58

оскат

преди 8 години

По нещастно племе няма...

57

Анонимен

преди 8 години

Тия в Москва често са искокоригали ако си мислят че някой ще гласува за тоя гнусен доносник

56

Анонимен

преди 8 години

Той и сега се вживява като такъв. До преди една седмица се плашеше с пушка работниците които му разваляха незаконната ограда с кино център Бояна а горилите му демонстрираха абсолютно пренебрежение към полицията. Нагъл брутален тип!

55

Психодиспансер

преди 8 години

Едва ли има по- добър начин за дискредитиране на евразийската болна идея от поставянето на Банев като неин представител. Приветствам !

54

Бай Х.

преди 8 години

*** некадърно!

53

П.Петров

преди 8 години

Банев е нагледен пример кой и как граби и унищожава България от 1989 до днес.Назначени от ДС "бизнесмени" по план за "преход" от КГБ, финансирани с безлихвени кредити от 200000 до милион евро, откраднати от спестяванията на хората. С тях приватизираха предприятията, после поради некадърност, мързел и некомпетентност ги докараха до фалит, нарязаха ги на скраб, живяха охолно, но сега парите свършиха и карат 10 годишни майбаси. Сега пак се надяват на Русия да ги храни, продавайки националните ни интереси!

52

Аха

преди 8 години

Тия пък Баневи не спряха да се оплакват! Все някой им пречи! Ами раздайте си милионите на бедните и ще си решите проблемите бе, тарикати!Този пък президент щял да става?! От тук още си личи колко е ***! Първо и президент да станеш, от президента нищо не зависи, и няма как да помогнеш на бизнеса и пенсионерите! И второ, що не направите БЪЛГАРСКА партия, ами евразийска? Руски къртици имаме достатъчно, не ни трябват повече! Или на Воленчо издръжката я прехвърлиха на вас?Еей не се наядохте!!!

51

Анонимен

преди 8 години

56- ЩЕ СЕ МЕСТИТЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ В РУСИЯ- НЕ ТАМ Е МНОГО СТУДЕНО!- КОЛКО УМНИ ОТГОВОРИ!

50

Анонимен

преди 8 години

56- СЛЕДВАЩИЯТ ''КЛЮКАРСКИ '' ВЪПРОС БЕШЕ- ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ НЕ СТЕ ПЛАЩАЛИ НА СЛУЖИТЕЛИ И РАБОТНИЦИ ОТ РУСАЛКА- ЛЪЖАТ- ПЛАЩАМЕ РЕДОВНО- МНОГО ДОБРИ БЯХА ЖУРНАЛИСТКИТЕ- ДА БЯХА ОТИШЛИ ПРИ ДЮДИКОВ- ЪЪААААЪ НИКОЙ НЕ ГО ГЛЕДА.КАКВО ОЧАКВАТ ПОКЛОНИ, ОБЛИЗВАНЕ И ОЛИЗВАНЕ, ЗАЩОТО ФАЛИРАХА ВСИЧКО ДО КАКВОТО СЕ ДОКОСНАХА. ВИЕ ДА ЧУХТЕ НЕЩО ДОБРО ДА СА НАПРАВИЛИ, НАЛИ ТОВА Е ИДЕЯТА ДА ИМАШ ПАРИ- В ЕВРОПА ДАНЪЦИТЕ СА 65% А ЗАВЪРШИЛИТЕ ЦУРК ПЛАЩАТ КОЛКОТО УЧИТЕЛИТЕ- ЗАТОВА СА НАГЛИ- ДАНЪК КАТО В ЕВРОПА- 65%.

49

!!!

преди 8 години

"След няколко месеца евразийските клубове у нас ще бъдат голяма изненада, тъй като стотици хиляди хора вече контактуват с нас. Ще бъдем много голяма изненада за политическите сили", коментира още той.Изненадата ще дойде от факта, че количеството на НЕгласувалите ще бъде още по-голямо. Не остана човек, който да има илюзии относно начина на управление, както на България, така и на света. Все по-малко и по-малко ще са гласуващите.

48

джедая

преди 8 години

Ясно е, че този пост-комсомолски кадър, станал милионер за 1 нощ, чрез измислите бонови книжки, му е поръчано да разсейва.Въпросът е - кого ще съпортва, и кого му е поръчано да прикрива?

47

Анонимен

преди 8 години

Магарешки няма да е сам.Боже пази България

46

антибанев

преди 8 години

Как не го е срам тоя нагляр Баню,пример: купи теца в казанлък,наряза го, ликвидира го,пусна на хората по 500 лв. сметки на месец за парно,в следствие на което хората не платиха и тоя съди половината хора в казанлък,в резултат в момента парно просто не съществува след като го разпродаде на скраб и това му е дейността в цяла България,това ни очаква и ако стане политик.

45

Супер двойки

преди 8 години

Банев-Беновска. Жорж Ганчев-Маргарита Михнева. Борисов-Луна. Супер двойка за президент и вицепрезидент. Ние ги заслужаваме.

44

ДАААА..

преди 8 години

ДОБРЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО КАНДИДАТИ НО НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА САМОЧУВСТВИЕТО НА ДВЕТЕ ЖУРНАЛИСТКИ ОТ КОМБИНА ЛОРА НАЛАПАЛА ХИМИКАЛА ИЛИ ПРЪСТА КАНЯТ ГОСТИ И СЕ МЪЧАТ ДА ГО ОЧЕРНЯТ С "ТЪНЪК" ВЪПРОС ЛОРА СЕ МЪЧИ ДА ИМИТИРА КОРИТАРОВ НАЛИ СЕ УЧЕШЕ ОТ НЕГО САМО ЧЕ И ТРЯБВА ДОСТА ДА ГО СТИГНЕ ПО ЗНАНИЯ ТРУДНО МОГА ДА ГИ ИЗДЪРЖА ДА ГИ ГЛЕДАМ ТЕ НЕ СЛУШАТ ОТГОВОРИТЕ И ВЕДНАГА СЛЕДВАЩИЯ КЛЮКАРСКИ ВЪПРОС СТРУВА ТИ СЕ ЧЕ СИ НА ПАЗАРА

43

ники инженерчето

преди 8 години

върви народе възродени към тъмни дълбини върви

42

СПАХИЕВО

преди 8 години

САМО ТАКА БАНЕВ-ПРЕЗИДЕНТ,ЛЮБА КУКУЛЕЗИЧ-ВИЦЕ

41

Анонимен

преди 8 години

Тоя,дето спечели конкурса в СДВР просто не е имало и за какво.Седящият зад видеонаблюдението в СДВР силистренски сърбин има сърби-приятелчета в Силистра. На niki666(тоя дето звъни) му е писано на листи хартия какво да чете и му е диктувано,тоест това което niki666 има да съобщи в СДВР е предварително известно. Спечелилият приема допълнително подсказвания,където може на място.Баща му на niki666 не е полицай и това е провереносПо редовния път няма да стане.

40

Девненец

преди 8 години

Първите му думи като открадна Полимери и се разходи бяха"Иии, че много метал". Е наряза го гадта. Завод носещ по 40мил $ печалба на година. 1000 семейства изгоряхме само от този завод. За всяко семейство по година да лежи малко му е.

39

Анонимен

преди 8 години

след като успя да погребе де що индустрии, които докопа, като виден наследник на АБПФК, защо да не погребе и България. Яжте пицети! Изберете Банев! То видната му съпруга не успя да се натътрузи на Евро парламента, защо да не опитат сега пък с президенстването.