42

Анонимен

преди 8 години

До se100 хил. автомобила, не човека...

41

Анонимен

преди 8 години

До Швед100 хил. автомобила, не човека....два прави поне половин София...

40

Анонимен

преди 8 години

Колко завист бре ами работят хората ипътуват.Естественно там където се чувстват по добре

39

Анонимен

преди 8 години

ЕНИЧАРСКАТА АРМИЯ НА БОКО ТИКВАТА СЕ ЗАВРЪЩА, ДОКАТО ПРОСТИТЕ КАУРИ БЪРКАТ В КОФИТЕ ЗА СМЕТ :))))))))))))). СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ ПОЧИВАТ В АНТАЛИЯ ;))))))))))))))))))))))) В ЧЕСТ НА ОБЕДИНЕНИЕТО С ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ ;))))))))))))))))

38

МЪКА ,МЪКАААААААА...

преди 8 години

"ЗАЩО В ГЪРЦИЯ ..А, НЕ НА ЧЕРНО МОРЕ..."..ХА,ХА,ХАААА ??!АМИ, ЗАЩОТО ТАМ Е ПО-ГОТИНО БЕ...!!!НЕ СЕ ЛИ СЕЩАШ..??!!!!ПРОСТО Е , КАТО БОБ...!!!

37

Швед

преди 8 години

Я не моем да сметам мноо, мноо - ама толко моем!Та, на дву-милионна София, 100 иляди са - 5 умреле процента. И те са, кат са замисла, освен държавната администрация и некой друг Гоуем бизнесмен от теа - усвоителите, друг май нее почивал четири дена. Щот такива кат мене от лошиа матрял, се един от теа дни е одил до работата. И Ко излиза!?Що ни пишете за теа 95 процента дето останаа у кочинката!?

36

СПОКО ,БЕЕЕЕЕЕ...

преди 8 години

...ШЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ И ОТ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААА

35

Анонимен

преди 8 години

Един българин?Гръцко завръщане ли???Абе не разбирам, какъв празник е днес - гръцки или български?Някой да е чул или видял американците да ходят масово в Мексико или в Канада на 4-ти юли??? Щото аз не съм.

34

Анонимен

преди 8 години

Eeeeeeх, друго си беше едно време.........Три деня приготвяш жигулката, багажа, доматето и..........газ към вмирисаното бунгало 2х2 метра. Цаца бол!!! Маай в несвяст и думкай топлата бира щото хладилник няма естествено. Телевизор не ти трябва -и без това само една програма имаше/в петък руска/.:)) Климатик ли???? Да бе! Я къф голям джам има бунгалото!! И тези буржоазни масла с некви си там фактори против изгаряне ги нямаше. Кисело мляко и толкоз!!Еееееееееех, какви "райски" времена бяха!

33

Анонимен

преди 8 години

Граничните власти са в пълна бойна готовност .................що,да не би талибаните да ни напъплиха ?

32

Б. Борисов:

преди 8 години

Виделите се с пари българи ги из`арчеа и ся се прибират с празни джобета!

31

койчо

преди 8 години

От толкова много празници, станахме без-делници! И каква е икономическата изгода от дългите празници? ЗА ИСТИНСКИ РАБОТЕЩИТЕ НИКАКВА!!!

30

Анонимен

преди 8 години

"Голям търговец всяка седмица пътуваизвън граница, и на прибиране на митницата винаги давал големи рушвети-на митничаря, на началника и тн. След 2 години обаче нещо се изгубил, и спрял да минава.Решил началника да провери какво става. Отишъл до тях и го заразпитвал.Човека отговорил-ами ожених дъщерята, внук се роди, сега трябва къщата да оправям, не стигат парите...-ами всичко хубаво, ама защо строиш с нашите пари??!!?"Та и тиквата така, тръгнали да почиват с неговите пари :/

29

se

преди 8 години

За 100 000 дупедавци ли е този голям почивен уикенд.Напълно излишно сливане на празници.

28

да мирясат

преди 8 години

тия хора се напълниха с париКак ще живеем ако се гътне Бойко?Няма кой да ни оправява.Затова от догодина - по-високи данъци, винетки, ДДС, здравни вноскиза да си стоят хората вкъщи и да мирясат

27

дебел гербер

преди 8 години

Завръщайте се от догодина 3лв бензиня и 160лв винетката абе много пътувате бе?

26

калимера

преди 8 години

Едно време и в бургас имаше задръстване

25

Анонимен

преди 8 години

Тези са на Тиквонии велики богатите хора дето са се видели у пари. Според тиквонии велики народа на булгартабак вече е станал богат откакто той управлява и затова и магистралете са утеснеле. Това са разсъжденията на най умният и велик тиквонии банкянски. Затова нема да мрънкате че немате пари щото цел 1 % от народонаселението вечее богато и пребогато и си позволява да почива в техната любима византия!

24

до иво

преди 8 години

Естествено, че е сто пъти по-добре в селска къща в Гърция, отколкото да *** ГМО-та по бългаските хотели по на 14 етажа с денонощна дискотека, като бонус за почиващите...

23

Анонимен

преди 8 години

"Граничните власти са в пълна бойна готовност",Боко е наредил стреляйте по прибиращите се ,а пускайте мигрантите.Оказа се ше Боко го е много яд ше 1% от българското население се видя с пари.