41

на въжето

преди 8 години

"... достатъчно пари за бежанците" тази фраза сама по себе си доказва геноцида на който е подложен българина от управляващите натъртени "сладури" . Някак си странно се мълчи за посещението на Винету при брюкселските л*нтяи и за инструкциите които са му наредили да изпълнява относно така наречените бежанци. Какво ли още ще ни споходи при тази натъртена поза?

40

Анонимен

преди 8 години

Как можете да пишете такива глупости. Разширено съзнание... Донорство на органи... България щяла да умира... Избирали сме ***...Не се пише така другари, трябва позитивно. Дявам пример: През 2030 година под мъдрото и благословено от Аллаха управление на Боко Султан и неговия везир Цвъки БълХарската Велика Империя със столица Боковград обхваща териториите на ЕС, РФ и Турция. Населението от 1 милиард българи приведства справедливото уплавление и вика УРАААА. Минфин Горанов раздава бонуси на пенсионерите.

39

Кочо

преди 8 години

Ако българският съд беше некорумпиран и бяха осъдили вожда на нашите редици,както и някои други вождове на вашите редици,щеше да си наясно,че законите са за това - да се спазват,а мястото на тези,които не ги спазват е в затвора.

38

ss

преди 8 години

Тоя *** се оплакваше преди ,че няма как да гледа деца с 2000 лева заплата....УЖАС!

37

истински член

преди 8 години

Я кажи сега колко милиарда си стегна щот дянков миля окоро два

36

100 год

преди 8 години

На старата система и е отредено да се разпадне, и на нейно място ще се създаде нова, която ще е изградена от оцелелите хора с по-разширено ниво на съзнание след изчистването на планетата от мръсотията, в тях няма алчност, агресия и омраза, религия, а желание за сътрудничество и всеобщ просперитет на цивилизацията като едно цяло, но преди това както казах старата система ще се разпадне заедно с всички вървящи с нея егоистични поддръжници и последователи, които тотално са се самозабравили.

35

Иван

преди 8 години

А за учителите,пенсионерите,детските,за увеличение на заплатите ..... няма! Геноцида който устроихте през всичките години на "прехода" и до сега ще ви се върне като бумеранг и всички ще помнят имената ви и вината ви за това,че сте унищожили собственият си народ! След Освобождението от турско робство сме били 3 милиона,по време на "лошият комунизъм" населението е било 9 милиона а сега сме под 7 само за има няма 25 години!(

34

истински член

преди 8 години

Ей фууу мистър оди се скрий бостан

33

лидер

преди 8 години

Горанов ако продължавате в същия дух ти и колегите ти най скоро време ще сте министри само на роми и бежанци

32

Анонимен

преди 8 години

На българия и давам 10 години живот преди да издъхне окончателно, всичко ще е резултат от тъпият начин на мислене на хората отгоре и агресивната алчност на някои, които не могат да разширят съзнанието си и да започнат да оперират от една по-висша човешка гледна точка обхващаща по-големи мащаби и разбирания за света, живота, планетата, съзнанието, съществуването, природата, вселената, космоса и паралелно със затъването на държавата ще има климатични промени и различни други планетарни изменения.

31

асвалтиран_тиквун

преди 8 години

роботете български роби да има за поутиците и бежанците. действате че ако не искарате пара ше почнем да ви изнасяме на части ако се сещате какво имам предвид. хирурзите и другите лекари от ИС пристигнаха така че това не е празна заплаха. мислете му роби. не ме интересува как важно е парата да тече. дъщерите ви при сводниците, синовете ви при наркодилърите и крадците родителите ви у гробищата каквото трябва това.

30

Анонимен

преди 8 години

Не разбрахте ли, че цялата политика по света е една и съща, а винаги работещият данъкоплатец, който реално е мотора на всяка икономика, е ощетеният, вечно експлоатиран роб, вече и до 65, докато политиците обслужват интересите на големите риби, крадат от данъците, лъжат, манипулират, фалират банки, източват фондове, правят циркове да отклонят вниманието, крият се зад имунитетите си и постоянно създават негативна реалност за преживяване за повечето хора, на тях въобще не им пука за вас и си личи!

29

Анонимен

преди 8 години

Горанов е *** под майнд контрол.

28

Анонимен

преди 8 години

Само да поясня не пълно а никво щастие

27

1

преди 8 години

Какво пълно щастие, то няма никакво.

26

Анонимен

преди 8 години

Като чета коментарите и ми става ясно как ГЕРБ винаги печелят.

25

Анонимен

преди 8 години

Ами с диплома от Свищов, купена от Красьо Черничкия - толкова.Продължавайте да си избирате некадърниците, после се чудете защо сте зле.

24

Анонимен

преди 8 години

Ако наистина знаех, че онези които стоят на върха на пирамидата като политици, олигарси и секви други прости мутри са свестни, съвестни хора, които наистина искат държавата да е добре, живота на хората да се подобри и нямат никакви намерения да крадат от парите на данъкоплатеца и да се правят после, че няма пари за тва и онова товарейки още повече работещото население, докато те прибират милиони в джобовете си, щях да се напъна да бачкам за българия, ама сега няма как, не си давам мн зор :D

23

Анонимен

преди 8 години

Абе кви МИГове,ква армия бе, направете с тия пари няколко спортни зали,или ги вложете в спортни школи..Хората живеят в мизерия те два МИГ.Няма държава по слаба от нас,и със самолети и без тях решът ли да ни нападат е все тая.

22

Анонимен

преди 8 години

Горанов, намалете пицата за своите и не крадете от парите за здраве ПАК !!!