55

Анонимен

преди 7 години

Русия вече го удря на просия !

54

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Сите "НАЦИОНАЛИСТИ" .....са от тоя модел и у назе....у България!!!ПРЕДИ ГОДИНИ ----ТАКИВА БЕХА И "НАЦИСТИТЕ"..... У ГЕРМАНИЯ!!!БЕХА --ПЪРВИ ДРУЖКИ НА СТАЛИН !!!!!ИМАХА ДОГОВОР------"МО'ЛОТОВ--РИБЕНТРОП"......ама после се ус.ра.ха --НЕ МОЖАХА ДА РАДЕЛЯТ СВЕТА!!!АБЕ.....НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!!

53

Анонимен

преди 7 години

льо Пен към льо Путин: Имал, дал !

52

Анонимен

преди 7 години

27,7 млрд. рубли прави 434 млн. евро по курса за деня днес. 1 евро е 63,8 рубли. А $1 е 60,7 рубли. А доскоро $1 долар беше 40 рубли. Унфлацията в Русия е огромна.

51

Паметлив

преди 7 години

До АнонименВолен е човек с ограничен потенциал.Всеки,който го знае от времето,когато бе гл. редактор на "Демокрация" ще го потвърди.На тоя фон цяло чудо е това,което постигна с Атака.Виж Льо Пен е от много по-висока класа,но късно баща и отстъпи поста,доста време бе загубено за натрупване на опит и избистряне на идеите.Освен това идеята за разтуряне на ЕС не е актуална.Най-малкото заради това,че първо се прави опит за реформиране на лошо работещите организации,а после се пристъпва към ликвидаци

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен -Той, Волен затова ли е толкова тихичък напоследък.Волен е кротичък напоследък, ако сте забелязали, защото започна да се увърта около Борисов. Преди това му опрости едно задължение и ББ му благодари. Не му се отразява добре изолацията с парцалите и кофата. Чак се сдобри с Валерито!

49

Факт

преди 7 години

20-30 млн.евро не е голяма сума и не е проблем за Русия.Въпросът е дали ще има възвращаемост.Щото отмяната на санкциите и признаването на Крим ВЕЧЕ не са от жизнена важност.Примерно за войната в Сирия руснаците похарчиха над 2млрд. досега и продължават.Обаче позициите,които завладяха в Средиземно море си струват-вече никой не може да ги мръдне оттам.А защо Средиземно море е важно за тях е друга тема-свързано е с поставянето под прицел на ВСИЧКИ натовски бази в Ю.Европа.

48

dp

преди 7 години

Отписали са я като ефикасна подводница - така и така нищо няма да направи - и се напъват за публичност как не бил Кремъл а някаква самостоятелна банка дето я е финансирала.Приятелите на Кремъл са все такива, кой свестен човек би искал да има вземане-даване с феодали и олигарси.

47

Анонимен

преди 7 години

Мечката да хване льольовица за касичката. И да вземе косъм против страх.

46

Анонимен

преди 7 години

От мечка ремичка. Българска поговорка

45

Анонимен

преди 7 години

И РУСНАЦИ И ФРАНЦУЗИ СА ГОЛЕМИ НАЦИОНАЛИСТИ И СОЦИАЛИСТИ. КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ТАКАВА ИНВЕСТЕЦИЯ Е ИНТЕРЕСНО.

44

Анонимен

преди 7 години

Ще започне яко виене, когато Тръмп спре парите за нашите грантаджии и ги поиска обратно!

43

Killchain

преди 7 години

Ами нали наричат Русия "мечката". 9 милиона услуга на една изтрещяла френска лелка. Мечешка услуга :)))))

42

БГ

преди 7 години

ТО И НАШ ББ ВЗЕМА КРЕДИТИ,НО ГИ ВРЪЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ.СПОРЕД МЕН ДА Й ДАДАТ ОЩЕ И КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ГИ ВЪРНЕ КАТО ББ,ОТ НАРОДА СИ.НАШИТЕ ДА НЕ СА СТАНАЛИ ПОЛИТИЦИ БЕЗ ПАРИ,ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ЗА ВЗЕЛИ ПАРИ,АМА ВСИЧКИ НИЕ ГИ ВРЪЩАМЕ,ДОРИ ПЕНСИИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ВДИГНАТ,ДА НЕ СЕ ОХАРЧИ ДЪРЖАВАТА,ДА ИМА ПАРИ ДА ИМ СЕ ВРЪЩА КРЕДИТА.НЕ ДЕЙТЕ ГЛЕДА,КАК СЕ РАЗДАВАТ МИЛИОНИ,НИЕ СМЕ БЕДНА ДЪРЖАВА,ПО ДОЛНИ *** СМЕ НЯКОИ.

41

Анонимен

преди 7 години

На практика такива пари как ще се върнат. Като са раздавани и в България Гърция,Сърбия, Черна Гора.

40

Анонимен

преди 7 години

Както се вижда Русия не финансира безвазнезно никоя партия ,за разлика от САЩ харчещи милиони за разни организации ,които са на ,,хранилка,, при тях.

39

Анонимен

преди 7 години

ехо овци днесбг стига лъгали, Русия не е давала кредит на тази госпожа. Да не говорим какво ще пеете като стане президент, да не стане като с Тръмп дето нчмаше никакъв шагс и дето Хилари щеше да го размаже и тн. глупости дето ги писахте половин година))

38

Анонимен

преди 7 години

Някой просто се опитва да се намеси в политиката и да подложи някого на натиск.Изобщо не вярвам, че руската държава е инициатор на това искане.

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35 ЩОМ ПИТАШ курса е 37 руски рубли за 1 Папуа Нова Гвинеска - Куна

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Преди анейсията ба Крим е отпуснат заема, по тогавашния курс го смятат. А каката искаосвен тях още 22 молоина евра от Путин. Щяла да вади Франция от ЕС и НАТО и да оризнае Крим за руски. Ще му излезе евтино на джуджака" Извинявай приятелю ,на какъв език пишеш?