67

Жибор

преди 8 години

Рано или късно Европа и Америка ще прекратят неговите ултиматожми веднъж завинаги и ще научат тая жаба да си знае гьола!

66

Иван

преди 8 години

Скоро Фетхуллах Гюлен ще умира (неочаквано). И всички експерти ще казват - това е естествена смърт.

65

РККА

преди 8 години

този завъртя опашка в Кремъл и веднага се заговори за затопляне на отношенията между швабите,ингилизите от една стрна и Русия,май ембаргото нещо се пука по шева,че на руснака му е все тази дали ще *** ябълки от Полша или от Анадола,па тъпаните тука лапат други ябълки презокеански и ***....

64

Анонимен

преди 8 години

ERDO OTVARQI FRONT PROTIV USA IDEM I NIE.

63

Анонимен

преди 8 години

Някой да знае залозите кога Ерчо и *** ще се сбият за "кой е по-по-най" на планетата? Феновете им вече очакват двубоя с нетърпение, а Ерчо и *** не могат да си позволят да ги разочароват.

62

Анонимен

преди 8 години

KOITO E PROTIV USA NIE PRIQTEL

61

Анонимен

преди 8 години

Ерчо и *** са най-великите в целата вселена, че и извън нея. Чекам Ерчо летящ в костюм на супермен с протегнат напред юмрук. Ашколсун, бабаит!

60

Анонимен

преди 8 години

Букмейкърите обявиха ли вече залозите за главата на Гюлен?Как ви се струва какво ще изберат САЩ?

59

Анонимен

преди 8 години

И този изтреще. Щом някой се срещне с Лилипута и го хваща амока.

58

Анонимен

преди 8 години

I VSE PAK NAI- VAJNOTO E EDNA GOLQMA BUBA ZA USA I SOROS OIEEE

57

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

АБЕ ИМА ЛИ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ ТОЗИ *** С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ?! ТОЙ АКО БЕШЕ МЪЖ НА МЯСТО ЩЕШЕ ДА РАЗРЕШИ ДА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ДИПЛОМАТА МУ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ,А НЕ ДА ВКАРА В ЗАТВОРА ХОРАТА КОИТО ТТВЪРДЯХА ЧЕ ДИПЛОМАТА МУ Е ФАЛШИВА И ИИСКАХА ТАКАВА РЕВИЗИЯ ! ХОРАТА ВЕРОЯТНО СА ИМАЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,НО ЕРДОГАН ГИ ОБВИНИ В КЛЕВЕТА ,ВКАРА ГИ В ЗАТВОРА ,НО НЕ ПОЗВОЛИ НА НИКОЙ ДА НАПРАВИ РЕВИЗИЯ ! ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ТУРСКИЯ НАРОД С ТАКЪВ ИСКУФЯЛ ПРОПОВЕДНИК

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 90евтина украйнска-неонацистка пропаганда

55

Ангел

преди 8 години

В други времена Тръмп може би нямаше да е добър президент но точно във тези бурни години на прага на трета голяма война Тръмп е най-добрия избор на Американския народ за президент на САЩ .Това би донесло така нужното на модерния свят затопляне на отношенията между САЩ и Русия за тоталното изтребване на Мюсюлманските ценности и култура .Света да нуждае от обединение на модерната култура срещу примитивите и само Тръмп и Путин могат да го постигнат !!!

54

до Надървен славянин

преди 8 години

Да бе,те великите не успяха да премахнат Фидел Кастро след десетки години опити,та Ердоган щели да премахнат!

53

Анонимен

преди 8 години

До до 78 от славянинВиж какво "диктатурче", в любимата ти Русия бензина също е 1 долар и служи да попълва продънения бюджет на любимия ти бог Путин.

52

Анонимен

преди 8 години

Ердоган не е лош човек, ама исляма му изпил мозъка.

51

пехотинец

преди 8 години

Българската Армия също поставя ултиматум на Ердогановата държавица! Или връщате късчето Европа заедно с Константинопол, заграбено насилствено и поробено от столетия или получавате три Български ядрени ракети със среден обсег доставени по въздух директно в имението на вашият диктатор!

50

Анонимен

преди 8 години

Русия няма да се скара с Америка заради турчина.Русия иска да смачка Турция от 200 години насам. Но турчина е глуупав и сам се прецаква, а и своя народ.Ако не е ЕС руснака няма къде да продава нефт и газ, затова жужето ще си трае.Ако не са американските фирми и технологии няма кой да вади нефт и газ от Сибир. Сега те вадят, а Газпром го изкупува.Русия няма пари и ще си трае за да оцелее.

49

Надървен славянин

преди 8 години

Саддам, Кадафи и Милошевич не са заплашвали Америка така, а какво се случи с тях ????САЩ има нужда от Турция, не от Ердоган.Не са решили, не са го премахнали.Няма защита.

48

до 78 от славянин

преди 8 години

Цените на бензина у нас го определя ''демократичната'' ни държава с безбройните си данъци и акцизи върху него! Като няма производство, благодарение на ''демокрацията'' бюджета се пълни от данъци и акцизи, ''демократче''!