23

Анонимен

преди 6 години

До 22 България,защо не подобри положението в изостаналите си райони на държавата.В повечето ни села и градчета ,живот няма,хората са наизчезване,ама ние сме се загрижили за сръбската територия ,известна ни,като Западни покрайнини.Територия около1500кв.км./,горе -долу полувината от Габровска област/ с население от 10тина хиляди жители.Дори тази територия да влезе в България , бързо,ще я доунищожим.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен10 Проблемът може да се реши,поне частично,като се каже твърдо"не",на Сърбия за членство в ЕС,докато не подобри на дело ,положението на българите в Западните покрайнини.

21

Анонимен

преди 6 години

До Anonymous11 Кърджали и Западните покрайнини изобщо не могат да се сравняват,защото последните са изконни български територии още от Средновековието,докато турците са завоеватели и идват едва през 14 век.Те са натрапници и трябва да си ходят,откъдето са дошли.

20

Анонимен

преди 6 години

До13 Такава я направиха сръбските националовинисти.Където мине сръбски и руски крак,трева не никне.Само сърбите и руснаците избиват сродни народи-"православни,братя славяни",за нови територии.За турците да не говорим,те са мюсюлмани,това обяснява всичко.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Където вине сръбски и руски крак,трева не никне.Само сърбите и руснаците избиват сродни народи-"православни,братя славяни",за нови територии.

18

Анонимен

преди 6 години

До Осман15 Така както Ердоган се грижи за турците по света,така и България се грижи за българите,където и да са те-в случая-Западните покрайнини.Голяма наглост е,да ядеш български хряб,да говориш български и да мразиш България.България се е простирала до Драч през Средновековието-цяла югоизточна днешна Албания,затова там има българи,когато турците не са имали своя държава и са били малко племе в Азия.Да не бяха арабите,нямаше да имате армия,с която да завладеете земите на Одманската империя.

17

Анонимен

преди 6 години

До Turk14 Когато България е била държава в Европа,турците са били малко племе в Азия.Те са натрапници от 14 век върху чужди земи,така че няма как да има турско малцинство у нас.Не ние сме се заселили на тяхна територия, а те на наша.Турция да изплати на България щетите,които й е нанесле за 500 години.

16

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги се е стремила да разделя и дестабилизира Балканите,но лакомията на сърбите за чужди територии и гръмките им заклинания,че "са на своя",че са "най-големият народ на балканите",че са европском путу"...и други подобни лъжи и митове,са повод някой да ги върне на земята.Американският представител на Белия дом се опита да ги посъветва,да не седят на сва стола-запада и Русия,но от Белград заваляха упреци и писъци.Сърбия все още е далеч от ЕС,независимо че политиците й говорят друго.

15

Осман

преди 6 години

Голяма наглост от ваша страна. Не давате дума да се каже за турците в България ама сте загрижени за българите в Западните покрайнини. За албанските македонци които обявихте за българи и Албания ги призна за такива въпреки че е нужен преводач да не споменавам.

14

Turk

преди 6 години

Първо България да признае Турското малцинство в България .

13

Анонимен

преди 6 години

За какви западни покрайнини бълнувате?1/2 от държавата е станала пустиня.Земите в селата пустеят, няма кой да се занимава със земеделие.Оправете си *** и не фантазирайте.

12

Bosilegrad

преди 6 години

Daite ni drzavna zemja da si postroim kashti i polovinata shte si se nastanim v Maika Balgarija.

11

Anonymous

преди 6 години

За какво са ни западните покрайнини?Искате допълнителни проблеми ли?Утре ако турците си поискат Кърджали, какво правим?

10

Анонимен

преди 6 години

България има проблем.

9

евро-простотия

преди 6 години

за косово може ,за каталуния мълчат като на.рани БУЛГАРИЯ е длъжна да си върне законните земи .но с такива продажни полотици НАКЪДЕ. бях против пучдемон, но си е прав човека ,какво те интересува някакъв си ЕС.преди всичко се гледа интереса на бг

8

Анонимен

преди 6 години

Българите в Сърбия през 50те год.на миналия век са над 100хил. ,в момента са около 20 000.След ,като болшинството от тях абсолютно ДОБРОВОЛНО се сърбее,какво ме е грижа за повечето от тях.Територията ,да се върне забравете.а кой на кой, дал покрайнините има документи и в тях е ясно записано ,Русия ,дори не присъства на Парижките договори от 1919г.Заслугата Вранско и Пиротско ,да са в Сърбия е на Австро-Унгария,Англия и Франция дадени им ,на Берлинския конгрес 1878г.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Изводът е, че дори и да се учи български език, ще е много по-малко, отколкото сега.Защо всички други държави, които имат малцинства в Украйна, защитават сънародниците си много повече, а БГ-политици вярват на празни обещания и на голи думи?

6

Анонимен

преди 6 години

До 5 С българския език в Украйна ,нищо лошо не се случва,пак ще се изучава,но с тази разлика,че няма да е от детската градина и другите предмети в училище, ще се изучават на украйнски.Българите в Украйна имат ,такива права ,каквито тук няма нито едно малцинство.

5

Анонимен

преди 6 години

Какво става с изучаването на български език в Украйна?Кой ще зашити интересите на българите в Украйна?Защо мълчат купените медии?

4

Анонимен

преди 6 години

Първо помислете за българите в България, отдавна БГ-държава е абдикирала и не зашитава българите в чужбина.