92

мария

преди 8 години

До АнонименОхоо тука богомили могомили ;),някой май е чел по история,изглежда ще се кандидатства право. Успех, за да има кой да либерализира закона :)

91

Анонимен

преди 8 години

Тук интересите на дупетатите са толкова далеч от тези на страдащите хора, че чак е тъжно.Остава като богомилите, тайничко да се практикува тази древна конопена медицина.

90

КОЙ КОЙ КОЙ

преди 8 години

ПЕЕВСКИ ФИРМИ САНИРАТ БЪЛГАРИЯ ТОТАЛНО НЕ КАЧЕСТВЕНО . СНОЩИ ГОСПОДАРИТЕ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ВИНЕТКА МИНЕТКА ПЕЕВСКА , ЗАЩО ПЕЕВСКИ ФИРМИ САНИРАТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ НИКАКВО КАЧЕСТВО. КОЙ ДАДЕ НА ПЕЕВСКИ ДА САНИРА. -ГЕРБ КОЙ

89

Пушък

преди 8 години

Това което държавата забранява го дава в ръцете на мафията.Няма как да я легализират, някои партии, няма да имат пари за избори, а и няма, от къде пари за бмв и мерцедеси, трябва да минат на 10г бракми или да работят за 600лв.

88

кенийската мамуна

преди 8 години

Само със страшната си лакомия и чрезмерна алчност за пари може да се обясни поведението на депутатите гласували против канабиса за медицински цели,всичко останало с което парадират като загриженост за здравето на народа и други подобни за тях са глупости,изобщо не ги интересува и пет пари не дават за тях!

87

коноп

преди 8 години

човек като опре до там няма да пита тия да ли е легално или не,да забраниш една билка дадена от бог която помага на болните и лекува е нали ще се разклати сериозно лекарствената мафия за тия хора крупни мафиоти това е немислимо

86

Анонимен

преди 8 години

И за завършек един джойнт:)))

85

Псссссссссс

преди 8 години

аССССС ... съм ..... наааапушен. Дайте кинти да се надрусаааааам.

84

Анонимен

преди 8 години

До Тиневdnes kanabis utre marihuana wdrugiden treva posle konop nakraq gandja

83

Сульо-Пульо

преди 8 години

До 56Eнчев да стане шеф на парламента, а Байрактаров да мете коридора на парламента.

82

Псевдо патриоти

преди 8 години

Патриотите твърдо доказаха, че не работят за нашето общество, а за чуждите компании и родната мафия. Нищо очудващо и те, и бат Бофо са си част от мафията. А си намърдаха и секретаря на НСНВ Светлана Йорданова да им движи далаверите в сферата на дрогите на официално ниво. А уж в коалиционното им споразумение пише, че няма да слагат свои кадри. Отделно използват аргументи, които са на 100% неверни. Не става дума за незнание, а за КОРУПЦИЯ. Затова сме N1 в ЕС по употребяващи сред подрастващите!

81

НиколаПетковист

преди 8 години

хора , трябва да избием всички комунисти за да се оправи тази държава! тази държава ще се оправи и ще цъфне само и единствено когато България прекрати всички взаимоотношения с комунизма , фашизма, ленинизма и сталинизма ..само тогава българският лъв ще е свободен ! сега е роб на Русия и дебела Америка и като гледам шпионите от двете измислени държави добре си вършат работата ! За легализацията !!!!

80

Анонимен

преди 8 години

яко мафия в наща държава! и още повече малки нищожни душички които никога през живота си не са прочели нито една книга освем трудовете на Маркс и Ленин под къмшика на тати и мама лейтенанти от ДС избили най - малко 10.000 човека на месец!

79

56

преди 8 години

До АнонименА БАЙРАКТАРОВ МЕДИКЪТ ДА СТАНЕ ЛИЧЕН ЛЕКАР НА ДЕПУТАТИТЕ.

78

Анонимен

преди 8 години

СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ МАРИХУАНАТА НАРКОТИК!!!!! МАРИХУАНАТА НЕ Е НАРКОТИК, НИКОГА НЕ Е БИЛА НАРКОТИК И НИКЪДЕ В УЧЕБНИЦИТЕ И НАУЧНИТЕ КНИГИ НЯМА ДА Я ВИДИТЕ В ГРАФИТЕ С НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА!!!!!!!! ДОБРЕ , ЧЕ НЕ СТЕ МИ РОДИТЕЛИ ..ТАКА ХУБАВО ЩЕ МЕ ПОДВЕДЕТЕ , ЧЕ БЪРЗО ЩЕ СТАНА НАРКОМАН !

77

Анонимен

преди 8 години

Изродили са се почти всички в парламента, самозабравили се сенки!!!Цената на марихуаната на улицата в последните 20 години само се увеличава, както и на всички други наркотици. В същото време, за миналата година количеството заловен кокаин е 50грама!!!, 50 грама. Къде отиват, всички тези пари, къде са килогармите хващани по границата, чий интерес не смеете да закачите, нещастници!

76

Бобето Анонимъса

преди 8 години

Аха , значи когато окноболен се вдигне на крака след употреба на коноп , това е плацебо ефект. Обаче когато някои от заловените с коз бива разпънат на кръст в районното , последвалата психоза се дължи само и единствено на химичните свойства на наркотика , с който той злоупотребява. Бог ще ви накаже , сигурен съм...

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонименочеизваждащо е , че си един *** ленинист и дори не си си направил труда малко да прочетеш и да се образоваш , но защо да го правиш??- трудовете на МАркс и Ленин са всичко което ти трябва , глупав човек повече незаслужава !съжалявам те приятелче , че си такова малко човече , нищожно :) живей си мъничкия живот и не се меси в живота на другите ..мъничка душичка :)

74

Анонимен

преди 8 години

тръгнал бай *** да спори със светила в медицината кое било по - добре ! т ъпи *** ! Конопа е умишлено забранен от Русия и САЩ ..зад забраната на конопа не седи здравето на хората а ПАРИТЕ! МНОГОТО ПАРИ ! От коноп се произвежда - хартия (10000 пъти по - бързо възвращаемо от дърветата и 1мил. пъти по - еко), дрехи (1мил. пъти по здрави от това което носиш сега) и много др.все пак е безупречно доказано , че марихуаната вреди в пъти по - малко от кафето, кво остава спрямо цгарите и алкохола

73

...

преди 8 години

До АнонименТъп си като гъдулка. Ако умираш, законите ковани от престъпниците в парламента ли ще те спрат? Най-страшното на марихуаната е, че ще те вкарат в затвора. Най-страшното за България е че е пълна с промити истерици, които винаги ще намерят някакъв страховит проблем, дори в някаква билка, която расте под път и над път. Надявам се, да си платен, а не толкова ***.