80

Анонимен

преди 8 години

Само аз ли забелязвам на повечето митинги в подкрепа на Ердоган са само мъже и момчета и тук таме някоя забулена кадъна ??? Дори и от горната снимка е видно - нещо като "всички мъже от семейството навън, за да оказват подкрепа на президента "!!?? От всякъде смърди тоя преврат - дали на Ердоганчо, или на поредния гаф на ЦРУ от типа арабска пролет , а в случая турско лято .... но и мълчанието на САЩ в Първите часове е красноречиво , и готовите списъци на метежниците - съдии, учители, смърди....

79

Румбо

преди 8 години

Хвана ги кръговото и турците...

78

Анонимен

преди 8 години

оставате на улицата - оставате във азия

77

СС

преди 8 години

ТОЗ КЪЛВАЧ ДА НЕ Е ИЗКАРАЛ МИГРИРАЩИТЕ ПТИЧКИ НА ПРОТЕСТ?????

76

Истината

преди 8 години

Българите харесват и са от най- вернитепоследователи на турската култура - чалга,унижаване на жените, създаване на сплетнии интриги, мошенничества във всеки аспектна личния и професионален живот.--------------------------------------------------Най -после едно изказване точно в целта,поздравления ! Не всички българи, но основната част със сигурност - такива които харесват например и Сл. Трифонов. Не само географски, но и по манталитет бълг. стоят много близо до турците, иначе щяха ли така да се прехласват по техните примитивни простотии.- да, във всякакъв аспект!

75

Анонимен

преди 8 години

до 105 Народ? На сбирщина диваци народ ли му казваме вече?

74

Анонимен

преди 8 години

Ми да си стоят по улиците. То от скука какво ли не прави един народ.

73

Анонимен

преди 8 години

Демонстранти-платени смешници и марионетки и още по-лошо-заслепени ***...Аз за новият дизайн-думи нямам, тестван ли е изобщо, че бъговете са в пъти повече от преди.

72

камен

преди 8 години

Изкарал е на улицата своите партиини привърженици , а другата половина от народа , които са против не смеят да се обадят защото ше им отрежат главите като на воиничетата, но след месец да няма видов ден ?????

71

доган

преди 8 години

Светски турчин и евреин нямат никва разлика не вземам страна в случая но може би ердо е техния вожд но разбира се вътре в границите на турция но лошото е че те са по целия свят

70

Вашингтон

преди 8 години

Ще му спретнат един майдан на ерджолан и следващия моля

69

доган

преди 8 години

То пък в европа една демокрация елате да видите анархия.все си мисля че май е по добре да има диктатори или някакъв режим според населението иначе мамата си джаса.

68

Анонимен

преди 8 години

"Към момента обаче всичко е нормално и ситуацията се стабилизира."Koлко може да е нормална ситуацията при ислямягитe? Или искат да кажат, че са се върнали към ежедневието си от 10-ти век, което те намират за нормално. Ахахахах.

67

111

преди 8 години

Днеса, айде честит нов дизайн :), ноооо май хич не е тестван....пооправете нещата, че много зле бате :) Айде със здравеее и нека има МИР, че с тия комшии ....

66

бг

преди 8 години

Богат улов на шарани за Ердогана.Ще му строят паметник до Ататюрк.

65

независим

преди 8 години

" да се приберем по домовете си. Кога обаче това ще стане, ще каже или президентът, или правителството", заяви един от демонстрантите."-човекът има собствено мнение

64

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не водях с какво нато допрнася за мира в една от държавите и членки или съм много ***

63

Бенито

преди 8 години

Тези за доста промитички вече. Признавам ЕрДоган за тотален гений на пропагандата и велик манипулатор! Лошото е, че Републиката им скоро ще се върне към Султанат.

62

Анонимен

преди 8 години

Много забрадки ,много нещо !!Вечно са си в 14 век !!))))))?

61

Анонимен

преди 8 години

Те ще излязът от ситуацията по някъкъф начн но ние кво ше правим при нас не е никак розово