58

Анонимен

преди 7 години

Този *** на снимката прави ли разлика от заплата и заработка? Колко дни шофьорите трябва да се лишават от почивка за да вземат тези пари 1200-1500 лв.? Защо не кажеш, че основната заплата е 874.50лв от октомври 2016г. а до октомври 2016 беше 804.50лв.

57

Анонимен

преди 7 години

В България, ако някой си търси правата ( в случая шофьора на автобуса), става неудобен и веднага го уволняват. Докога ще практикувате така Крусев. Погледни се само на какво приличаш - жална *** си.

56

Анонимен

преди 7 години

да се провери ДАРИ ползват почивни дни,а КАК ги ползват си е тяхна лична работа. това да не е биг брадър ?

55

Мулето

преди 7 години

Едва ли съм със основно училище, напротив намирам се до остров Сицилия на търговски кораб, работещ за долари с американска виза и всяка година карам курсове и сертификати. Писнало ми е от некадърни адвокати, корумпирани в лица, като Живко Палазов-графолог, подсъдим за подкуп в СГС,даващи умишлено грешни заключения и т. н.Гледам ги адвокатите в СГС... скръб, някои дори сричат.

54

Анонимен

преди 7 години

И аз като съм водач на собствения си камион простли съм. И си обикалям ЕС.

53

Анонимен

преди 7 години

До МулетоАми като е толкова лесно запиши се в СУ и стани адвокат . Само , че преди това трябва да си завършил средно образование , а ти си с основно или никакво .

52

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТебе никой не може да те експлоатира , защото си безработен. И доколкото те познавам никой няма да те вземе на работа , защото си мързелив и необразован червен каскет .

51

Мулето

преди 7 години

Висшето образование в България не струва нищо...Всички банкери, общ. съветници, съдии, адвокати, прокурори, доктори, вещи лица са висшисти и разсипаха държавата и корупцията е в невиждани размери, чума.Не разбрах как адвокат ще стане шофьор... едно е да дремеш в съда или въобще да не ходиш, друго да работиш по улиците по 12 часа

50

Анонимен

преди 7 години

Никьде на Запад /ние сме в Европа и ЕС/ няма такьв експлоататорски модел на градски трансповт като в София. Ако на мен тоя директор ме експлоатира, така още на първата седмица му върлям тупаницата.

49

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНямаш никакъв проблем . Като се разболееш другаря ти шофьор с категория Д ще те оправи . Споко .

48

Анонимен

преди 7 години

До РокоАми като адвокатите са пародия защо шофьорите ги търсят като направят катастрофа. Да си наемат високо квалифициран шофьор и толкова .

47

Анонимен

преди 7 години

В България има хора за които обпазованието и титлата е важно. Но в действителност не допринасят нищо със знанието си.Развитие няма. Мои колега ми казва,- Като знам на какво ги учим тия инж. ме е страх да ходя на лекар.

46

Роко

преди 7 години

Шофьор с кат.Д возещ 100души 40часа седмично, въобще не е НИСКО квалифициран труд, напрорив! В САЩ шофьор няма, има "Транспортен инженер"или нещо такова! В търговския морски флот отдавна има висш офицерски състав без висше образование, вкл. капитан на кораб до 1500бруто тона, язимащи по 8-10 хиляди лева месечно... комунизма и корупцията са направили българи" амеба"радваща се на 1000 лева при робски условия на труд...Относно професорите и адвокатите от СУ елате ги вижте в съда, каква пародия са

45

Анонимен

преди 7 години

До До 41Все някой трябва да ви каже истината . Вие все още си живеете със залпа на Аврора.

44

Анонимен

преди 7 години

До 46 Боже колко учени простаци боже. Образованието е нещо което се учи цял живот. И това че е шофьор, незначи , че е ***. Различни дела съм имал като ответник. И съм видял съдии простаци, както и много уми и отговорни. На запад преди да учат им гледат характера. Защото от един бандит като го образоваш става учен ***. Добре е да попаднеш на такъв

43

Квалифициран емигран

преди 7 години

Чао !

42

До 41

преди 7 години

Толкова си под нивото на хората, които оплюваш, че даже никога няма да си в състояние да го осъзнаеш.

41

sf

преди 7 години

ЦГМ е *** - да се закрие и ще има пари за хората, които действително вършат работа. Градският транспост да се управлява пряко от общината. Въвеждане на билет за време, трансферен билет и дневна карта за 24 часа, а не за календарна дата както е сега. Тогава може евентуално единичния билет да е 1.20 лв.

40

Анонимен

преди 7 години

До ГробаряВсички пилоти са с висше образование и задължително говорят английски език . Ти явно си много неграмотен .

39

Гробаря

преди 7 години

Пилотите от Луфханза стачкуват здраво, вероятно искат да са "доктори или професори от СУ"?... трябва средна класа и грамотни граждани! Адмирации за този човек, дръзнал да скочи срещу хултутни синдикати и страхливи колеги.