43

Анонимен

преди 7 години

ВСЕКИ ПЪТ СЕ ОПРАВЯТ ЕДИННИ СА КЪМ НАРОДА СИ УВАЖАВАТ СЕ ПОДКРЕПЯТ СЕ ТУК СА СТРАШНИТЕ ОТРОВНИ ЗМИИ

42

Балканина

преди 7 години

ВСЕКИ ГО КАЗВА СЛЕПИТЕ И ГЛУХОМИТЕ НЕ РАЗБИРАТ БАЛКАНА Е ПЪЛЕ С ОМРАЗА РАЗДАЛИЧАЕМОСТ БЕДНОСТ ПРОСТОТА ОМРАЗА КОЛКОТО И НЕЩА ДА СЕ СЛУЧАТ НАРОДА КАКТО ВИЕ ОБИЖДАТЕ НО ОТ ТАМ СЕ ПРЕХРАНВЕТЕ А НЕ БАЛКАНА

41

Ани

преди 7 години

Меркел ги покани, сега Балканския маршрут им е виновен.

40

за всеки случай

преди 7 години

къневките написаха ли обяснително писмо до Билд, че тоя не са го пращали те, и да напомнят колко сме лошави българите, едни такива расисти не като германските божикравички, преди утрешния брой

39

Как се нарича

преди 7 години

здрав млад мъж, който напада нищо неподозиращи, невинни деца и възрастни хора, качен на тежкотоварен камион, който използва като оръжие за масово унищожение?ОТГОВОР: Такъв се назовава със същата дума, с която бива наричан онзи здрав млад мъж, който с всички сили рита нищо неподозираща жена и смее да направи това само тогава, когато тя е с гръб към него - нарича се П_УТ_Ю !!!Меркелице, в Европа има достатъчно мъже! Не е нужно да внасяш П_УТ_ЮВЦИ от чужбина така, както Т.Ж. ги внесе у нас!

38

Анонимен

преди 7 години

Защо терористите са винаги "известни на полицията",за малки наушения,а не се проследяват?Явно е,че въпросните не желаят интегразия,а кражби,макар и малки провинения,те са твърде показатени за намеренията им и трябва да се последяват.Запазването на животи,не означава,че такива субекти,трябва да се движат свободно навсякъде.Да е бил в лагер от затворен тип,не би отвлякъ камион...

37

Анонимен

преди 7 години

Пакистанецът е минал по "Балканския маршрут"2015,по времето,когато Меркел покани всички "без горен праг и без ограничения,са добре дошли в Германия",без да се интересува,откъде ще минат,какви хора са това,не са ли опасни,както се оказа?!Незнайно защо,такива политици не се наказват от електората и не понасят вина за своите огромни грешки.Ужасът не престава,границите са все още отворени за потенциални терористи?!

36

Анонимен

преди 7 години

До factotumА сега като не ги пускат натам, почват с камъни в Харманли и с палена на знамена. А после?после - чупи главата, събира зъбите :)

35

до 39

преди 7 години

Защото хората са уплашени, стресирани и немогат да направят разлика- дали този бежанец няма да ти отреже главата. Защото западните демокрация допуснаха БЕЗКОНТРОЛНО ПРИЗНАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО БЕЖАНЕЦ НА ВСЕКИ.....

34

Probi

преди 7 години

Никога расизмът или омразата към хората не са били част от моята същност. И все още не са.Но като гледам какво причиняват определени хора от определени райони от света на Европа и европейците ( а и не само )...Не мисля, че ще продължавам да бъда същия толерантен, разбиращ, добър...човек!

33

Кат

преди 7 години

Канцлерката Меркел е кръгъл ***. Не мога по-точни думи да намеря. Да вкараш един та и повече хора от кол и въже, с друг назадничав манталитет в една развита западна страна, без капка визия как ще ги интегрираш и какво ще ги правиш (не че са интегрируеми) .. Е няма как да стане бабо Меркел. Аа някой да ми каже каква война има в Пакистан?????

32

Анонимен

преди 7 години

"Балканският маршрут" отвел атентатора с ТИР-а в Берлин-Имах си аз да е друг те са балканския и италианския, с тия кораби които има ЕС ,защо не почне да връща лодките обратно, а не да им помага, а през България като ги знам наще митничари колко са подкупни и лукави ме е страх да си помисля какво пристига ежедневно.

31

Ангел

преди 7 години

И да допълня че мъжът е бил арестуван малко след атентата и след като Спец частите са установили Безспорно че е извършителя на терористичния акт го качили в брониран Камион на спец частите и незабавно му теглили куршум в главата .Според немски медии!

30

Анонимен

преди 7 години

12 смъртни присъди да му издадат...

29

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, до 2-3г. всички европейски граждани ще са бежанци. Кой в Канада, кой в Аляска, аз ще бягам към Jапония. Трабва да е на север, че там тея муслета не виреят, много им е студено...Преди това ще минирам къщата и апартамента и с няколко камери ще гледам онлайн за да видя кога ще се нанесат удобно на дивана ми и бум. Смейте се но това ни чака.

28

factotum

преди 7 години

А сега като не ги пускат натам, почват с камъни в Харманли и с палена на знамена. А после?

27

Анонимен

преди 7 години

до 13Ами нека се оправят! Стига да не се пробват да го сторят за сметка на цяла Европа, както преди близо 80 годни и преди това както беше преди 102 години! Щото накрая ще се върнат във времето преди Бисмарк и ще си седнат на задниците!

26

Анонимен

преди 7 години

Този чий хляб е ял досега? Кой го е подслонил да спи? Да не се е препитавал от Марс?Звяр... Храни куче да те лае...

25

Анонимен

преди 7 години

Кое сте "вие", че да й благодарите?

24

Анонимен

преди 7 години

КАКВО СЕ ЧУДИТЕ ЗА СТАВАЩОТО В ГЕРМАНИЯ.ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ЕВРЕЙКАТА ЛЕЗБИ ШМЕРКЕЛ СИ ИЗПЪЛНЯВА СТРИКТНО ПОВЕЛИТЕ НА СИНЕДРИОНА ДА ЗАТРИЕ БЯЛАТА ХРИСТИЯНСКА РАСА НА ЕВРОПА ,.КАКТО Е КАЗАЛ НАВРЕМЕТО ВЕЛИКИЯ ИНДУСТРИАЛЕЦ ХЕНРИ ФОРД В КНИГАТА СИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕЙ-АКО ВКАРАМЕ В ЛУДНИЦА ИЛИ ЗАТВОР ДЕТО ИМ Е МЯСТОТО НА 50-СЕТ ОТ НАЙ ВЛИЯТЕЛНИТЕ ЕВРЕИ НА ЗЕМЯТА ВЕДНАГА ЩЕ СПРАТ ВОИНИТЕ И КРЪВОПРОЛИТИЯТА И ЩЕ НАСТЪПИ МНОГОВЕКОВЕН МИР И БЛАГОДЕНСТИЕ