67

Георги Шопов

преди 8 години

В България от всеки *** правиме президент,..

66

flor

преди 8 години

До АнонименМного точно казано ! Мр. БИЙН !

65

Анонимен

преди 8 години

"О.з. генерал-майор хвали президентЪТ за речта му пред ЕП"---Краси-и-и, Краси-и!ПълниЯТ член може да ти харесва много, но НЕ СЕ СЛАГА НАВСЯКЪДЕ.Залягай повече на българската граматика!

64

кактус

преди 8 години

Какъв лидер, бе???? Този Съби Събев хич не го слуша главата! Как може този повече от посредствен индивид, да бъде наречен лидер? Лидери няма в днешни дни. Малцинството хора, които притежават дълбоки знания и потенциал да бъдат лидери, са неутрализирани и остава мнозинство от посредствени, от които ни се посочва някой, на които да му слушаме посредствените общи приказки и глупости, да му се радваме и да го наричаме лидер! Лидерите си отидоха миналото хилядолетие! КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ПОСРЕДСТВЕН!

63

Иван Бухов

преди 8 години

Напълно съм съгласен с написаното. Плевнелиев изпревари всички български политици и държавници и много от европейските. Очарован съм от него! Той се почувства за независим и свободен! Ще върви напред и ще става полезен не само за България, а и за Европа! Реномето му се вдига! Аз съм с него, гордея се с него! приятно ми е, че сме земляци, че сме от "Пиринска Македония" и искаме да се обединим в Вардарска и Егейска, ако ни разрешат от Европа!!!Трябва да имаме хора там и то такива като нашия Росен!

62

demograph

преди 8 години

"" Всяко тържество на България е смърт за Русия"" написал черно на бяло Аксаков, нали така беше? Ние да си пием ракията, пък Русията...

61

Sando

преди 8 години

45 години масирана Руска пропаганда, за братския народ освободител. Учете история, войната с Турция е не с цел освобождаване на България, а следствие. Руснаците винаги са си гледали техния интерес. Така е и днес.

60

Sando

преди 8 години

Към врабче.Абе запада ли влезна с войска в Крим, та да убива жени и деца. Руснаците нарушиха международни договори, които те са подписвали. Каква чест и достоинство има в това да си нарушаваш думата, и да нападаш по слаби.

59

Анонимен

преди 8 години

Хавел, горкия се обръща в гроба. Хавел беше Личност, интелигентен, умен, начетен. УЖАС.

58

Анонимен

преди 8 години

че има платени журналисти има, ама нашите направо злоупотребяват ....

57

Ха-ха-ха

преди 8 години

Браво, браво на генерала блюдолизец! Има шанс да те вземе за военно аташе, където го изпратят за посланник! Най-вероятната дестинация е САЩ, а може би в Германия!? Знае ли се, къде ще го уредят от ГЕРБ!?

56

Юсую

преди 8 години

Срамувам се от теб г-н Президент. Най-добре се нареди до Горбачов с който за долари и майките си продадохте.Ти нямаш морал,ти нямаш съвест, ти си едно нищо ....

55

луд за връзване

преди 8 години

Редом до Хавел,Валенса и Орбан,иначе родом от Гоце Делчев,

54

Анонимен

преди 8 години

Няма ли някой член на третия пол да се кандидатира за президент , защото този ни беше малко. Друго си е гей- президент с г-жа президенша - отново гейша. Ще бъдем 1 в света. Хайде Радане ти си наред.

53

komentator

преди 8 години

КРАСИМИ-чо, научи се да членуваш думите. Прочетох само двете заглавия и ми стана лошо. Статията няма да я чета.И тоз си изкарвал парите с писане. Аман.

52

Анонимен

преди 8 години

Доказаният доносник Валенса е още жив....... Иначе.................

51

me

преди 8 години

Прочетох заглавието, повече не можах. Гади ми се. Според мен трябва да се направят научни опити с Плевньо и поддръжниците му, да видят има ли активна мозъчна дейност или е дрон или обладан от рептилите. Щото някак не мога да проумея. Всички бивши съветски републики мразят Русия на кръв, Полша - също/ Ама не смеят да лаят. Как пък точно нашият т.нар. президент е най-смелият, най-мотивираният и най-обладания от омраза към Русия, че да отиде да им прави цирк, а те да му се радват. Идиотизъм на макс

50

До 54

преди 8 години

Сигурен съм че Плевнелиев е дръпнал и подобна гирда реч, когато като студент е станал горд член на БКП

49

mitova

преди 8 години

Унизителна реч, достойна за един подлизурко!

48

КАКЪВ СРАМ, НАЛИ...?

преди 8 години

СРАМЪТ , е ЗА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ ------РУСИЯ Е НА ПЪТ ДА ГИ РАЗЛЮБИ.....ХА,ХА,ХАААААААААА