91

уволнен си

преди 7 години

Скъса се да се подмазва това жалко комсомолче. Колкото повече наближава сдаването на поста, толкова повече изявления дава. ЕС няма нужда от конформиращи се мижитурки има нужда от интелигентни политици с визия, които да виждат по-далече от носа си.

90

смЕх

преди 7 години

Най-хубавото е ,че му остават не дни ,а броени часове и ще се разкара пък дано тогава от прокуратурата се сетят ,че нещо си е имал вземане даване и е издирван от разни органи в Германия

89

Чехлю Пухлев

преди 7 години

Сбогом плевньо пожелавам ти скоро да отидеш при Мишо Бирата

88

Анонимен

преди 7 години

Парите са му семейството, а работата му е да ни излага с безмислиците си.

87

th

преди 7 години

Тоя не е свършил работа за 5 стотинки и добре че никой не му слуша глупостите от поне 2-3 години. Същия тоя елемент ще ни го дават по телевизиите след 8-10г. като някакво гуру на политическата сцена. Вероятно след 10г. ще е забравил, че 2016 се е клел в европейското семейство. Тъжно ми е за хората, които са гласували за него защото сигурно им кипва само като се сетят.

86

Анонимен

преди 7 години

"..да дойдат политици, които да вдигнат едни лозунги за българските производители, за произведено в България ..'' - мух льо , омръзна ни от политици продажници , *** , унищожители на всичко българско , верни слуги ,чакащи с нетърпение да изпълнят всяка заповед идваща от Брюксел или от ,,бункера'' независимо от това дали ще бъде полезна или не за нас !

85

Анонимен

преди 7 години

До овеч"Тоя съвсем изкукурига бе."---И ще продължава ... Ама дали ще продължат да ни го показват, та да ни разсмива като нежната банкянска магнолия? :)

84

Анонимен

преди 7 години

Ей, тоя *** най-накрая (накрая на мандата), се осмели да говори като банкянската тиква от първо лице: аз така, аз онака, аз, аз, ... Почувства се "независим" от тоя дето го пляскаше публично по главата.

83

овеч

преди 7 години

Тоя съвсем изкукурига бе

82

Армията.

преди 7 години

Този човек в прав текст ви казва, че е против силен български бизнес, силно българско производство, силни български брандове?!!

81

Анонимен

преди 7 години

Крайно съм разочарован, това беше най-слабият президент, не че има с кого да го сравни човек, ама нейсе. Зависим през мандата, визия, излъчване, едни такива ... нежни; с много ниска ерудиция (затова и говори предимно с клишета), зависим и вътрешно и външнополитически; през мандата не се разбра женен ли е, къде я госпожата. Външнополитическите му изказвания в по-голямата си част са верни, но пълната липса на дипломатичност и липса на умереност ги обезценяваха и звучаха като изцепки. Жалко.

80

103

преди 7 години

Грешка не са 190 лв а долара и 400 млн не лв а долара.

79

до 101

преди 7 години

Четете в Епицентър и ще си отговорите на всички въпроси.Днес "Америка за България" е направила отчет.Досега са влети 190 млн лв в НПО и 400 млн лв в "други дейности".Най много пари по години са дадени през 2013 г тройно повече от другите години -защо ли?????Питаме ние будалите и прочетете НПО които са получили тези пари и си правете изводи,как ви манипулират чуждите агенти в България-слушайте ги и им вярвайте ,те само "истината"ви говорят.

78

...

преди 7 години

Не съм и предполагал, че има по-нагъл и *** от Бойчето.

77

АНОНИМЕН

преди 7 години

Защо Плевела не казва нищо за пенсиите в България? Защо храним ислямисти , а не българските граждани? Защо се продадохме на запада закривайки АЕЦ Белене и реакторите на Козлодуй? Защо участваме във военни мисии по света като нямаме никаква полза? Защо водим в класациите по ракови заболявания и инсулти в света? Защо няма свободна журналистика в България? Защо наркодилърите не са в затвора както и тези, които ограбиха България? Защо богатствата от икономиката се изнасят в чужбина? Плевела мълчи.

76

Анонимен

преди 7 години

Пълен пucюp!

75

има една поговорка-

преди 7 години

падналия няма приятели.Победителя?Ще го разбере,когато падне.Тъжно.

74

БоОEко Борисоф

преди 7 години

С тоа на снимката сме ного гъсти,Наскоро му честитих новата година с това послание.ЧЕстит Бангу Васил ОТ мене Б.Б към моите колеги в Турциа!!бЕнале КалдарЪм и неговио..... РАджеб Тапир ЕрдоганБоОEко Борисоф

73

Анонимен

преди 7 години

Ами човека като си няма собствено семейство,...

72

Анонимен

преди 7 години

България е Европа и без да е в ЕС. В ЕС и НАТО трябва да се подчинява на външни сили като Турция и Германия.