51

ХИДРОКОДОН вече в БГ

преди 8 години

Как се казва уискито? Някой знае ли?

50

до55

преди 8 години

До Анониме цялата статия е оксиморон

49

явно

преди 8 години

До Анонимен явно, в романтично-плитките представи на журналистката е такабезработен следователно крадец, точно и ясно за едно профанизирано чалга- съзнание.

48

БРУГАЗЛИЙКА

преди 8 години

МАГАЗИНА Е СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА АЛКОХОЛ И ИМА СКЪПИ ПРОДУКТИ,САМИЯ МАГАЗИН Е МНОГО ВЪРВЕЖЕН И ЗАРЕЖДАТ И ЗАВЕДЕНИЯ ОТ НЕГО

47

Анонимен

преди 8 години

трайно безработен е новото наименование на *** крадец ли

46

Анонимен

преди 8 години

Кражбите и престъпленията ще стават все по-нагли и това ще се превръща в норма. За жалост обществото ни се разпада и ние изпадаме в едно неоварварство.

45

Анонимен

преди 8 години

"До момента не съм се сблъсквала с толкова нагло, безобразно и безскрупулно поведение на крадец."Бисер на деня.

44

За Кокошка

преди 8 години

Тия ТОП СЛАГАЧИ от НОВА само им дай да занимават хората с глупости.Всеки ден почнаха да дават простотии за откраднати дъфки,чипс......"НАРОДНИТЕ ЛЮБИМЦИ"" РАЗГРАБИХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА - НИЩО НЕ ДАДОХАОКРАДОХА 20 МИЛИАРДА ОТ ГЕБР - НИЩООКРАДОХА КТБ - НИЩО "ГОЛЕМИ ДЕДЕКТИВИ" от СЛУГИНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ???????!!!!!!

43

Анонимен

преди 8 години

Сигурно е много вървежно уискито от 800 лв. Кой дребен търговец ще "окачи" 500-600 лв. за бутилка на едро да му стои 1 година на рафта?

42

валентина

преди 8 години

е заради такива нагли работодатели като тая оф...ца няма да се оправим,аман не наядоха се,горките хора,които са и подчинени,навярно за минимални заплати.

41

х

преди 8 години

Бонусите не са задължителни! Госпожата нищо не приспада от "труда на хората"! Тя труда им го е платила.

40

Анонимен

преди 8 години

Поредният работодател, който се подиграва с труда на хората. Това, че някой е задигнал стока, не означава, че трябва да се приспадне от труда но хората. Това е против закона даже. Само че тази госпожа си иска печалбата без да я интересува, какво ще вземат служителите и. Срам, срам и позор.

39

Анонимен

преди 8 години

Я стига!Тя - собственичката - какви точно загуби ще покрива, че не можЕМ да се сетИМ? Не са ли собствените й? И до тия 800 лева ли е опряла при 5 търговски обекта, че да не може да даде великденски бонуси на персонала?! Аман от нагли крадци, ама и от нагли работодатели!

38

бакалин

преди 8 години

Тази статия ми прилича на пълна измишльотина.Първо тази категория питиета не се продават в кварталните бакалии. Второ там където се продават са добре охранявани и се дават на клиента след заплащане. Трето как така стоката е открадната, пък се знае от кой точно ?! Четвърто при надценка макс. 20% печалбата от стока за 800 лв. е 160 лв. Как видиш ли ги е наместила тези 160 лв. в плановете си за великденски бонуси ?!Бива измишльотини, ама, чак толкова...?!

37

Анонимен

преди 8 години

Ха, ония бо-ту-ри над нас крадат с милиони безнаказано , без платените журналистченца да пишат затова,тука за някакво уиски,само за 800 лв,, ще се отбелязва като новина...

36

Анонимен

преди 8 години

На клипа се вижда, че взима "Блек рам" да си допие хайванът.

35

Анонимен

преди 8 години

Какво е това уиски за 800 лв. в квартален магазин? Синьото Джони е по около 300 лв.

34

Анонимен

преди 8 години

Кака Ели искала да мине "тънко". Посъкратила персонала, не инвестирала в системи за сигурност не си застраховала стоката. После видиш ли някой краднал скъпо уиски. И въпреки всичко кака Ели пак няма да е прецакана, щото ще глоби претоварения персонал защото за мизерната заплата не съвместяват длъжностите си с охранители.Евала Ели, евала тарикатке !

33

бай Рангел

преди 8 години

И аз искам да стана трайно безработен и много здрав,че да пия скъпо уиски. Сега съм трайно работен,понякога боледувам и пия ямболска гроздова.

32

Светъл

преди 8 години

Госпожа Митева е поредния кофти български работодател. Не е и от много умните, защото начина, по който иска да излъже служителите си е ЕВТИН!!!Госпожо Митева, само прочетете коментарите под тази статия, за да разберете трезвомислещите какво мислят за вас..... ;)