61

Анонимен

преди 7 години

Валери Симеонов Забърка големи каши в коалиции на Патриотичен фронт! Ще видим какво ще се случи на изборите. Валентин Николов изобще не ни интересува, той си е от едните и от другите и ако може и от третите. Но Чукалов пияния, Сидеров и т.н. ни интересуват.

60

марково уиски

преди 7 години

Не на тъмно, а на по чашка

59

Анонимен

преди 7 години

КАПЯТ ЖЪЛТИТЕ ЛИСТА В ГОРАТА....

58

Петър янчев

преди 7 години

Трудно се преглъща да не си на първо място в листата.Явно са си повярвали ,че са станали извънземни.Абе господа до вчера никой не ви познаваше.

57

u4en

преди 7 години

Маските падат на изборите...ДОСТ 4%..ДПС 3.7%...и Прехода свършва ! Доган в КАУША и всички далавери на светло !!!

56

u4en

преди 7 години

Атака са турци - показаха го с подкрепата на Орешарски..-златният пръст -забравихте ли ...2-год загубено време ...кражби и на финала КТБ! ..Каракачанов - доносник от ДС. А сега били патриоти!

55

Анонимен

преди 7 години

Който ни освободи---той ще ни Пороби отново

54

Анонимен

преди 7 години

Моля ви, осведомете се... Валентин Николов вкара дъщеря си в местния парламент на Добрич от собствената си партия. Как може такъв човек да отговаря за корупция и борба с влияние и интереси. Не го искат и плюе, като не става по неговата. Обходи всички партии в Добрич. Бивш сервитьор от барчето на полицията в Добрич. Обаче хитър и пробивен.

53

Анонимен

преди 7 години

Тези са Обединени ***-оти! Трима бивши сътрудници на Държавна сигурност от които двама имат телевизия, ама не е тяхна, а само се води на тях, тоест поставени лица на червени милионери, провеждащи проруска политика и облъчващи хората с лъжите си! Е кой нормален човек ще гласува за тия пионки на Путин?!

52

Анонимен

преди 7 години

ЗАРАДИ МАЛОУМНИЯ ОЛИГОФРЕЕН ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ , ВЕРЕН ФЕН ОТ СЪЗДАВАНЕТО И, АЗ НАПУСНАХ АТАКА. МИСЛЯ, ЧЕ ОЩЕ СТОТИЦИ СА И ОБЪРНАЛИ ГРЪБ.

51

ДЯДО ЙОЦО

преди 7 години

ТОЧНО ДНЕС НА 19 ФЕВРУАРИ СИ СПОМНЕТЕ ОТНОШЕНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ ЛЕВСКИ КЪМ ДОМА МУ КЪМ МАЙКА МУ КЪМ СЕМЕЙСТВОТО МУ........... И ТОГАВА Е ИМАЛО ПОДОБНИ ПИШЕЩИ И ГОВОРЕЩИ МЕКЕРЕТА

50

Касандра

преди 7 години

До за Хитлер в АржентинГорящият в 2 туби бензин мустакат ефрейтор в Аржентин??? Момче, ти имаш кошмарни халюцинации, които ще те доведат до екарисажа.

49

Анонимен

преди 7 години

Golden finger

48

Бригадир

преди 7 години

Обединени патриоти=Обикновенни мафиотиОбединени патриоти=Пълни и.иоти

47

за Хитлер в Аржентин

преди 7 години

ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА ФЮРЕРА СА:"Деца , радвайте се на войната ....КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МИР-- ЩЕ БЪДЕ УЖАСЕН"!Да не забравяме:МАКЕДОНИЯ , СЕВ.ГЪРЦИЯ И ДОБРУДЖА , ....БЯХА ДАДЕНИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ХИТЛЕР!!!ПОСЛЕ---СТАЛИН ГИ ДАДЕ НА СЪРБИЯ , ГЪРЦИЯ И РУМЪНИЯ!ДНЕС---ЕВРОПА НИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕМ ПАК ПО РОДНИТЕ СИ ЗЕМИ!ВСИЧКИ ЗА БНС и ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА!!!!

46

ВСИЧКИ ЗА БНС!

преди 7 години

ДОЛУ РУСКАТА ЧЕРВЕНА ДУПЕДАФСКА МАФИЯ---БКПбсп...!ВСИЧКИ ЗА ЕВРОПА И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!!!ЛУКОВ МАРШ----ПОКАЗА КОИ СА БЪЛГАРИТЕ--- ПАТРИОТИ!!САМО ТЕ --ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ!!!

45

ВСИЧКИ ЗА БНС!

преди 7 години

ТОВА Е ЕВРОПА --ЗА БЪЛГАРИТЕ!!ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ И ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!ВСИЧКИ ЗА ЕВРОПА!!!ВСИЧКИ ЗА БНС!!!!!!!

44

Анонимен

преди 7 години

Както е тръгнало "патриоти" няма да останат. Едни напускат заради Далавери С., други заради Болен С., трети заради Шкемби войводата.

43

до атакист

преди 7 години

Гласуваш за Сидеров получаваш БСП, гласуваш за Каракачанов получаваш БСП, гласуваш за ГЕРБ получаваш БСП, гласуваш за БСП получаваш ФАЛИТ

42

Бай Иван

преди 7 години

Само като се сетя че златният пръст (Сидеров) е там, и не проумявам какви патриоти са тези.