте решили сляпо да празнувате нещо което никога не е станало давайте,лошо няма. Но да ни го налагате на останалите много моля...

30

Анонимен

преди 6 години

И все пак защо на целтрални софийски гробища половината плочи са с петълъчки? Не е българско!

29

пентаграм

преди 6 години

Защотона знамето на ЕС има 12 петаолъчки,а "братята" американци са построили петтагон,а не пентамуй.

28

17

преди 6 години

КОЛЕДА, КОЛЯДА, БОЖИК- слънцето-младенец, зимното слънце, бог на зимното слънцестоене. Славяните му се молят да порасте по-бързо и отново да се превърне в благото пролетно слънце , за да донесе нов живот след зимата. Бог Коледа се почита в периода 25 декември - 6 януари. Почитат го като приносител на надеждата,веселието,пиршествата.В негова чест се пеят коледни заклинателни песни,вещаещи богатство и благополучие на рода