25

Анонимен

преди 7 години

Na bogataschite mutri i mutresi dezata im u4at v 4asni u4ilischta tapi no islisat s diploma posle bakalavar v london v bg nama dobro u4ilischte u4itilkite pisni zigari puschat na kadino hodat te li schte sa primer sa dezata ni kuneva pramova nula ministerka tragedia kakto i medizinsta pensii saplati vs se sasipa ot nekadarni politizi

24

Неа до 28

преди 7 години

Къде съм написала , че имам претенции ?

23

annybody

преди 7 години

До Анонимен 25Да бяхте понаучили кирилицата, вероятно това би съдействало за разбирането помежду ни, както и за съпричастността ни към една и съща култура.

22

Оги

преди 7 години

До НеаМоже,но претенците за всичкознаене и всичкоразбиране често идват в повече!

21

Неа

преди 7 години

Не съм и какво ? Не мога да изказвам мнение ли ?

20

До Неа

преди 7 години

Улесни не се пише с О - вие,сте живото доказателство за качеството на образованието в държавата.Дано не сте учител.

19

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е, че остатъчната мрежа на бившата ДС държи БСП будна. България трябва да се изчисти от остатъчната мрежа на бившата ДС, само тогава можеме да се оправиме.

18

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е, че още не са изтръгнати корените на хибридната употреба на Православието. България трябва да изтръгне корените на хибридната употреба на Православието иначе няма да се оправи.

17

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е избирателната система. Без реформа на избирателната система няма да се оправим.

16

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е съдебната система. Без реформа на съдебната система няма да се оправим.

15

Анонимен

преди 7 години

43% от българските деветокласници са функционално неграмотни - това са хора които могат да четат и пишат, но не са в състояние да разберат чертежи, карти, диаграми, таблици.

14

Анонимен

преди 7 години

Образовение имаше преди 1989 година.

13

Анонимен

преди 7 години

Сежа живеем в капитализма, най-съвършената система. На капитализмът не му трябват образовани хора, а апатични индивиди които да имат базови умения да работят и да взимат кредити за да потребляват стоките за да се реализират печалби. Специалистите и хората за управление се набавят от елита в частните училища.

12

Анонимен

преди 7 години

КУКУВИЦАТА НА ГЕРБ-МИНИСТЪР.ОТТАМ НАТАТЪК СЛЕДВА ..........................РАЗРУХА ........РАЗРУХА ..............И ,,СЪЖИТЕЛСТВО ,ВЛАДИЧЕСТВО,,......

11

учител

преди 7 години

То вече няма училища, за какво образование говорим?Ще приобщаваме ромите -към кого?Българите избягаха...

10

Анонимен

преди 7 години

Нищо, ама нищо не може да стане без качествено образование. Каквито и ситеми да променяте на националния футболен отбор,ако ще и най-класния треньор да му вземете, резултатът или ще е нищожен, или нулев. Изходът: Вземаш млади футболисти и ги тренираш по нов, качествен начин. Ето това е българският народ. Нуждае се от нов начин на "трениране". Иначе ще се разхожда по терена и ще пада за дузпи, които няма кой да му свири.

9

Анонимен

преди 7 години

И по тоя повод изказвам благодарности на класната си заради което тази жена ми даде успех в живота за които нямам думи благодаря че бе все така добра госпожо илиева до ден днешен съм запомнил благодаеноста и вниманието което ми обърна огромно благодаря

8

Реално мислещ

преди 7 години

Проблемът в образованието е мои твои докато не се изкорени това а това от дваисет години е така ни корупция ще спрем ни нищо тои бил връзкар оправял институция нам какво си нам що си докато това не се изкорени познаи държавата ще реве тя и без това реве виновни са не герб а тия предните и докато сега лъжат тия пребоядисаните написал се герб кво ста мерудия виждате сами смяна от партия за какво за заплата а останалите не сме ли хора къдее демокрацията там някъде

7

Герб

преди 7 години

Преименова се министерството в министерство на Необразованието а БАН става Академия на Неуките!

6

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ доразсипаха и образованието, законът на Кунева е пародия и обида и за малкото останали ентусиасти в образователната ни система.